Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Yarım Kalan Hesaplar / Trabzonspor & Bursaspor

Nesil
    2012

Default Yarım Kalan Hesaplar / Trabzonspor & Bursaspor

Sadio Mane Profil

Andile Jali Profil

Sinan Bolat Profil / / Koray Günter Profil // Franco Zuculuni Profil

Sefa Yılmaz Profil // Mustafa Pektemek Profil

Transfer Geçmişi BURSASPOR

DİZİLİŞ VE TAKTİĞİMİZ

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Caner Erkin Profil / / Jem Karacan Profil

Transfer Geçmişi

Trabzonspor Diziliş ve Taktiği

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Başarılar...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Halile söylemiştim hiç dinlememiş (: aynı şey Trabzonspor içinde geçerli aşırı hücum düşünüyorsunuz..full hücum düşünerek iyi oynanılmaz maç kazanılmaz arka taraflarınız yayla gibi maşAllah rakibin hızlı adamları yada sizi orta sahasıyla basarak boğan adamları olursa epey zorlanırsınız..ek olarak birçok açıklamada daha bulunurdum ancak çok bilmiş artiz kendini beğenmiş vs damgası yemek istemiyorum tercih elbette sizin nihayetinde takımlar sizin yönetiminizde umarım ben yanılırım (: Neyse uzatmadan ikinize de başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Diaz... Artiz ne arar la bazarda Halil'in durum o kadarda kötü değil be üstat. hiçte boş değil gerisi. ne yapsın adam daha 8-1-1 mi oynasın Trabzonun ileri adamları tembellik yaptığı anda Trabzon zorlanmaya başlar ama. Aşırı hücum taktiklerinin ne yazıkki yaratıcı takımlar karşısında inanılmaz zorlandığı aşikar buna dikkat etmek gerek.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Diaz... Artiz ne arar la bazarda Halil'in durum o kadarda kötü değil be üstat. hiçte boş değil gerisi. ne yapsın adam daha 8-1-1 mi oynasın Trabzonun ileri adamları tembellik yaptığı anda Trabzon zorlanmaya başlar ama. Aşırı hücum taktiklerinin ne yazıkki yaratıcı takımlar karşısında inanılmaz zorlandığı aşikar buna dikkat etmek gerek.
    Şimdilik herhangi bişey demiyorum üstadım (: umarım ben yanılırım saha sonuçları ve özellikle performansları Halil'in lehine olur..Zaten ben kendimce tavsiyelerde bulunmuştum eminim sıkıntı olduğunda dikkate alacaktır..Hele ligde falan 3-5 maç yapsınlar akabinde Çağrı içinde birkaç kelam ederiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ben Damiaoyla kelepir fiyata klübüyle el sıkıştım da herif pas vermediydi şayet sende geliyorsa şanslısın demek bas parayı getir Damiaoyu dicemde saolsun beni kırmayıp kelepir fiyata Emelecten golcüyü getirmiş (:

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Başarılar beyler
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

fm14 te zuculini serbest mi müthiş olmuş o iki tarafta iyi takviyeler yapmış

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Halil'e söyledim de Çağrının da yüzüne söyleyim Jem boş transfer aga hele o fiyata ayrıca emraha da o kadar para yedirmezdim ben geçen seri de geliştiğini ve pek bi faydasını göremedim hadi inş ikisi de fayda sağlar ancak ciddi ciddi jem transferine gerek yoktu

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Çağrı söylemem gerek Emrah Başgan'a o kadar para vermek yerine daha verimli veya alternatif oyuncu alabilirdin. Birazcık fazla vermişsin başgana
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

iki tarafta çok sağlam trasfer yapmış..Özellikle Bursa Denis transferi ile çok güzel bir bitirici adam almış ama favorim Trabzonspor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 01demirspor View Post
    iki tarafta çok sağlam trasfer yapmış..Özellikle Bursa Denis transferi ile çok güzel bir bitirici adam almış ama favorim Trabzonspor
    Yanlız Denisi Trabzonspor aldı sanırım (:

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Yanlız Denisi Trabzonspor aldı sanırım (:
    o kadar transfer olunca insanın aklı karışıyor sanırım yaşlılık da var tabi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim İki tarafta sağlam transferler yapmış baya güzel,heyecanlı bir kariyer olacak gibi

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler

Başarılar...
    Teşekkürler

Halile söylemiştim hiç dinlememiş (: aynı şey Trabzonspor içinde geçerli aşırı hücum düşünüyorsunuz..full hücum düşünerek iyi oynanılmaz maç kazanılmaz arka taraflarınız yayla gibi maşAllah rakibin hızlı adamları yada sizi orta sahasıyla basarak boğan adamları olursa epey zorlanırsınız..ek olarak birçok açıklamada daha bulunurdum ancak çok bilmiş artiz kendini beğenmiş vs damgası yemek istemiyorum tercih elbette sizin nihayetinde takımlar sizin yönetiminizde umarım ben yanılırım (: Neyse uzatmadan ikinize de başarılar
    Yok artizlik falan değilde emin ol FM 2013'de bu taktikten çok daha fazla hücumu düşünen taktiklerle oynuyodum

Yokya öyle abartılı bir durum yok ama taktik hala test aşamasında

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    fm14 te zuculini serbest mi müthiş olmuş o iki tarafta iyi takviyeler yapmış
    Aynen serbest

Halil'e söyledim de Çağrının da yüzüne söyleyim Jem boş transfer aga hele o fiyata ayrıca emraha da o kadar para yedirmezdim ben geçen seri de geliştiğini ve pek bi faydasını göremedim hadi inş ikisi de fayda sağlar ancak ciddi ciddi jem transferine gerek yoktu
    Laa full gömüyon bizi

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Çağrı söylemem gerek Emrah Başgan'a o kadar para vermek yerine daha verimli veya alternatif oyuncu alabilirdin. Birazcık fazla vermişsin başgana
    Adamda para var huzur var

Quote Originally Posted by 01demirspor View Post
    Trabzonspor Denis'i bitirir sıkıntı yok

Quote Originally Posted by Krios View Post
    Başarılar dilerim İki tarafta sağlam transferler yapmış baya güzel,heyecanlı bir kariyer olacak gibi

Teşekkküler

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Kariyere başka heyecan lazım beyler oda olacak gibi
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Kariyere başka heyecan lazım beyler oda olacak gibi
    durlaa daha kariyere başlamadık ne heyecanı akşam hallederiz o kısımı

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    durlaa daha kariyere başlamadık ne heyecanı akşam hallederiz o kısımı
    o başka bi heyecan açılmadan heyecan yapalım
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

o başka bi heyecan açılmadan heyecan yapalım
    Mikoyu almayın kariyere herif 2. yılı görmüyor alacağı takımı mundar eder

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Mikoyu almayın kariyere herif 2. yılı görmüyor alacağı takımı mundar eder
    Al işte sırf sana inat Liverpool kariyerini kapatmıcam müdür ölene kadar açık dursun
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Al işte sırf sana inat Liverpool kariyerini kapatmıcam müdür ölene kadar açık dursun
    taş çatlasa 2 hafta durur arada selam naber falan yazarsın artık kapanmaması için

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

taş çatlasa 2 hafta durur arada selam naber falan yazarsın artık kapanmaması için
    Hahaha bu iyiydi işte güncelleme geliyor birazdan fakat bu Liverpool'da en büyük sıkıntım taktik ya bir türlü olmuyor
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hahaha bu iyiydi işte güncelleme geliyor birazdan fakat bu Liverpool'da en büyük sıkıntım taktik ya bir türlü olmuyor
    sıkıntı Liverpoolda değil aslında (: sen liverpoolda olduğun için haliyle hücum düşünüyosun eskisehirde aynı kafa yapısıyla oynamıyordun birkaç ince kıl ayarla her takıma bir taktik yapılır elbet..ha diyeceksin ki sen naaptın ben de bocalıyorum aha da taktiğim oturdu diyebileceğim bi taktiğim suan yok

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar dilerim, benim favorim belli zaten, bu arada transferler müthiş ikinizde

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

sıkıntı Liverpoolda değil aslında (: sen liverpoolda olduğun için haliyle hücum düşünüyosun eskisehirde aynı kafa yapısıyla oynamıyordun birkaç ince kıl ayarla her takıma bir taktik yapılır elbet..ha diyeceksin ki sen naaptın ben de bocalıyorum aha da taktiğim oturdu diyebileceğim bi taktiğim suan yok
    Müdür sende bizi gömüyorsun çıkartıyorsun tekrar gömüyorsun bu konuyu kirletmeyelim bizim liverpool konusuna gelelim orada güncelleme ile değişik maçlar görürsün
    Jose Mourinho

Basarilar ikinizede.. Iki takimda saglam transferler yapmis. Bursa yine iyi kar etmis

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

İki FM ustasınada başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Mane çok iyi transfer.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılar diliyorum 2 tarafa da.Favorim her ortak kariyerde olduğu gibi yine Sakaryaspor.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri