ÖNCELİKLE MERHABA
Football Manager 2014 çıktıktan sonra yaptığım ilk kariyer bu yüzden sevdalısı olduğum FENERBAHÇE kariyeriyle karşınızdayım. Sizlerin manevi desteğiyle uzun soluklu bir kariyer yapmayı planlıyorum. Reel hayattaki Fenerbahçe'nin temposunu yakalayıp gerekli takviyelerle Avrupa'ya yükselen ve orada alınan derecelerle sürekli zirveye oynayan bir Fenerbahçe yaratmak için çalışmalara başladım. Kafamdaki taktiği takıma aşılamam biraz süre alabilir.
BİSMİLLAH DİYEREK KARİYERE BAŞLIYORUM.
Kulüpte köklü değişiklikler yapıcam , futbol direktöründen tutunda fizyotrapiste kadar personeli tek tek seçtim.
Yeni Personel Listemiz
Antreman Görevleri
Takımı Mümkün olduğunca gençleştirip araya lider özellikte tecrübeli Kuyt,Meireles,Volkan,Alves gibi oyuncularla bir kadro oluşturucam.
2 Transfer yaptım. Ereni Rizede izledim hoşuma gitti genç olmasıda cazip geldi. Sefa ise genç ve hareketli olduğu için tercih ettim. Ocak ayında aramıza katıldı.
Taktik Anlayışımı şöyle özetleyeyim. Öncelikli amaç dikine ve yüksek tempolu bir anlayış. Bunu yaparken de defansif anlamda yüksek oranda pres önde baskı ve sıkı markaj. Bunların öncesinde topun bizde olmasını sağlamak taktik anlayış için önemli. Yüksek topla oynama rakibi yorduktan sonra ofansif güçlerimizle goller bulmak.
Ocak ayına kadar olan maçlar diğer maçları analizlerle paylaşıcam. Genel olarak maçları değerlendiricek olursam. İstediğim taktiği antrenörler sayesinde takıma iyi enjekte ettik. Çok yüksek tempoda ne yaptığını bilen bir oyun oynuyoruz.Önümüzdeki maçlarda analizle paylaştıkça sizlerde görüceksiniz.
BİR SONRAKİ MESAJ