1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Çıldırmak Üzereyim!!!

Default Çıldırmak Üzereyim!!!

Herkese Merhaba ;

Benim sorunum Yüz,Forma ve logo paketlerinin çalışmaması. Forumda girmediğim konu kalmadı en son çare olarak konu açma gereği duydum.caches'i sildim oyundan sildim ne yaptıysam olmadı.

C:\Users\Ercü\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\graphics\pictures\ bu klasörün altına kits logos ve player klasörlerini açtım içlerine kopyaladım oyuna girdim ordan temizledim niye çalışmıyo yamalar yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.

Antivirüs programı kullanıyor musun?

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Antivirüs programı kullanıyor musun?
    Hayır kullanmıyorum

Quote Originally Posted by erguven17 View Post
    Hayır kullanmıyorum
    Benzer bir sorun ile bende daha önce karşılaşmıştım ancak benim sorunum antivirüs kaynaklı idi. O nedenle sordum. Antivirüs vb. bir program kullanmıyor isen neden kaynaklandığı hakkında bir fikrim yok. Benim Antivirüs programım grafik dosyalarını kara listeye almıştı ve oyunda görünmüyordu, bende Belgelerim/Sports interactive/Footballmanager 2012/graphics/Logos klasörüne girip herhangi bir logo vb. açtığımda program benden onay istedi bende çalışmasına izin verip, ayrıcalık tanımıştım o klasörlere ve sorun ortadan kalkmıştı. Sende belgelerime girip graphics klasöründeki dosyaları, resimleri bir gözden geçir belki bir noksanlık vardır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2014\graphics\logos uzatını şu şekilde yapsan.pictures falan olmadan yani.belki saçma gelebilir ama başka seçenek gelmiyor aklıma

Nesil
    2006
    Yer
    London

graphics içinde olması durumun da nerede olduğu pek önemli değil, sorun config dosyalarından kaynaklıdır muhtemelen

Mesaj Yetkileri