Anket Sonuçlarını Görüntüle: Devlerin Arenasında Çaylakların Akıbeti Sizce Ne Olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Tereddütsüz averaj takımı olurlar

2 10.53%
  • Her ne kadar mücadele etseler de sonunculuktan kurtulamazlar

3 15.79%
  • Çaylaklar yeni bir sürpriz yapıp grubu 3.sırada bitirir ve Avrupa Liginde yollarına devam ederler

4 21.05%
  • Dahi Diaz şapkadan tavşan çıkarır ve Fc KooTeePee ile üst tura yükselir

10 52.63%
Sayfa 1 / 17 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 503 sonuç

Konu: Devler Liginin Çaylakları | Fc KooTeePee [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Post Devler Liginin Çaylakları | Fc KooTeePee [4.Sezon]

Daha önceki kariyerimde emekli olup FM macerasına son verdiğimi bildirmiştim. Gerçekten de steam falan kaldırmaya niyetlenmiş sonra kalsın arada onlayn oldukça muhabbet ederim düşüncesiyle dokunmamıştım. Herneyse kaç gün oldu bilmiyorum oyunu açmayalı ama bildiğiniz üzere sebebim vaktimi çalmasıydı. Fmsiz günlerde kendimi film kitap vs vurdum. Evet cidden özellikle işten geldiğimde bana epey vakit kalıyordu ama nedense hep bişeyler eksik gibiydi. Zaman zaman birkaç arkadaşla muhabbet ederken de söyledim. Sorunum aslında vaktimin çalınıp bana kalmaması değil asıl sorun otokontrol yapamamamdı. Yani vaktimi verimsiz kullanıyordum. Film, kitap, gezmek vs de FM gibi alışkanlıktı. Nefsimi dizginleyip vaktim üzerinde kontrol sağlayabildiğim zaman sorun falan kalmıyordu. Erkenden yatabiliyordum yani kısaca sorundan kaçarak değil onunla yüzleşerek bunu kontrol altına alabileceğim kanısına vardım. Halen verimsiz geçiyor vakitlerim ama umarım tamamen kontrol altına alacam kendimi. FMde kendimi kaptırıp 1 günde yarım sezon devirmek yerine 1 ay yani 3-5 maç yapabilirsem cidden bunu başarmış olurum. Baktım beceremiyorum cidden bu sefer alayını kaldırırım galiba. Bir nevi kendimi ölçecegim bu kariyerde.

Ön bilgiyi verdikten sonra birde genel olarak kariyer hakkında birkaç bilgilendirme yapıp konuyu açılmak üzere post edelim. Bu sefer işleyiş dedigim gibi çok hızlı olmayacak en azından eskisi gibi. ve elimden geldiğince her güncellemede hikaye'ye yer vermeyi planlıyorum. Bu doğrultuda gelen yorumlara işleyişin bozulmaması adına zaman zaman cevap veremeyebilrim. Yani yanlış anlaşılıp cevap vermiyorum gibi algılanmasın. Az çok bilen bilir beni . Haydi o zaman vira Bismillah

Kuralları okudum ve kabul ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hoşgeldin abi
    Takımı merak ediyorum içimden bir ses Cardiff yakışır diyor

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

FM böyle bir oyun işte. Bilgisayarımda ve konsolumda o kadar oyun olmasına rağmen bilgisayarı açtığımda açıyorum FM'yi, kapatacağım zaman kapatıyorum. Yıllardan beri oynamama rağmen hiç sıkılmadım ara vermedim oyuna. Başarılar dilerim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Abi yeniden hoşgeldin. Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar..

FM bagimlilik yapar, birakmak zordur Basarilar.. yolculuk Ingiltere'ye mi

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Crystal efsanesi mi gelecek acaba

Başarılar, bende öğrenciyim anca vakit buldum 2 gündür saat 10'da başayıp gece 2 gibi bırakıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Aramıza tekrardan hoşgeldin Diaz'cım Bu sefer orta seviyede bir takım alsan güzel olur aslında. Çok düşük seviyede takım alınca da bayağı bir vaktini harcar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Başarılar hacı , tekrar hoş geldin

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

ben demiştim sana dayanamazsın diye

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Başarılar abi takımını merak ediyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

@davidalaba27, @Unsal123, @benzema35, @MuraTBudaN, @dAleksic, @DarkLight, @wladcas, @Ronaldinho 10, @Banega, @5267, @William Rookwood, @resoag, @Spy.94

Teşekkür ettim beyler hoşbulduk (: Dediğim gibi aslında mesele bağımlılıktan ziyade otokontrol. Aslına kendimle bir iç savaş halindeyim Fm ile kendimi yenebilmeyi umut ediyorum. Eğlenirken diğer yandan da bir araç olarak kullanacaz (:

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Abi o takım San Marino değildimi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bir önceki durağım olan Portekizde mali olarak pek iyi sayılmayan bir klüple 3-4 yıl içinde yaptığımız koşuşturmaca neticesinde klübü hatrı sayılır bir hale getirmiştik. Ama bu süreç beni oldukça yormuştu. Geriye dönüp baktığımda kendime pek vakit ayıramadığımı düşünmüştüm ve aniden ayrılmaya karar vermiştim. Hatta daha da ileri giderek emekliliğimi açıklamıştım. Ardından dönüp memleketime Buenos Airese gelmiştim. Sigarayı bırakan adamın ciğerleri gibi yeniden kendime geliyordum ama kendime geldikçe aslında Futbolun ne kadar içime işlediğini farkediyordum.

.................

Yine bir akşam üstü yine bir kasvet var içimde. Her güneş batışında içime de bişey saplanıyordu sanki. Ne yapsam kurtulamıyorum bu huzursuzluktan bir günüm diğerini tutmaz olmuştu. Futbol içime işlemişti geri dönmeme konusundaki inadım kırılmaya başlamıştı. Futbol geri dönüş derken maziye dalıp gitmiştim bile. Ama aniden irkilmiştim biranda şimşek çakmıştı kafama. Büyük bi sorun vardı. Emekliliğimi açıkladıktan sonra lisans iptalim için Uefa ve Fifaya başvurularımı yapmıştım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ooo üstad hoşgelmişsin tekrardan
    Başarılar şimdiden

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Oooooo hoşgeldin reisss.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hemen yetkilileri arayıp durumumu anlattım. Neyseki aldığım cevap oldukça rahatlatmıştı beni. Lisans iptali isteğinden 6 ay sonra gerçekleştiriliyormuş. 6 aydan önce askıya alınıyormuş. Tekrar aktifleştirilmesni rica etmiştim. En büyük engeli kaldırmıştım. Sevincim kısa sürmüştü çünkü yine güneş batmaya başlamıştı. Yine kendimle başbaşa kalıp düşüncelere dalmıştım. Kendime vakit ayıramadığımı söylüyordum diğer yandan bu kadar iç içe olduğum futboldan kopamıyordum. Huzurlu bir yere ihtiyacım vardı. Önce Çin-Japonya-Avustralya geldi aklıma. Asyalılar sıcakkanlı insanlardı. Neden olmasın diyordum fakat sonra neden kendi ülkemde kalmıyorum dedim. Ya da en azından Güney Amerika topraklarında. Brezilya Arjantin Uruguay Şili hepsi olabilirdi. Ama bir türlü hiç birine gönlümden izin çıkmıyordu. Avrupa kupalarına avrupa takımlarına alıştığımın ve futbola olan bu denli tutkumun kaynağının Avrupa olduğunu anlıyordum. Ne Asya ne Amerika ne de Afrika yarama merhem olamazdı. Huzur istiyordum ama gittiğim yerleri hiç bilmiyordum dolayısıyla oraya yerleşmek insanları tanımak ayak uydurmak klüp yönetmek derken yine yoğun bir tempo beni bekliyor olacaktı. Pek kimseyi tanımadığımdan oldukça zorlu bir süreç olacaktı. Huzur ve avrupa denilince aklıma gelen tek bölge vardı. İskandinavya...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar öncelikle. İskandinavya pek bir eğlenceli olur gibi geliyor. Göteborg yada Malmö 'yü Avrupa'da söz sahibi yapabilirsin Aman bu sefer kızın peşinden gitme.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avustralya ligi değişik olabilirdi ama İskandinav diyorsan tamamdır. Tekrar hoş geldin aramıza

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Geri dönmen sevindirici abi başarılar şimdiden

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Gene İskandinavya Bi gidemedin, Afrika'ya Asya'ya

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ufak bir bavul hazırlayıp ilk uçakla Rusya'ya geçtim. Rusyada bir otelde konaklayıp kendime uygun bir klüp aramak vardı aklımda. Nitekim otle yerleştikten sonra İskandinav ülkelerinin takımlarını araştırmaya koyuldum. Teknik direktör koltuğu boş olan yada güvensiz olan takımlara bakıyordum. Aralık ayındaydım ve buralarda ligler Avrupa'nın diğer yerlerindeki gibi devre arası değildi ligler başlamamıştı dolayısıyla boş koltuk pek yoktu.

(1 hafta sonra)

Başvurduğum hiçbir klüpten olumlu bir cevap alamamıştım. Ey gidi Juan Diaz ne hallere düştün diyordum kendime.. Aklından futbolu silip yeniden başlamak isteyen bir menajerin ellerine kimse klüp teslim etmek istemiyordu belliki. Hevesim boğazımda düğümlenmişti resmen. Acı gerçekle yüzleşiyordum. Resepsiyona inip ertesi gün ayrılacağımı söyledim ve hesabı istemiştim. Ardından yukarı odaya çıkıp uzanmıştım. Sonra sızıp kalmışım.

(Ertesi gün)

Eşyalarımı toplayıp otelden ayrılmak üzere resepsiyona gidip hesabı ödedim. Bu sırada resepsiyon görevlisi bir zarf verdi.

+ Kim verdi bu zarfı ?

- Bilmiyorum Efendim kargo bu sabah geldi sadece acilen size ulaştırılmamı söylediler

+ Peki teşekkür ederim

Merak etmiştim. Zarfı açıp içindeki mektubu okuyordum. Bilmem sizler hatırlar mısınız Roosa'yı. Zarf ondan gelmişti. Finlandiyadan ayrıldıktan sonra neredeyse hergün benimle ilgili haberleri takip etmiş ne zaman neler yaptığımı herşeyi biliyormuş. Emeklilik kararımdan yeniden futbola dönme isteğime kadar. Ve tabiki Rusyada olduğumu da. Neden burda olduğumu bildiğinden onun için bir iyilik yapmamı istiyordu. Yarın öğleden sonra Finlandiyada Kotka şehrinde benim adıma bi randevu ayarladığını belirterek mektubu noktalıyordu.

Ey gidi Roosa kendi şehri için benden yardım istiyordu ama aslında farkında olmadan bana yardım ediyordu. Tam umudumu kaybedip ülkeme döneceğim gün hiç beklemediğim bir yerden bi kapı açılmıştı

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Vay yeni takımın hayırlı olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nihayet gelmiştim Kotka şehrine. Gelir gelmez maziye götürmüştü soluduğum hava. Geçmişimde bu ülkenin bu şehrin ekmeğini yemiş suyunu içmiştim. O zamanlar mesleğe yeni başlamış ve sabırsız biriydim herşey bir anda olsun bitsin istiyordum. 3 sene üst lige çıkamayınca kendime yediremeyip terketmiştim buraları. Ama ne var ki kader ağlarını örmüş yeniden yolumu bu şehre düşürmüştü. Geçmiş gözümün önünde film şeridi gibi geçerken taksicinin geldik efendim demesiyle şimdiki zaman dönmüştüm. İçeri girdiğimde başkan gülümseyerek karşılıyordu. Benimse boynum büküktü. Onlar ise gülümseyerek sıcak bir şekilde karşılamıştı kendilerini terkeden bu adamı. Aslında klübün hedefi ligde kalmaktı o zamanlar bunu başarıyordum ama üst lige çıkamadığımdan kendime yedirememiştim ve farkındalardı bu yüzden onları zor durumda bırakmadığımı beni anladıklarını söyleyerek kendimi ezik hissetmemen gerektiği telkininde bulunuyorlardı. Bunun üzerine ağzımdan çıkan tek cümle. Boş bir mukavele hazırlayın olmuştu.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Resmen görevimize başladık. Klüp lakabı Kotkanpojat yani Kartallar. Oldukça yeni kurulan bir ekibiz. Yarı Profesyoneliz. Ligimiz 10 takımdan kurulu olup şampiyon takım üst lige çıkarken 2 takım küme düşüyor. Takımlar birbirleriyle 3 karşılaşma yapıyor. Takım tesislerini, persone ve oyuncu kadro kalitemizi, mali duruma kadar herşeyi tahmin edersiniz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Ooo üstad hoşgelmişsin tekrardan
    Başarılar şimdiden
    Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Geri dönmen sevindirici abi başarılar şimdiden
    Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Oooooo hoşgeldin reisss.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Vay yeni takımın hayırlı olsun
    Eyv beyler (:
    Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Abi o takım San Marino değildimi
    Sanırım değil
    Quote Originally Posted by Teddie View Post
    Başarılar öncelikle. İskandinavya pek bir eğlenceli olur gibi geliyor. Göteborg yada Malmö 'yü Avrupa'da söz sahibi yapabilirsin Aman bu sefer kızın peşinden gitme.
    Forumda hatun peşinde koşan menajer olarak hafızalara kazındık
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Gene İskandinavya Bi gidemedin, Afrika'ya Asya'ya
    Yahu gören de paso iskandinavyadaym sanacak epi topu 2 kere oynadım. Oyuncu pazarım iskandinavya

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hayırlı olsun.

Sayfa 1 / 17 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri