Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Wisla'nın Şampiyonluk Hasreti [ FM2013] 2015-2016

Default Wisla'nın Şampiyonluk Hasreti [ FM2013] 2015-2016

Gateshead kulübüyle anlaşmamdan sonna ılk sezon rüya gıbı gecmıs ust lıge çıkmıştık ama başkanın pıntılıgı yeni oyuncuların uyum sağliyamaması ve bir kaos ortamının oluşmasından sınra istifamı verdim menejerliği bırakmak üzereydim ama ailem ve yakın dostlarım beni yalnıs bırakmadı özgüvenim tekrar yerine geldi
    http://i.hizliresim.com/emRLWy.png

Bir kaç takıma teklif gönderdim ve bekliyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Başarılar. Umarım keyifli ve uzun soluklu kariyer olur.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Başarılar

Sezon sonuna doğru takımlar başarısız menejerlerı göndermeye başlamıştı kendımce değerlendırme yapıyordum ulkemdemı kalsam yurtdışında bir takımla mı anlaşsam ülkemde ki kirginlikları bırakıp gitmek geliyordu içimden...

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Başarılar
    teşekkürler

Nesil
    2012

Başarılar

bir kaç takımla görüşmem oldu ama oyun yapıları imkanları daha öncekı tecrübemden tercih etmedim bu seneyi boş geçtik sayılır artık 2014-2015 sezonun başına bakıcas 5 eylüle kadar ingiltereye gene gateshead a geri dönüyordum onun maçlarını izler kafa dağıtırım biras artık takımım uyum sorununu halledim ligde kalmıştı bakalım bu sene ne yapacaklar

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Resimle katkı versen daha güzel olur kariyere

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Resimle katkı versen daha güzel olur kariyere
    yorumlarını dıkkate alıcam takım bulamadım hala

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hadi başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

başarılar (:

Sezon bası olmasına rağmen romanya polonya ve fransa2 de başarısızlıklar başlamıştı Karıyerım bitmeden ıngıltere donup tekrar gateshead ımın başına dönucem dıye düşünüyorum mevcut başkan Graham wood la anlaşamamıştık bırakıcak elbet

Gateshead FC miz kötü günler geçiriyordu bunun tek suçlusunun yönetim olduğunu ve değişmesi gerektiğini dile getirdim ama başkanın bırakmaya niyeti yogtu

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Dostum başarılar. İşsiz geçirilen dönem şu oyunda çok sıkıntılı. hele birde aşırı bir kariyerin yoksa. ciğer arayan kedi gibi dolanıyorsun etrafta.

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Dostum başarılar. İşsiz geçirilen dönem şu oyunda çok sıkıntılı. hele birde aşırı bir kariyerin yoksa. ciğer arayan kedi gibi dolanıyorsun etrafta.
    Aynen birkaç takımla görüşüyoruz..

Boş günlerimiz sona eriyordu ST.Pauli takımıyla masa oturmuş ve sezon sonuna kadar opsiyonlu anlaşmıştık sezon sonu başkanla yeniden gorüşcektik

Belkide Hamburg şehrinde tarih başlangıcıdır ...

Bir kulüp düşünün, 30 bin kişilik bir semtin takımı olsun, müzesinde önemli bir kupa bulunmasın, tarihinin çoğunu alt liglerde geçirsin, ama dünyanın her yerinde destekçileri olsun. İlk bakışta futbolun mantığına ters gibi görünse de, söz konusu kulüp St Pauli ise tüm bu yazdıklarımız mümkün. Almanya'nın liman kentlerinden Hamburg'da 1910 yılında kurulan St Pauli belki de dünyanın en marjinal futbol takımı. Onların ne denli sıradışı bir kitleye sahip olduklarını anlatmak için sanırız, 2007'ye kadar endüstriyel futbolun bir icadı olarak gördükleri elektronik skorborda direnmelerini ve gollerden sonra elle değiştirilen tabela skorbordlarını kullanmaya devam ettiklerini söylemek yeterli olacaktır!
    Halen Almanya 2. Ligi'nde mücadele eden St Pauli'yi bu denli farklı kılan şey kendisine özgü taraftar profili. Almanya'nın hemen her kulübünde Neo Nazi kökenli taraftarlara rastlanırken, dazlaklar St Pauli'nin kapısından bile geçemiyor. Zira, kulübün sempatizanlarının tamamı sol görüşlü. Hatta bu konuda anarşizme kayacak kadar da aşırı uçtalar. Bu üst kimlik, tribünlerde, ailesiyle geleni de eşcinseli de punkçısını da iş adamını da sokakta yatanı da birleştiriyor ve 90 dakikalığına her türlü farkı unutup, birlikte her şeye isyan ediyorlar.
    St Pauli taraftarının bu kemikleşmiş kimliği 80'li yılların sonunda yaşanan bir olayla iyice pekişti. Takımın kalecisi Volker Ippig, bu tarihte insani yardım amacıyla iç savaşın hüküm sürdüğü Nikaragua'ya gitti 1 yıl sonra dönünce taraftarın gözünde efsane olan kaleci takıma anarşist havayı da beraberinde taşıdı.
    1980'lerin başına kadar ortalama 1600 seyriciye maç oynayan takım, şöhretini arttırınca her maç 22 bin 500 kişilik Millerntor Stadı'nı doldurmaya başlamış. Hatta taraftarları, 2001-2002 sezonu öncesi satışa çıkarılan 10 bin kombine bileti 27 dakikada bitirecek kadar kulübe bağlı olduğunu kanıtlamış.
    Tribünlerindeki, Che Guevara, Marx ve Kuru Kafa posterlerinin yanı sıra metal müzik guplarından AC/DC'nin şarkısı eşliğinde sahaya çıkan St Pauli futbolcuları, vatandaşlarımızı hedef alan Solingen Katliamı'nın ardından da Türkçe yazılmış, 'Faşistleri boşverin, biz hepimiz kardeşiz!' pankartı taşımışlardı.
    İşsizin de banka müdürüyle birlikte yan yana bira içerek maç izleyebildiği St Pauli'nin bu nev-i şahsına münhasır yapısını belirleyen bir diğer faktör ise, semtin kurulu olduğu yer. Almanya'nın en büyük liman kenti Hamburg'da, denizcilerin ilk uğrak yeri olan genelevlerin bulunduğu semtten renkli bir taraftar grubu çıkmayacaktı da nereden çıkacaktı ki! Ayrıca zengin Hamburg'dan kopan ve tarih boyunca dışlanan, fakirlik ve geri kalmışlığın da etkisiyle tüm marjinal gruplara kucak açan ve Almanya'da en çok punkçıya rastlanan yerlerden biri de yine St Pauli.

Takım kadromuz oldukça kalabalık asistanlarımızı ılk etapta değistirices iyi futbolcularımız takımda tutucağız taktiğimiz 4-4-2 hücüm olucak

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar , Almanya sarar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Başarılar , yeni takımında

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

St.Pauli'de başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yeni takımında başarılar.

teşekkürler arkadaşlar ligde su an iyi bir konumda olmasak da çok çekişmeli bir lig liderle aramızda fazla puan farkı yok

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Lige bak Harbiden çok çekişmeli bir ligmiş

Yeni antrenörlerimizi takımımıza kattik bu sezonluk

Antremanlarda da iyiyis 2.lig için

18.haftaya deplasmanda liderle almanya 2 ye merhaba diyoruz devre arası takıma defans sol bek ve forvet almayı düşünüyorum

Bundesliga 2 18.hafta :

Maç kadroları iki takimda iyi oynadı öne geçemedik onlar geçtiğinde hemen karşılık verdik ilk maçımda lidere yenilmedik deplasmanda

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

hadi hayırlı olsun (:

Nesil
    2012

10 bin kombine bileti 27 dakikada tüketmek ne biçim bir taraftar sanada hayırlı olsun hocam kulübün çok ateşli taraftarın var ama bir Dortmund taraftarı değil tabiki Bakınız Arsen Venger derki Dortmund ve Fenerbahçe deplasmanında Cehennemi görün

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    10 bin kombine bileti 27 dakikada tüketmek ne biçim bir taraftar sanada hayırlı olsun hocam kulübün çok ateşli taraftarın var ama bir Dortmund taraftarı değil tabiki Bakınız Arsen Venger derki Dortmund ve Fenerbahçe deplasmanında Cehennemi görün
    Arena'ya Gelse Dediklerinden Bin Pişman Olur

19.Hafta :
    ilk onbirler:

Maç sonucu:

Rakip ligin güçlü takımlarından 1860 Münih gene beraberlikle ayrılıyorus ve 49 günlük bir araya girices hazırlık maçları ve iki üç transfer yapmak istiyorus

ilk yarı sonucu puan durumu:

devre arasını iyi değerlendirdik takıma 4 yeni oyuncu kazandırdık hazırlık maçlarında kolay rakıplerı tercıh ederek uyumu ve özgüveni geri getirdik bedava yatan oyuncularla yolları ayırdık
    Transferlerimiz:

Abdoul gafar mamah

Lamine sane

Allan wagna

Jack Tuyp

Yeni oyuncularımızla gücümüze güç kattık sezona hazırız artık orta sıralarda bitirirsek yönetim memnun olacak bu arada fürth yılmaz vuralla anlaştı
    hazırlık maçlarımız

Bundesliga 2 kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam edicek...

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler güzele benziyor hayırlı olsun

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler güzele benziyor hayırlı olsun
    teşekkür ederim

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri