1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Futbolda Polis Şiddeti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Default Futbolda Polis Şiddeti

Son bir kaç yıldır ülkemizde yaşanan bu rezalet,yurt dışında da sürüyor.
    Elinde meşale olan taraftara biber gazı sıkıyor...

Yer : Polonya

Sizlerde ülkemizden olsun(bkz:12 Mayıs 2012), yurt dışından olsun bu tarz olayları paylaşarak hepimizin öğrenmesine aracı olabilirsiniz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yalniz soyle bir fark var; o polisler yurtdisinda (gelismemis ulkeler haric) gerekli cezalari aliyorlar hatta gerekirse meslekten men ediliyorlar. Yaptiklari yanlarina kar kalmiyor bizdeki gibi. Onemli olan polisin muamelesi degil insan haklarinin ne oranda uygulandigi. Yoksa siddet dunyanin her yerinde var, buna engel olmak mumkun degil maalesef.

Bi de aramizda bu meslegi icra eden arkadaslarimizin da bulundugunu dusunursek bu tarz bir konunun acilmasini pek dogru bulmuyorum.

Amacinin polisi karalamak degil, yurtdisinda da benzer hatta daha kotu ornekleri oldugunu gostremek oldugunu biliyorum (tahmin ediyorum) yanlis anlama.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence o polis bunu bilerek yapmamıstır hesaplayamamıstır spreyin adamı yakacagını.O kadar psikopat oldugunu sanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Yalniz soyle bir fark var; o polisler yurtdisinda (gelismemis ulkeler haric) gerekli cezalari aliyorlar hatta gerekirse meslekten men ediliyorlar. Yaptiklari yanlarina kar kalmiyor bizdeki gibi. Onemli olan polisin muamelesi degil insan haklarinin ne oranda uygulandigi. Yoksa siddet dunyanin her yerinde var, buna engel olmak mumkun degil maalesef.

Bi de aramizda bu meslegi icra eden arkadaslarimizin da bulundugunu dusunursek bu tarz bir konunun acilmasini pek dogru bulmuyorum.

Amacinin polisi karalamak degil, yurtdisinda da benzer hatta daha kotu ornekleri oldugunu gostremek oldugunu biliyorum (tahmin ediyorum) yanlis anlama.
    Amacım polisi tabi ki karalamak değil amacım polisin orantısız kuvvetini göstermek.Sen meşale yakmasın diye bilerek veya değil adam yakıyorsun,böyle müdahale mi olur ?

Burada polis olanlar olabilir,orantısız kuvvet kullanmıyorlarsa onları ilgilendiren bir durum yok.Burası bir FM forumu,FM'de dolaylı yoldan futbol ile bağlantılı,ee günümüzün futbolda da en büyük sıkıntıntılarından birisi polisin uyguladığı şiddet.Bence son derece de gerekli.Bir gün başımıza gelebilir böyle bir şey,kendimizi sakınmayı öğrenmeliyiz.Türkiye gibi meşalelerin sönmediği bir ülkede bir polis düşünmeden çıkıp 5-10 meşalenin yandığı bir ortama biber gazı sıkarsa ne olur ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri