1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: İyi bir şekilde istifa etmek?

Default İyi bir şekilde istifa etmek?

Plzen'le 4 yıldır ligi kazanıyorum.Ama sıktı biraz acaba yönetimle iyi şekilde istifa etmek gibi birşey var mı?Direk istifa olunca diyelim tekrar dönmek istiyorsun sıkıntı oluyor

İstifa Değilde Gelen Bir Teklifi Kabul Ettiğinde Olabilir Dediğin Sonra Tekrar Çalışma Olanağın Oluyor Bir Kaç Yıl Sonra Teklif Gelebiliyor Örnekleri Mevcut. Yalnız Spekülasyonlardan Mümkünse Kaçınman Lazım Direk Teklif Gelen Takımları Kabul Etmen Lazım ki Sonra Dönecek Vaziyetin Olsun

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

nasıl yani?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gazetecilerin sana sorduğu '' X takımı ile ilgileniyor musunuz '' tarzındaki spekülasyonları umursamayıp, yönettiğin takımın itibarından daha fazla itibarı olan bir takımdan teklif aldığın taktirde kabul edip o takıma geçtiğinde, iyi bir şekilde istifa etmiş olursunuz. Fakat takımla belli başarılar kazanmış ve ortada hiçbir sorun yokken istifa edersen, takımdaki imajını zedelemiş olursun.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

yönetimden kabul etmecekleri bir istek yapmak işinizi görebilir. ben yaptığımda taraftarlar yönetime kızmıştı neden kabul etmediniz diye.

Bize önerilen kontratı gitmek istediğimiz yıl olarak ayarlasak da bu sorun olur mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Slyrian View Post
    yönetimden kabul etmecekleri bir istek yapmak işinizi görebilir. ben yaptığımda taraftarlar yönetime kızmıştı neden kabul etmediniz diye.
    Öyle olunca da yönetimle küsme şansınız var. Üstte yazdığım metodu uygularsanız istediğinizi elde edersiniz.

Quote Originally Posted by FearlesSamu View Post
    Bize önerilen kontratı gitmek istediğimiz yıl olarak ayarlasak da bu sorun olur mu?
    Biraz daha açıklar mısınız? Yönetim sözleşme imzalamak istediğinde takımdan ayrılma zamanına mı denk getirmeye mi çalışmak istiyorsunuz?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Eskiden gelen teklifi reddettiğimizde yönetimden bir mesaj geliyordu teşekkür ederiz gibisinden artık her seferinde gelmiyor. İlk önce isteyen takım ile şartları görüştükten sonra reddedince bu oluyor. Ardından yeni bir sözleşme öneriyorlar eğer 2 ya da daha az yılın varsa sözleşmende. Orada yeni stat felan iste ültimatom felan çek. Direkt istifa edersen sevilmeyen kişiler arasına giriyorsun.

Mesaj Yetkileri