ŞANLI TARAFTARIMIZ !
LOGOMUZ !
OYUNCULARIMIZ !
VE HER ZAMAN ARKAMIZDA OLAN BAŞKANIMIZ !
İşte biz bunlarla yüce bir takım oluşturmaya hazırız.Peki ya siz ?
ŞANLI TARAFTARIMIZ !
LOGOMUZ !
OYUNCULARIMIZ !
VE HER ZAMAN ARKAMIZDA OLAN BAŞKANIMIZ !
İşte biz bunlarla yüce bir takım oluşturmaya hazırız.Peki ya siz ?
Başarılar dilerim.
Screw you guys, I'm goin' home
Başarılar dilerim.
Basarilar![]()
BBBasarılar
Başarılar.![]()
TariboWest
Yorum atan herkese teşekkürlerBirazdan güncelleme atıcam.
Başlıkta '' Süper Lige Yeni Oyun Stili '' yazıyor gördüğünüz üzere.Bunu yazmamdaki amacım gerçekten yeni bir oyun stili yaratmak.Çünkü gerçekteki maçları izlediğimizde ligimizin kalitesi gerçekten düşük.Bende buradan esinlendim ve Avrupa çerçevesinde bir futbolu takıma aşılamaya başladım.Oynadığımız stil nasıl birşey olucak derseniz ?
- Takım topa sahip olan taraf olacak.
- Takımın pasları hızlı olacak.
- Takım boşlukları hızlıca görecek ve bitirişler iyi olacak.
İşte başarılı bir Trabzonspor yaratmak için böyle bir oyun stili ile oynayacağız.Umarım başarılı oluruz.Güncellemeye başlayalım
HAZIRLIK DÖNEMİMİZ / MAÇLARIMIZ
Hazırlık dönemi boyunca sürü ile maç oynadık.Ayrıca antremanlarda ilk olarak taktik ve takım uyumu çalıştık.İlerleyen haftalarda ise savunma ve kondisyon çalıştık.Avrupa Ligi'ne,Süper Lige hazır olduğumuzu düşünüyorum.
TRANSFER DÖNEMİ
Enes Ünal.
Ozan Tufan.
Sisteme uygun gençlere yöneldim ve aradığımı Bursaspor'da buldum.Yaptığımız iki potansiyelli transfer dışında başka bir girişimde bulunmadık.Tüm gençleri kiraya gönderip maç tecrübesi kazanmalarını sağladık.Ayrıca maaşlardan da oldukça tasarruf ettik.Mali durum da bu şekilde oluştu.
Başarılar,Enes ve Ozan uygun fiyatlara bitmiş 2 önemli transfer.
Başarılar.
Enes'i 500 civarı bir bedele nasıl aldın be usta![]()
Ben o ozana 3 sene sonrasında 7 m TL verdim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bende öyle düşünüyorum.Geleceğimizi toparlayacaklar.
Teşekkürler.
O bir sürü kişinin kafasına takılıyor.Şöyle açıklayayım.Lochness transfer yaması kullanıyorum.Transfer yamasında Enes ve Ozan ''GENÇ SÖZLEŞMESİ'' altında Bursaspor'da bulunuyorlar.Bizde onlara uygun sözleşme önerip ikna edersek takımlarına genç sözleşmesinden dolayı tazminat ödemek zorunda kalıyoruz.
Başlangıçda kapınca çoğu takım hata yapıp satıyor geleceğin parlak yıldızlarını.
AVRUPA LİGİ
Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu 1.Ayak
Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu 2.Ayak
6-4'lük skorla,üst elemeye geçme hakkını kazandık.
Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Ayak
Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Ayak
4-2'lik skorla,Avrupa Ligi Elemelerine kaldık.
Avrupa Ligi Eleme Birinci Ayak
Avrupa Ligi Eleme İkinci Ayak
5-4 gibi kritik bir skorla Kuban takımını da elemiş bulunuyoruz.Ve gruplara kalıyoruz.
AVRUPA LİGİ H GRUBU
Grup lokum gibi olmuş. Fiorentina ile liderlik mücadelesi verirsin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Başarılaroyun stili başarılı olur inşallah
![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG
Spor Toto Süper Lig 1.Hafta
Spor Toto Süper Lig 2.Hafta
Spor Toto Süper Lig 3.Hafta
Spor Toto Süper Lig 4.Hafta
Spor Toto Süper Lig 5.Hafta
Spor Toto Süper Lig 6.Hafta
Spor Toto Süper Lig 7.Hafta
Spor Toto Süper Lig 8.Hafta
Spor Toto Süper Lig 9.Hafta
PUAN DURUMU
Takım istediğim oyun stilini çok güzel oturttu ve galibiyetlerde peşi sıra geliyor.İstediğim oyunu oynuyoruz ve gerek kanatlardan gerek forvet ayağımız Henrique'den goller buluyoruz.Ayrıca kornerlerdende goller atıp değerlendiriyoruz.Yani çok iyi durumdayız ve şampiyonlukta 9 maçta 8 galibiyetle iddiamızı belirtiyoruz.Ayrıca bir hedef ise Avrupa liginde çeyrek final oynamak.Bunu başarırsak çok müthiş bir sezon geçirirz.
Harika gidiyoruz gercekten. Galatasarya ve Fenerbahce'yi de yenmisiz. Avrupa'da cok rahat bir gruba dusmusuz gibi, umarim bir supriz olmaz ve cikariz gruptan. Mumkunse 1.olarak tabii![]()
Şehrin havasından mı bilmiyorum esiyoruz![]()
Fiorentina'ya verelim kardeş 1.liği boşver![]()
AVRUPA LİGİ
Avrupa Ligi H Grubu 1.Maç
Avrupa Ligi H Grubu 2.Maç
Avrupa Ligi H Grubu 3.Maç
Avrupa Ligi H Grubu 4.Maç
4 MAÇTA GRUP LİDERLİĞİ !
SPOR TOTO SÜPER LİG
Spor Toto Süper Lig 10.Hafta
Spor Toto Süper Lig 11.Hafta
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta
Spor Toto Süper Lig 13.Hafta
Fenerbahçe peşimizde.Dikkatli olup maç kaybetmeden ilerlememiz lazım.Bu arada 3 gençle sözleşme imzaladık.Ama süprüz olsun bahsetmiyorum.
Gözüme toz kaçtı galiba görmekte sıkıntı çekiyorum herhalde ondan skorları farklı görüyorum![]()
Avrupa'da cok rahat birinci olmusuz.. ligde de iyi gidiyoruz, bu formumuzu surdurmeliyiz.![]()
Zaten peşinde koşma kimsenin bırak senin peşinden koşsunlar![]()
Maşallah iki kulvarda da döktürmüşsün.
İyisin iyi![]()
AVRUPA LİGİ
Avrupa Ligi 5.Maç
Avrupa Ligi 6.Maç
'' TRABZONSPOR GRUPTA ÇOSTURDU ''
RAKİP ALMANYADAN LEVERKUSEN !
Bu arada klüple yeni sözleşme imzaladık.Ayrıca Lochness transfer yamasının gerçekçiliği olarak ZTK'yı Galatasaray aldığı için oyunun ilk sezonunda ZTK maçı oynanmıyor.Bunu da belirteyim.Son şampiyon olarak ise Fenerbahçe gözüküyor.