Öncelikle herkese yeniden merhaba diyerek yine karşınıza çıkmış bulunuyorum. Bilmem kaçıncı kez denedim oyunu bırakmayı ancak görüldüğü üzre yine buralardayım (: Şunu söylemeliyim ki FM madde bağımlılığı gibi bıraktım demekle bırakılmıyor. En azından benim için öyle. İradeye sahip olmak yada olmamak değil mesele oyunu bırakınca gidip başka şeye sarıyorum zaten (: Bırakacam diyorum olmuyor, aniden çekip gidiyorum herbişiyi siliyorum yine olmuyor (: Turnuvayı dahi yarım bıraktım dönüşüm zor olsun diye ama yine olmadı.(Gerçi bunda birazda iş yoğunluğu büyük etmen oldu) Anladım ki bırakma fiili önce dilde başlamayacak. Bırakıyorum diyerek bırakılmıyor. Bi süre sonra oyunu oynamadığımı farkettiğim zaman otomatikman bırakmış olacağımı düşünerek bir daha bu oyunu bırak(a)mayacağımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum (:
Neyse epey laf kalabalığı yaptık. Yine Milwall demeyeceğim ama aklımda halen PL var Milwall kariyeri olacak o köşede dursun.
Bu sefer hali hazırda Dünya Kupası devam ediyorken ondan heves ettim sanırım ve her kıtadan bir takımla dünya kupasında boy gösterme fikri parladı bende. Şöyleki mevcut takımlar değil de henüz grup tamamlanmamış ve dünya kupasında boy göstermeyen takımları alıp önce Dünya Kupasına gitmeye hak kazanmaya çalışacağız akabinde Dünya kupası serüvenimiz olacak. Öncelikle Avrupa kıtasından başlamak istiyorum. ve takımı yine takip eden arkadaşların isteği doğrultusunda almayı planlıyorum. Çok da fazla uatmadan herkesten br takım önerisi alacağım ve 5 rakamına ulaşan ilk takımla yolculuğa başlayacağız.
kuralları okudum ve kabul ediyorum