Yayın : TV8
Yayın : TV8
Arkadaş bu arda da nerede final maçı var o zaman sakatlanıyor, çok kötü bir durum bence.
Real bence kupayı alacaktır. Son maçta hazır değillerdi ancak yinede ben diğerlerine göre çok daha önde görüyorum REal'i.
Bugün futbola doyacağız.RM de silip süpürür Atleticoyu.
Real'in ezici bir galibiyet alabileceğini düşünüyorum.
Kimse izlemedi mi bu maçı.Atleticomuz 1-1 berabere kaldı Real'le. Herkes gider Simeone kalır.
Evimizde kaldırırız kupayı diye ümit ediyorum Real'in hazır olmadığını gördük. Hames siftahı yaptı bu arada.
Ara tara tırım tırıs bulamadım maçı. Tv8'e bakmak hiç aklıma gelmedi, en son yayınlamıyorlar heralde deyip kapatmıştım tvyi. Madrid hazırlık maçlarının çoğunda kötüydü, Atletico'yu değişen kadrosuna rağmen favori görüyorum.
Hesaplaşma zamanı
Süper Kupa’nın ilk maçında Santiago Bernabeu’dan 1-1’lik skorla avantajlı dönen Atletico Madrid, Süper Kupası rövanşında Real’i Vicente Calderon’da devirerek geçen sene Şampiyonlar Ligi finalinde yaşadıkları hayal kırıklığının öcünü almak adına mücadele edecek. Milli futbolcumuz Arda Turan’ın hem cezası hem de sakatlığı nedeniyle forma giymeceği maçta, Real Madrid’in yıldızı Ronaldo’da riske edilmemek adına sahaya çıkmayacak. Saat 23.30’daki mücadele TV8’den naklen yayınlanacak.
Atletico Madrid: Moya, Diego Godin, Siqueira, Juanfran, Miranda, M.Suarez, Koke, R.Garcia, Gabi, Griezmann, Mandzukic T.D.: Diego Simeone
Real Madrid: Casillas, Pepe, Ramos, Marcelo, Carvajal, Kroos, Bale, Alonso, Modric, J.Rodriguez, Benzema, T.D.: Carlo Ancelotti
Stat: Vicente Calderon
Saat: 23.30
Yayın: TV8
Hakem: Carlos Delgado Ferreiro
Merakla bekliyorum bu maci.Arda da olsaydi harika olacakti.Ama Atletico`da Griezmann`i izleyecek olmak ta guzel.![]()
Marca nın sitesinden baktım Arda yedeklerde dahi yok .
Atleticomuz bugün alacak kupayı inşAllah.
aynen alacagız bu kupayı o degil balenin saçları ne abi![]()
Mandzukic'le 1-0'ı bulduk bile.![]()
Gol geldi daha 2.dakikadan , ama TV8 vereceğin yayını ben sesten görüntüye odaklanamıyorum
Ispanyol rejisinde sorun varmis.
Oh valla, Istanbul`daki studyodan sunuyor.Keske bende mac spikeri olsaydim tam benlik is.
Atletico cok iyi basladi fakat Real bu sonucta, cok ekstra isler yapabilecek adamlar var sahada.![]()
Varane bu kadar heybetli görünürken tam aksine o kadar da güçsüz. Çok acayip adam. Aşırı güçsüz. Pepe olsaydı kesinlikle olmazdı o gol.
Zaten Varane ısrarı nedir onu çözemedim.Hiçbir numarası yok adamın nasıl oluyor da o yaşta RM savunmasında oluyor çözemedim.
Fikret Engin reis açtı şom ağzını şimdi uzatmalarda atar Real![]()
İspanya Süper Kupası Atletico Madrid'in !
Arda geçen sezon oynanan maçtan cezalıymış arkadaşlar. Sakat değil.
İzlemek için çok iyi bir maç değildi ama önceden de belliydi böyle olacağı sanıyorum.
Atletico'nun hiç sekmeyen hırsına ve konsantrasyonuna imrenmemek elde değil. Hangi maç olursa olsun 90 dakika aynı mücadele. Belki bu sezon şampiyon olamayacaklar ama kolay kolayda bırakmayacaklar iki devin yakasını.
Real'in bugünkü oyunu vasatın altındaydı. Modric iyi değildi, bana göre o iyi olmadığında kazanmaları çok zora giriyor. Takım tarihinde yer bulacak kadar basit pas hatası yaptılar bugün sanıyorum. Oyun ileride bu kadar kilitlenmişken hemen her topunda takımın en garibanı Carvajal'e gönderilmesi çok enteresan.
Arda Turan, İspanya Süper Kupası'nı kazanan ilk Türk futbolcu olarak tarihe geçti.
Oynamadan tarihe de geçti .
Ramos maça değil bildiğin savaşa çıkıyor.Bu arada Raul Garcia görünmez kahramanı takımın.Atletico bu sene de tehlikeli olur lig için.
yine aldı kupayı seviyorum bu takımın hırsını ve oynadıgı futbolu real madrid pozisyonu yok gibi bi şeydi o kadar yıldız var biri di maria reyiz kadar olamıyo![]()
Raul Garcia ve Mandzukic'le bu takım akar gider yine. Herkes gider Simeone baba kalır sıkıntı yok uçmaya devam.Süper Kupa'yı da aldık geriye kaldı Şampiyonlar Ligi.
![]()
Simeone bu işi biliyor abi![]()
Helal olsun Atletico ya