1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Milton Keynes Dons - Hedef Premier Lig

Default Milton Keynes Dons - Hedef Premier Lig

Merhaba arkadaşlar,

Normalde fm forumlarında kariyer paylaşma alışkanlığım yoktur, fakat nedense bu forumda bir anda bir paylaşma isteği geldi. Sebebi sanırım bu takımla olan kariyerimin heyecanlı bir noktaya gelmesi. Evet, heyecanlı bir noktaya geldi, çünkü kariyerimde 3. sezonumdayım.

Normal olarak oyunun başlangıcında açmam gerekiyordu konuyu fakat kariyerimin beni bu kadar memnun edeceğini düşünmediğimden böyle bir işe gerek duymadım, ancak tarih ilerledikçe oyunumun güzelleştiğini farkettim ve tam bu aşamadan sonra oluşabilecek muhtemel başarılarıma sizlerin de tanıklık etmenizi istedim. O nedenle kariyerimin ilk 2 yılını sizlere özet olarak bir sonra ki mesajımda aktaracağım. Umarım sizi de heveslendirir bu kariyerim.

Başlangıç mesajında sizlere kulüp ve hedeflerim hakkında biraz bilgi vermek istiyorum...

Başlıktan da anlaşıldığı gibi kariyere başladığımız takım Sky Bet League 1 ekibi olan Milton Keynes Dons.

Hedefimiz ise tamamıyla şu; Premier Lig'e yükselebilmek. Kaçıncı sezon olursa olsun Premier Lig puan tablosunda Milton Keynes'in de adının yer almasını sağlamayı ve bu takımın o ligde de mücadele etmesini amaçlıyorum. Bu doğrultuda önümüzde bulunan iki lig olan League 1 ve Championship'de şampiyon olmamız gerekiyor. Bu iki aşamayı geçtikten sonra Premier Lig'de de 1 sezon takımı yönetip kariyeri noktalayacağım.

Kulüp Logomuz

Stadımız şöyle güzel bir görüntüye sahip, 30582 kapasiteli stadium:mk

Ana Kadromuz ise şu şekilde

Takım içerisinde gözlemlediğim kadarıyla oldukça genç ve yüksek potansiyelli, takımı taşıyabilecek oyuncular mevcut. O oyunculardan bazıları şunlar;

Dele Alli (18 yaşında)

Benik Afobe (21 yaşında, Arsenal'den kiralık)

Giorgio Rasulo (17 yaşında)

Jordan Spence (24 yaşında)

Başlangıç için ise transfer bütçemiz 62,500 Euro.

Gecikme İçin Özür Dileriz, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Basarilar.

(Tapatalk)

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

başarılar kaçıncı ligte şuanda

Nesil
    2014
    Yer
    Konya

İngiltere'de rekabet üst düzey başarılar hocam

özeti bekliyoruz heyecanla basarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar Afobe yi fm13 de oynatmıştım alt liglerde iyi işler yapıyor.

1. Sezon Özeti

Transfer Politikası (2014-2015)
    Sezon başlamadan takıma bir iki oyuncu takviyesi yapmak istedim, ancak düşük transfer bütçesinden dolayı bonservis ücreti ödeyecek gücümüz olmadığı için boşta olan ve kiralamaya uygun futbolculara yöneldik. Bu doğrultu da aşağıda ki transferleri gerçekleştirdik. Ancak hepsi sene başında katılmadı takımımıza. Başlangıç olarak;

Daniel Boateng (DC-22) bonservissiz,
    Mateusz Taudul (GK-19) bonservissiz,
    Danny Potts (DL-18) Kiralık-West Ham

bu isimler kadromuza katıldı.

Maçlar ilerlerken takımın açık verdiği pozisyonlar ön plana çıktı. Özellikle savunmada çok sıkıntılıydık ve çok gol yiyorduk. Ben ise sorunun tamamen kaleci kaynaklık olduğunu, iyi bir kaleci ile bu sorunu çözebileceğimizi düşündüm ve uygun bir kaleci bulursak transfer etmeye çalışacaktık. Bu doğrultuda yaptığımız araştırmalar sonucu eski Manchester United kalecisi olan Ben Amos'un boşta olduğunu gördük ve hemen bir sözleşme teklif ettik. Teklifimizi beğenen Ben Amos takımımıza katıldı ve görevine başladı.

Bunun dışında 2. yarı için anlaştığımız diğer oyuncular ise şöyle;

Kleberson (MC-35) bonservissiz,
    Olivier Ntcham (AMC-18) Kiralık-Manchester City
    Ruben Lameiras (ML/AML-19) Kiralık-Tottenham

Gelenler

Gidenler

Sezon Değerlendirmesi

Hazırlık Kampı ve Sezon Sonu
    Sezona başlarken ligi 7. bitirmemiz bekleniyordu. Elimizde ki futbolcuları fazla tanımadığımdan dolayı ben de tam olarak ne yapabileceğimizi bilmiyordum açıkcası ancak bir beklentim vardı ki, takımı ilk 6 içerisine sokup en kötü playoff oynayarak bir üst lige çıkma şansının sezon sonlanana kadar devam etmesiydi.

Bu doğrultuda hazırlık kampına başladık ve çok iyi bir performans gösterdik bu maçlarda. Artık lige hazırdık.

Sezon genelinde ise inişli çıkışlı dönemler yaşadık ancak genel itibariyle ilk 8 içerisinde yer aldık. Sezonu ilk 6 içerisinde tamamlamak için mücadelemizi üst düzey sürdürüyorduk. 2. devrenin ortalarında öyle bir seri yakaladık ki kendimizi bir anda 1. sırada bulduk ve herkesi şaşırttık. O dönem 8-9 maç üstüste kazanarak olağanüstü bir performans gösterdik. Önümüzde ki 7 takımın hemen ensesindeyken bir anda önlerine atladık ve o dönemden sonra artık bizi kimse durduramadı ve sezonu beklenenin çok çok üstünde bir sıralama olan 1. sırayı alarak herkesin takdirini topladık. Çok sürmedi Championship'e yükselmemiz, ilk sezonda başardık bunu.

Artık Championship ligindeyiz.

Sırada ki mesajım da Championship'de ki serüvenimizin özetini yayınlayacağım ve bundan sonra normal akışta 3. sezondan devam edeceğiz. Takip ve başarı mesajlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İddaa'da tüm maçlarına tereddüt etmeden üst bastığım nacizane takımdır, geçen yatırdı kuponu ama olsun, başarılar sana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

İlk sezon müthiş olmuş

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Gecikme İçin Özür Dileriz, İyi Eğlenceler.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by MasALP View Post
    İngiltere'de rekabet üst düzey başarılar hocam
    Aşırı yüksek hemde. Umarım fazla zayıf kalmayız yükseldiğimizde.

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    başarılar kaçıncı ligte şuanda
    İlk sezon şampiyon olup Championship'e çıktık.

Quote Originally Posted by kraliyetnet View Post
    özeti bekliyoruz heyecanla basarılar
    İlk sezonu özetledim.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar Afobe yi fm13 de oynatmıştım alt liglerde iyi işler yapıyor.
    Teşekkürler. Afobe'ye çok şey borçluyum.

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    İddaa'da tüm maçlarına tereddüt etmeden üst bastığım nacizane takımdır, geçen yatırdı kuponu ama olsun, başarılar sana
    Sanırım oyunumda da üstçüler baya bi sevindi. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    İlk sezon müthiş olmuş
    Gerçekten müthiş oldu. Şahsen ben bile o kadarını beklemiyordum.

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bir aksilik olmazsa 1-2 saat içerisinde 2. sezonun özetini de yayınlamayı umuyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

ilk sezonun mükemmel geçmiş trnasferlerinde lig için kaliteliymiş

2. Sezon Özeti

Transfer Politikası (2015-2016)
    Bu sezon yeni yükseldiğimiz lig geçen sezon oynadığımız lige göre kalite olarak oldukça yüksek. Bir çok premier lig tecrübesine sahip oyunculardan kurulu takımlardan oluşuyor. O nedenle geçen sene büyük bir başarı elde ettiğimiz kadromuzun temel taşlarını koruyup üzerine çok daha iyi ve kaliteli taşlar koymamız gerekecekti. Bu doğrultuda hareket ederek şu transferleri gerçekleştirdik;

Manchester United'ın pilot kulübü olduğumuz için istediğimiz herhangi bir gencini herhangi bir ücret ödemeden bir yıllığına kadromuza kiralık olarak katabiliyoruz. Bu tercihimizi sağ bekte eksiklik hissettiğimden dolayı Marnick Vermijl'den yana kullandık.

Kiralık oyuncu dışında da kadromuza bir çok sözleşmeli futbolcu dahil ettik ve hiçbirine transfer ücreti ödemedik. Böylelikle kötü olan finansımız da fazla etkilenmemiş oldu.

Bir çok önemli isim sene sonunda serbest kalmıştı fakat en çok dikkatimi çeken geçtiğimiz sene takımımızda kiralık olarak oynayan ve takımımızın üst lige çıkmasına attığı 14 gol ile katkı sağlayan Benik Afobe oldu.

22 yaşında ki yüksek potansiyelli Benik Afobe artık resmen MK Dons futbolcusu oldu!

Kadromuza katılan diğer isimlere değinecek olursak çok önemli, genç ve premier lig tecrübesi olan isimlerle anlaştık. Bu isimler arasında en çok öne çıkan isimler ise şunlar;

Eski Newcastle'lı Sammy Ameobi MK Dons'ta!

Eski Liverpool oyuncusu olan Danny Wilson'da MK Dons'a katıldı!

Transfer ayrıntıları ise şu şekilde;

Gelenler

Gidenler

Sezon Değerlendirmesi

Hazırlık Kampı ve Sezon Sonu
    Çok zorlu bir sezonu geride bırakacak takımımız sezon öncesi hazırlıklarını faydalı bir şekilde tamamladı. Oldukça iyi bir hazırlık dönemi geçiren takımımız lige artık hazırdı.

Medya tahmini 21. olarak sezona başladık. Takımımız oldukça olumlu bir futbol oynadı. Çok ciddi galibiyetler aldık. West Ham, Stoke City, Fulham gibi ciddi Premier Lig tecrübesine sahip takımları yendik. Fakat ciddi bir sorunumuz vardı ki, 15-24 arası sıralamalarda bulunan takımlara çok fazla puan verdik, ancak genel olarak sezonu ilk 10 içerisinde sürdürdük. ilk 6'ya girme şansımızı son haftaya kadar koruduk. Yine sürpriz bir sezon geçiriyorduk. Neredeyse playoff oynayıp 2. sezon sonunda kendimizi Premier Lig'de bulacaktık...

Fakat olmadı...Ligi Fulham'ın 1 puan altında 7. sırada tamamladık ve bu sezon için bu kadarını başarabildik. Zaten ilk amacımız öncelik olarak ligde kalabilmekti. Bunu fazlasıyla başardık, yükselmek için oynadık son haftalarda. O nedenle ilk sezon bizim için büyük bir tecrübe oldu. Genç futbolcularımız oldukça gelişti. Benik Afobe 23 gol ile gol krallığında 2. olurken, Daniel Powell ise 15 asist ile asist krallığında 2. oldu, Dele Alli sezonun takımına seçildi, ingiltere u19'dan u21 takımına yükselip a takıma göz kırptı.

Çok üst düzey bir sezon geçirdik, çok büyük tecrübeler edindik. Bu tecrübelerin etkisiyle önümüzde ki sezon en kötü playoff oynamayı hedef edineceğiz.

Bu arada yönetim yeni bir sözleşme önerdi ve mevcut sözleşmenin üzerine 1 yıl daha eklendi.

Last edited by Vatanarchy : 14.Aralık.2014 at 02:13

Geçenki seride ben derby'yi yönetiyodum çok zorlu ve keyifli geçmişti lig, MKDons sempati duyduğum takım, bi kaç transferle lige çıkarmayı başarırsın, takipteyim kolay gelsin... Ara ara oyuncu profillerini falan koyabilirsen güzel olur merak ediyorum ligdeki golcüleri asistçileri falan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

ligte kalmayı başarman güzel bu sezon çıkarsın artık

3. Sezon Başlıyor!
    (2016-2017)

Geride bıraktığımız yüksek performanslı Championship sezonunun ardından Milton Keynes'in başında ki 3. Championship'de ki 2. sezonumuza start veriyoruz...

Bu sezon bizim açımızdan geçen sezon ki performanstan sonra daha bir beklentili geçecek, çünkü elimizde ki kısıtlı kadroya ve düşük bütçeye rağmen neler yapabileceğimizi gösterdik. İlk iki sezon elde ettiğimiz kazanımları koruduk. Dele Alli, Ben Amos, Benik Afobe, Danny Wilson gibi isimlere talep olmasına rağmen hala bizimle...

Peki bu kazanımların üzerine yeni kazanımlar ekledik mi? Tabi ki ekledik... Biraz da aramıza yeni katılan arkadaşları inceleyelim...

Transfer Politikası

Alex Pritchard

Takımımıza Tottenham ile sözleşmesi bittikten sonra katıldı. Geçtiğimiz iki sezonu sırasıyla Brentford ve Swindon takımlarında kiralık olarak geçirdi. Geçtiğimiz sezon Swindon'da göstermiş olduğu etkili performans dikkatimizi çekti. Swindon adına League 1'de 5 gol 14 asistle oynadı.

Kadromuza yeni katılan bir diğer isim. Fransız, 24 yaşında. Yedeği bulunmayan sağ bekimize as oyuncu olarak katıldı. As oyuncumuz olan Lee Hudson'ı yedeğe çekti. Potansiyeline ulaşmasını bekliyorum. Kendisi için bonservis bedeli ödemedik.

resmi büyütmek için tıklayın

Remi Gomis

32 yaşında ki tecrübeli Senegal'li. Yıllarca Fransa, kısa bir dönem ise İspanya'da top koşturmuş bir isim. Üstün fizik gücüyle orta sahada rakibe sahayı dar edeceğine inancım tam. Bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık.

James Tomkins

Bir diğer tecrübeli isim daha. Yıllarca West Ham forması giydikten sonra sözleşmesinin sonlanmasıyla takımımıza katılmayı kabul etti. Kendisine teşekkür eder, rakip forvetleri yıldırmasını dileriz.

Charlie Adam

Kendisi orta saha için tam aradığım özellikte bir futbolcu. 30 yaşında, tecrübesiyle hem Dele Alli'nin gelişiminde rol oynayacağını hem de olası başarılar da büyük pay sahibi olacağını düşünüyorum. Stoke City ile sözleşmesi sonlandıktan sonra takımımıza katıldı.

Daniel Pudil

Takımımıza kiralık olarak katılan tek isim. Watford'dan kiraladık. Oldukça iyi bir sol bek. Sağ da Puel sol da kendisi, hem hücum da hem savunmada yeterli bir bek hattı oluşturduğumuza inanıyorum. Umarım sezon içerisinde bu beklentilerin yerinde olduğu kanıtlanır.

Gelenlerin yanında aramızdan ayrılanlar da oldu tabi;

Bir sonra ki güncellemede hazırlık kampının nasıl geçtiğine ve takımın son durumuna dair paylaşımla karşınızda olacağım...
    Last edited by Vatanarchy : 14.Aralık.2014 at 03:14

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

trnasferler güzel umarım premier lige çıkarsın

Hazırlık Kampı

Sezon öncesi hazırlıklarını tamamladık. 5 hazırlık maçı yaptık. Sonuçlardan çok takımın uyumu önemliydi. Manu maçı dışında etkisiz kaldığımız bir maç olmadı. Lige hazır durumdayız, fakat bir miktar daha kondisyon yüklemesi yapmamız gerekebilir.

İlk 11'i belirledik ve maçlara herhangi bir sakatlık veya cezalı olmadığı sürece çoğunlukla bu şekilde çıkacağız.

1. Hafta
    (0-2)

2. Hafta
    (1-2)

3. Hafta
    (0-3)

4. Hafta
    (3-0)

5. Hafta
    (4-2)

6. Hafta
    (3-1)

7. Hafta
    (0-1)

8. Hafta
    (2-1)

9. Hafta
    (4-2)

10. Hafta
    (2-1)

Puan Durumu

Capital One Cup 1. Tur
    (1-5)

Capital One Cup 2. Tur
    (2-1)

Capital One Cup 3. Tur
    (1-0)

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

maçalrın güzel kupada ilerlersin umarım para önemli premier ligte

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    maçalrın güzel kupada ilerlersin umarım para önemli premier ligte
    Capital'den elendik. Fa Cup'da da en fazla 2-3 tur gideriz o da kura şansı olursa. yoksa gidip manu felan geliyor.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

[QUOTE=Vatanarchy;2715075]Capital'den elendik. Fa Cup'da da en fazla 2-3 tur gideriz o da kura şansı olursa. yoksa gidip manu felan geliyor. [/QUOT yanlıs gormusum ama fa cup de denersin

Genç oyuncularımızdan Dele Alli ve Giorgio Rasulo arka arkaya 2 ay sırasıyla ayın genç oyuncusu 2.lik ve 3.lük ödülünü aldılar.

Sene başında bonservissiz kadromuza kattığımız 23 yaşında ki genç sağ açık Alex Pritchard'ın ilk 10 hafta parformansı ise şöyle

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri