1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: pilot kulp finansal kaynak

Default pilot kulp finansal kaynak

arkadaslar merhaba,

yönetimden pilot kulup isticem ama bana yurt dısında finansal kaynak saglaması amacıyla yapacagım. hangi secenekle talep etmeliyim? yardımınızı bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Eğer finansın güçlü olsun diye yabancı istersen zannetmem seçeceklerini ama sen ikinci sıradaki itibardan bahset bir bakalım ne diyecekler.

finansal kaynak saglamamıza yardımcı olacak bir takım istedim kabul etmediler, sonra ısrar ettim olmazsa devam edemem dedim kabul ettiler ve brezilyadan bir takım sectim. anlasmada yapıldı ama anlasmanın detayına baktıgımda her iki takım içinde finansal kaynak saglar demiyo :S

4. Default

Quote Originally Posted by kraliyetnet View Post
    finansal kaynak saglamamıza yardımcı olacak bir takım istedim kabul etmediler, sonra ısrar ettim olmazsa devam edemem dedim kabul ettiler ve brezilyadan bir takım sectim. anlasmada yapıldı ama anlasmanın detayına baktıgımda her iki takım içinde finansal kaynak saglar demiyo :S
    Sizin istediğiniz sistemin en iyi işlemesi şudur amerikan liginden bir takım alın orası size forma satışından gelir getirir yazın Hindistan,Japonya,Katar,Çin,Kore gibi ülkelere turlar düzenleyin ve bu ülkelerde bulabilirseniz ünlü futbolcular transfer edin ciddi anlamda o ülkelerden size gelir getiriyor ben bir oyunumda denk geldi bir Japon regen aldım 300.000 forma sattı adam

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri