1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Oyuna bakış açısını değiştirebilecek detay (gerçek mi?)

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Default Oyuna bakış açısını değiştirebilecek detay (gerçek mi?)

Arkadaşlar 2028 yılındayım,oyun hakkında çok gözlem edindim bir tanesi var eğer doğruysa inanılmaz bir bug.Sizinde gözlemlemenizi istiyorum.

--> Eskiden sizin takımınızda oynayan bir oyuncuyu Avrupa'nın herhangi bir kulübüne sattıgınız zaman,Uefa kupasında veya şampiyonlar liginde sizin rakibiniz olma olasılığı inanılmaz artıyor. 5 senedir uefa kupasında ve sampiyonlar liginde rakiplerimde kesinlikle eski oyuncum bulunuyor.

Lütfen gözetleyiniz.

ben 2019 yılındayım arsenale oyuncu sattım fa cupta her sene rakibim arsenal

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Evet. Genelde oyuncu sattığımız takımlarla daha çok eşleşiyoruz diğer serilerde de hemen hemen böyleydi fakat bu bir bug mudur? emin değilim :/

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uaerenua View Post
    Evet. Genelde oyuncu sattığımız takımlarla daha çok eşleşiyoruz diğer serilerde de hemen hemen böyleydi fakat bu bir bug mudur? emin değilim :/

bug değilde nedir? çok saçma olmuş. bu yazıyı yazdıktan sonra Real Madrid'e oyuncu sattım. Uefa kupasında 32 takım arasından Real'i çektim. Düzeltilsin

ben o kadar farklı takımlara oyuncu sattım ki öyle denk geliyorsa bile idrak edememişimdir.

ama böyle bi durum varsa ilginç gerçekten.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by darkpart2 View Post
    bug değilde nedir? çok saçma olmuş. bu yazıyı yazdıktan sonra Real Madrid'e oyuncu sattım. Uefa kupasında 32 takım arasından Real'i çektim. Düzeltilsin
    yani bende senin kadar belirgin değil tabi. ama dediğin gibi 32 takımdan reali çekmen ilginç bu sürekli oluyorsa SA ya durumu rapor etmek lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uaerenua View Post
    yani bende senin kadar belirgin değil tabi. ama dediğin gibi 32 takımdan reali çekmen ilginç bu sürekli oluyorsa SA ya durumu rapor etmek lazım.
    son 6 sezondur aralıksız aynı şey oluyor şampiyonlar liginde ve uefada her rakibimde kesinlikle 1 veya 2 sezon once sattıgım oyuncular oluyor.

bu arada avrupaya cok oyuncu satmadım en fazla 6-7 oyuncum var buyuk kuluplerde.

10. sezondayım, 10. seonda dahil olmak üzere her sene oyuncu sattıgım bir klüp rakibim oluyor, ilk sezon sadece bir oyuncu sattım ve o takımda arsenaldi, arsenal o sezon rakibim olmustu bu kesinlikle bir bug, büyük klüplere oyuncu satmıyom artık

Bende de öyle oluyor aynen.Bide transfer dönemi dışında oyuncuya imza attırdığımda sakatlanıyor hemen.Yada bir mevkimde sakat varsa, o mevkide oynayan 2 yedek oyuncu da antremanda sakatlanıyor..

işin ilginci ilk sezon'da beşiktaş'la şl grup aşamasından bir önceki eşleşmede leverkusen'i çektim. tabii hiç böyle bir şey aklıma gelmemişti ama hilbert leverkusen'de. :/

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

o zamanbeyer teklif nolursa olsun yenebileeğimiz takıma oyunu sataım bugu fırsata çevirelim
    büyük hilmi mantığı

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    o zamanbeyer teklif nolursa olsun yenebileeğimiz takıma oyunu sataım bugu fırsata çevirelim
    büyük hilmi mantığı
    Bi de böyle düşün

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    büyük hilmi mantığı
    Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Bi de böyle düşün
    Çok sağlam güldüm

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri