Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: Inter'den 2.Sezonda 4 Kupa | Fc Internazionale

Default Inter'den 2.Sezonda 4 Kupa | Fc Internazionale

Öncelikle herkese merhabalar,iyi günler diliyorum.

Bugün sizlerin takibiyle,karşınıza Inter kariyeriyle çıkıyorum.

Umarım keyif alırız,takımımızı dışardan bir bakış ile inceleyelim.

Takım Hakkında Tanıtım Bilgileri

Takımımız Inter Milano kökenli İtalyan bir futbol kulübüdür.
    1908'de kurulan bu İtalyan devi,maçlarını
    Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynamaktadır.
    Stadın kapasitesi tam olarak 82.955 kişidir.
    Takımın renkleri ise Siyah ve Mavi'nin muhteşem uyumundan oluşmuştur.
    Muhteşem bir geçmiş sahip olan takımımız;
    Seri A'yı 18 kez,
    Coppa Italia'yı 7 kez,
    İtayla Süper Kupasını 5 kez,
    Şampiyonlar Ligini 3 kez,
    Uefa Kupasını 3 kez,
    Kıtalararası Kupayı da 2 kez,
    Kazanmıştır.

Ayrıca takımımız Altın Çağı'nı Mourinho döneminde yaşamıştır.
    Bizde böyle bir dönem yaşattırmak istiyoruz.

Takımın Potansiyelli ve Kaliteli Oyuncuları

Icardi

Xherdan Shaqiri

Hernanes.

Takımımızı yapacağımız transferler ile daha iyi bir noktaya getirmek istiyoruz.
    Herkese buraya kadar okuduğu için teşekkürler.
    Umarım zevk aldığımız bir kariyer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır, başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Başarılar dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Başarılar.

Başarılar .

Herkese başarı dilekleri için çok çok teşekkür ederim. ^^

Inter Hazırlık Kampında,Muhteşem Oynuyor!

Takımın bol şut atması,topu ayağında tutması gerçekten güzel bir oyun getirdi.Bitiricilik sıkıntıları yaşasakta,Pacy maçından sonra bu sorunuda çözdük ve iyi bir ivme kaydettik.

Bunun dışında takıma katılan arkadaşlarımız da tabii ki oldu.

Inter'ın genç formulü iş yapabilecek mi?

Munir El Haddadi maaşının %40'ını ödemek şartıyla bir seneliğine Inter formasıyla sahada olacak.

Genç kuvvetli stoper Eder Alvarez Balanta 5 senelik anlaşmayla Inter formasını terletecek.

Transfer'de Oluşan Mali Durum

1-2 yaşını almış oyuncumuzu da listeye koysak da,teklif almayı başaramadık.Böylece transfer sezonunu kapattık.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Başarılar İnter seninle şaha kalkar inşallah hocam

başarılar dilerim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

transferler güzel, başarılar...

10. Default

Hep yapmak istediğim ama hiç fırsat bulamadığım kariyer, başarılar dilerim.

Seri A'da Juve Fırtınası!

(Bu tarz kesme biçme birleştirme işlerinde yeniyim.Biraz kalitesiz olucak başlangıç ama sonrasında toparlarım gibi geliyor.)

Seri A'da pek iyi gidiyor sayılmayız hedefim olan 2.liği almak için takımı canla başla çalıştırsamda dakikalardan anlaşılacağı gibi zar zor kazanıyoruz.Bu probleme çözüm bulmam gerek.

Inter Avrupa Gruplarında!

Zulte Waregem'i geçerek Avrupa Liginde Gruplarda oynama şansı kazandık.

Birdaha ki güncelleme de Avrupa Ligi hakkında detaylarla karşınızda olacağım.

O zamana dek hoşçakalın.

Transferler güzel.Ligde de daha rahat kazanmalıyız hocam.Onun dışında iyi gidiyoruz

Transferler güzel hocam fakat ligde gol sıkıntısı çekiyormuşuz gibi gözüküyor. Acilen bir çözüm bulmamız gerek yoksa juve bizi perişan eder

Başarılar hocam. Inter yönetmesi çok keyifli kulüp. Gol yollarında sıkıntılıyız. Icardi'yi yaratıcı forvet olarak oynatıp kanatlara transfer takviyesi yaparsan tam verim alırsın

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Başarılar hocam. Inter yönetmesi çok keyifli kulüp. Gol yollarında sıkıntılıyız. Icardi'yi yaratıcı forvet olarak oynatıp kanatlara transfer takviyesi yaparsan tam verim alırsın
    Icardı zaten YF, daha sonra sağda Shaqiri ve beklerde Nagatomo ve Dodo iyi besleyen bekler.Podolski daha ofansif bir oyuncu,Munir'le değiştiriyorum.Ama haklısın daha iyi besleyen bir kanat gerekli.

Quote Originally Posted by juxalente View Post
    Transferler güzel hocam fakat ligde gol sıkıntısı çekiyormuşuz gibi gözüküyor. Acilen bir çözüm bulmamız gerek yoksa juve bizi perişan eder
    Düzeltmeye çalışacağız bakalım,elimizden geleni yapıyoruz.

Quote Originally Posted by diktac View Post
    Transferler güzel.Ligde de daha rahat kazanmalıyız hocam.Onun dışında iyi gidiyoruz
    Katılıyorum,teşekkür ederim.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar..

Inter Avrupa'da Çok Rahat!

Görüldüğü gibi grupta rotasyonlar yaparak,çok iyi bir şekilde gruptan ayrılsak da kura şansı yanımızda olmadı.Bizi zorlayabilecek bir rakip olan Sevilla ile eşleştik.Umarım Sevilla'yı geçeriz ve gelecek turdaki kolay rakiplerimizi rahatça mağlup ederiz.

Bir sonraki güncellemede lig molasına kadar olan maçlarla ve bomba devre arası transferleriyle karşınızda olacağım.Güzel bir güncelleme bizi bekliyor olacak.

O zamana dek hoşçakalın.

( Ek olarak,şu kesme biçme işinde bu şekilde iyi oluyor mu ve kaliteden şikayetçimisiniz? Bu konular hakkında görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim.)

İstikrarsız Inter,Şampiyonlar Ligi Vizesi Kovalıyor!

Gördüğünüz gibi,istikrarsız bir performans sergiliyoruz bir maçta 5 atarken diğer maçta 0-0 beraber kalıyoruz.Ama bu sorunlar yavaş yavaş çözülecek gibi.Çünkü her maç +30 şut atarak ilerliyoruz.Hedefimiz ilk 2.

Inter bombaları patlatıyor,gücüne güç katıyor!

Inter'ın ilk bombası!

Inter defansif ortasaha oyuncusu Luiz Gustavo ile 5 senelik sözleşme imzaladı.Oyuncunun klubüne tam olarak 23MN Euro ödenecek.Inter bu paranın 2,5MN Euro'sunu peşin,kalan miktarı 48 ayda taksit ile ödeyecek.

Inter'e genç forvet!

Inter Fransız forvet Lacazette ile 5 senelik sözleşme imzaladı.Oyuncunun klubüne ödenecek 11.5MN Euro'yu,Inter 1MN Euro'sunu peşin kalan miktarı 48 ayda taksitle ödeyecek.

Birdaha ki güncelleme de Avrupa Liginde Sevilla'ya konuk olacak,daha sonra onları evimizde ağırlayacağız.Bakalım turu kim geçecek?

O zamana dek hoşçakalın.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

luiz gustavo çok iyi transfer..

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Güzel transferler lakin çok para verilmiş

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    luiz gustavo çok iyi transfer..
    Çok verim alacağız ondan,çook.
    Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Güzel transferler lakin çok para verilmiş
    Denizde kum,bizde para.
    Şaka bir yana,Gustavo için kapı 32MN'dan açıldı güçbela indirdik buraya kadar.Onun dışında, Lacazette ise 20MN istendi.Oyuncular çok formdaydı iyi anlaşmalar yaptık bence.Paranın bir kısmınıda gereksiz oyuncuları satarak kapattık.

Inter'in Mali Tablosu !

İkisi de çok iyi transfer.

İkisi de çok iyi transfer.
    Teşekkürler.

Sezon Bitti! Inter'ın Sezon Performansı.

Ligde kalan maçlarda çok üstün bir performans sergiledik.Gol bulma sorunumuzu büyük ölçüde hallettik ve puan durumunda 2. olarak Juventus'un ardından ligi iyi bir durumda bitirdik.

Şampiyonlar Ligi'ne gitmek takım açısından önemliydi.Çünkü çoğu oyuncumuza iyi performanslarından dolayı Şampiyonlar Ligi Takımlarından teklif geliyordu ve ayrılmak istiyorlardı.Seneye bizde katılacağız sözüyle onları takımda tutmayı başardık.

Avrupa Ligine geçtiğimizde ise bizim için bir hüsran senaryosu oldu.

Zorlu eşleşmemiz olan Sevilla bizi deplasman golü kuralıyla şanslı bir şekilde eledi ve en az yarıfinal düşündüğüm Avrupa'ya erken veda ettik.Ama hatalarımızdan ders çıkarmayı bildik.

Çıkardığımız dersler bize kupa getirdi...

Avrupa'da kötü olmamızın tek telafisi Italya Kupasını almaktan geçiyordu.Palermo maçıyla kupadaki arzumuzu ispatladık.Udinese maçındaki zorlu performansla biraz sarsılsakta Roma'yı yenmek bize büyük ölçüde motivasyon sağladı.Lig bitiminden sonraki Juve maçında ise tam bir final havası vardı ve bu havaya yakışır bir maç oldu.Uzatmalarda bulduğumuz 2 gol ile kupayı müzemize götürdük.

Yeni sezona ise böyle bir kupayla başlamak istiyoruz. Juve'yi tekrar yenmemiz için hiçbir engel yok.

Bunların dışında yeni sezonda Şampiyonlar Liginde en az Çeyrek Final gören bir kadro oluşturmak istiyorum.Bu yönde çok iyi bomba transferler patlatacağız ve ayrılıklar yaşayacağız.Hepsi yarın,o zamana dek hoşçakalın.İyi forumlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

kupa ve lig 2.liği güzel olmuş...

İtalya'da Juve'den şampiyonluk almak zor, fena asılıyorlar lige...

Şampiyonlar liginde çeyrek göreceğini düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ligi iyi yerde tamamlamışsın, seneye bir kaç takviye ile hem lig de hem avrupa da başarılar gelecektir.

ligi iyi yerde tamamlamışsın, seneye bir kaç takviye ile hem lig de hem avrupa da başarılar gelecektir.

Bakalım beğenecek misiniz transferleri?

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    kupa ve lig 2.liği güzel olmuş...

İtalya'da Juve'den şampiyonluk almak zor, fena asılıyorlar lige...

Şampiyonlar liginde çeyrek göreceğini düşünüyorum...

Bu sene alabileceğimize inanıyorum ligi.Şampiyonlar Liginde grubumuz biraz zorlu.

Inter'ın Transferleri Şampiyonlar Liginde Final Oynatır!

Varan.1 - Hulk

Hulk'u kadromuza değerinin altında kattık ve gerçekten çok kaliteli bir oyuncu.Takımı sırtlayacağına inanıyorum.

Varan.2 - Nathaniel Clyne

Beklerimizden Dodo'nun 2016 yazında takıma katılacak olmasından dolayı,Nagatomunun 29 yaşında olmasından dolayı gerekli bir transferdi.Seneye sol bekte Dodo sağ bekte Clyne ile devam edeceğiz.

Varan.3 - Sergi Roberto (Yedek)

Ortasahada ki yedeklerimizin hepsi kadro kalitesinin altında olduğu için rotasyon amaçlı böyle bir transfere gereksinim duyduk.Ucuza geldi,hoş geldi.

Varan.4 - Davide Santon

Beke alınabilecek en iyi yedekti,normal değeri 7.75MN Euro'ydu ama,geçen sene 20YA takımızda kiralık oynamıştı.Ayrıca 2.8MN Euro ödeyerek alma hakkımız vardı.Bizde yedekte iyi bir oyuncumuz olsun diyerek aldık.

Bu kadar kaliteli transferin ardından,mali durumumuz şu şekilde oluştu.

Parasal anlamda zarardayız fakat geçen sene de aynı zararı yaşamıştık.Buna rağmen takım sezon sonunda 37.3MN Euro kar etmişti.Bu sene takımıma güveniyorum ve kazanacağımız kupalarla parayı çıkarabileceğimizi düşünüyorum.

(Ek Not: Shaqiri'yi ben almadım,kiralıktı ben takıma gelmeden önce otomatik alınmıştı.)

Italya Super Kupası | Juventus-Inter

Sezona kupayla başlamak istiyorduk,biliyorsunuz.Bu konu da istediğimizi aldık.Tarafsız maçta Juventus'u baskıcı rahat bir oyunla net bir skorla geçtik.

Şampiyonlar Liginde Zor Kura!

Bu grubun gelmesine sevindim açıkcası.Kendimizi en iyi şekilde deneyeceğiz ve kalitemizi test edeceğiz.

Yeni Sezon Muhtemel 11'imiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ne yalan söyleyim bence yaptığın en iyi transfer Davide Santon. Yuvasına döndürmüşsün, ayrıca naptın olum soymuşsun adamları bedavaya gelmiş Yeni sezon 11 i güzel fakat ben olsam sola Santon u koyar Nagatomo yu iyi bir fiyata satardım sola da Santon a alternatif Nicola Murru var hem genç hem İtalyan onu monte ederdim. Son olarak kalecini de değerlendirebilirsin, Handanovic e aşırı yüksek bonservis bedelleri ödeyecek takımlar var Arsenal, Psg vs. eğer iyi bir teklif gelirse onu da gönderip Simone Scuffet i alabilirsin.

Lig ve kupa çok iyi olmuş.Avrupa'da daha iyi olabilirdik.
    Transfeler fenaa

Ne yalan söyleyim bence yaptığın en iyi transfer Davide Santon. Yuvasına döndürmüşsün, ayrıca naptın olum soymuşsun adamları bedavaya gelmiş Yeni sezon 11 i güzel fakat ben olsam sola Santon u koyar Nagatomo yu iyi bir fiyata satardım sola da Santon a alternatif Nicola Murru var hem genç hem İtalyan onu monte ederdim. Son olarak kalecini de değerlendirebilirsin, Handanovic e aşırı yüksek bonservis bedelleri ödeyecek takımlar var Arsenal, Psg vs. eğer iyi bir teklif gelirse onu da gönderip Simone Scuffet i alabilirsin.

Oyunda transfer sezonu bitti bende.Dediklerini devre arasında yapabilirim,Handan'ı sezon sonu yollayacağım.

Lig ve kupa çok iyi olmuş.Avrupa'da daha iyi olabilirdik.
    Transfeler fenaa

Tesekkürler Avrupa da keşke daha iyi olsak ama ŞL'de iyi işler başarabiliriz.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri