Her ne kadar Konyalı olmasamda Konyanın ekmeğini yemiş, sokaklarında gezmiş biri olarak sempati duyduğum Konyasporla kupa avcılığı yapmak istiyorum. Ne yazık ki sizler kadar başarılı bir oyuncu olmasamda eksiğimi oyun süresini uzatıp şansımı arttırarak gidermek istiyorum.
Kazandığı ödüllerle tüm dünyada adından söz ettiren mabed "Konya BŞB Torku Arena Stadı".
Ali Çamdalının 5-6 aylık sakatlığı ve Borekle Uğurun orta alanda ofansif katkısının zayıf olması sebebiyle iki ortanın ortası ve yine Ali Turanın ofansif çıkış yapamaması sebebiğle birde sağ bek aldık.
Yukarıda belirttiğim gibi pek yetenekli bir oyuncu olmadığımdan tek tek maç endeksli gitmek yerine sizlerin sıkılmadan takip edebilmesi için fikstür üzerinden gidip arzu edenler için spoilerlarda önemli maçların istatistiklerini vereceğim. Transferlerimizin profilleri ve ligin ilk yarısında göstermiş oldukları performans şöyle ;
Kiraladığımız iki oyuncuda iyi katkı verdi. Sevindirici haber oyuncular iki yıl bizde yani yerine daha iyisini alma fırsatımız olsa bile kaliteli rotasyon oyuncularına sahibiz. Rodrigo verdiğimiz parayı katlayacak işler yapıyor yinede her maçta etkili değil. Antrenmanlarda Bajic ve Selimle birlikte en büyük ilerlemeyi sağlayan oyuncu gelecekte daha iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum.
Ligde istikrarla puan toplayamasakta sahada istikrarlı ve gelişen bir oyun sergiledik. Üç oyuncunun ilk onbirde forma istemesi sonucu sahadaki dizilişte ufak bir deneme yaptım ve kupadan elendik ( kısmet değilmiş ^^). Meha çok istikrarsız. Forvette Ömerin kontratını fesh etmek zorunda kaldık Rangelov gol yollarında etkisiz. Ara dönemde bu iki mevkiye kiralık hamlesi yapmaya çalışacağız.
Kuralları okudum ve kabul ettim.