1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Oyuncunun Maç Nefreti

Default Oyuncunun Maç Nefreti

Arkadaşlar merhaba,
    Sorum şu ki;
    Bir oyuncu raporunda büyük maçlardan nefret etme sınırı sarıdan kırmızıya (azdan çoğa) doğru seçeneklerle sunulduğu oluyor. Raporunda yazmadığı halde bir oyuncu sonradan niye büyük maçlardan nefret etme duygusunda bulunur sebebi nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by usluu07 View Post
    Arkadaşlar merhaba,
    Sorum şu ki;
    Bir oyuncu raporunda büyük maçlardan nefret etme sınırı sarıdan kırmızıya (azdan çoğa) doğru seçeneklerle sunulduğu oluyor. Raporunda yazmadığı halde bir oyuncu sonradan niye büyük maçlardan nefret etme duygusunda bulunur sebebi nedir?
    Oyuncunun cesaret ve soguk kanlılıgı i ile alakalı oldugunu düşünüyorum ben o olayın kardeşim.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Sanırım ek olarak büyük maçlarda kötü de oynayınca nefret katsayısı artmakta.
    Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Oyuncunun cesaret ve soguk kanlılıgı i ile alakalı oldugunu düşünüyorum ben o olayın kardeşim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Görmediğiniz Important Matches değeri var. Editor ile bakabilisiniz. Nefret etme değildir, konu büyük maçlarda iyi oynayıp oynayamayacağıdır büyük ihtimalle. Çeviri hatası olabilir mi? Orijinal satır nedir bilmiyorum, tahmin.

Bazı oyuncularda konsantrasyon farklı işler. Dolayısı ile genel konsantrasyondan farklıdır bu durum. Muhtemelen o yüzden eklendi oyuna. Buradan küçük maçların büyük oyuncusu klişesine bağlanmadan kaçıyorum konudan.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Raporları farklı koçlar vermiştir. Biri önemli maçları sevmediğini tespit etmiştir, öbürü edememiş.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Raporları farklı koçlar vermiştir. Biri önemli maçları sevmediğini tespit etmiştir, öbürü edememiş.
    gözlemci ile birdefa rapor aldırmak saglıklı degil. en az 1 ay izletin neyin ne oldugunu oyuncu hakkında %100 bilgi sahibi olunca daha farklı rapor veriyorlar..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Oyuncu kendi kulübünde iken neye yoracaz peki?
    Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    gözlemci ile birdefa rapor aldırmak saglıklı degil. en az 1 ay izletin neyin ne oldugunu oyuncu hakkında %100 bilgi sahibi olunca daha farklı rapor veriyorlar..

Nesil
    2006
    Yer

Ben de kendi takımımızdaki oyuncu için demiştim. Koçlar farklı raporlar veriyor.

Anladım. Genel olarak da büyük maç sevmeyen oyuncu kendini maça göre belli etmekte.

Nesil
    2006
    Yer

Fantazi mi olur bilmiyorum ama büyük maç özelliği yüksek olan oyuncu küçük maçları küçümsüyor olabilir mi ? Basın toplantısında küçük takımlara karşı motivasyon sorunlarıyla ilgili soru geliyor çünkü.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Fantazi mi olur bilmiyorum ama büyük maç özelliği yüksek olan oyuncu küçük maçları küçümsüyor olabilir mi ? Basın toplantısında küçük takımlara karşı motivasyon sorunlarıyla ilgili soru geliyor çünkü.
    Consistency de değeri de bunun genel maç performansı için. Consistency düşük, Important Matches çok yüksek olunca; genelde istikrarsız ama büyük maçlarda parlayan oyuncu olur. Tersi olursa da küçük maçların büyük oyuncusu klişesi oluyor işte. Bilemiyorum sizin oyuncu nasıl.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri