arkadaşlar görkem açmış siyah takımla ilgili.. onunkin sabitledim bi de bizimkini açtım hazır elim değmişken. beyaz takımdaki arkadaşlarda buraya belirtebilirler fikirlerini.
arkadaşlar görkem açmış siyah takımla ilgili.. onunkin sabitledim bi de bizimkini açtım hazır elim değmişken. beyaz takımdaki arkadaşlarda buraya belirtebilirler fikirlerini.
beyaz takim kim kim?
Takımdaşlar herkes oynadığı yerleri yazsın.....
GK/ST
1 numara Zorkooooooooooolll Çağrııııı!!!: GK
ayrıca kaptanın tolga olması taraftarıyım..
Kaptan beni bağlamazOzaman bende ilerde oynarım.En sonunda gol yiycem diye endişe duyacağım bir maç olmayacak
![]()
gol yemiceğimiz için aslında ben de endişe duymayacağımOriginally Posted by senderson
![]()
cagri haberin olsun listede yokum ama ben beyaz takim yedegiyim tamam mi?
arkadaşlar benim için kale dışında heryer aynıdır.iki ayağımıda kullanırım.
ama ofans oynamayı daha çok severim......
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
fazla ofans oyniipta defansı boş bırakmayalım kondisyonunuzu ona göre ayarlayın. geri dönebilecekmiş gibi...
Abi ben ilerden geri dönerim kondisyonumuz var okadar ama yinede akşamları koşmaya başlıyım.....
ben sol kanattayım. Winger gibi. Artık yettiği kadar ileri geri koşacağız. Ben pazubandımı da çıkartayım tozlu raflardan![]()
Frikik ve kornerleri bana bırakın, siz ortaya çıkın.
bizim sol göçtü demektir.. sol kapalı aradaşlar.. tolga yuvarlana yuvarlana gelir artık![]()
Beni unuttunuz?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
arkadaşlar bu aralar sınav stresinden spor yapamadım o yüzden biraz kilo aldım ama elimden geleni yaparım.bende akşamları hafif koşular yapmaya başlarım........
Takımda ki herkes yaşını yazabilir mi?
Koray Dusova making tactical change...
![]()
![]()
Halil ORALOriginally Posted by FrancescoTotti
boy:179 cm
kilo:64
mevkiler:sw,dc,amrlc,fc.
kullandığı ayak:her ikisi.
![]()
bütün bilgilerim bundan ibaret.bende sizinkileri bekliyorum arkadaşlar......
![]()
![]()
yaa ben neden oynamıyorum.....![]()
arkadaşım baya geç kaldın sen.Originally Posted by leave_992
bu kadrolar 1 hafta önce kesinleşti.
ama yinede konu hakkında çağrı abiyle görüş....
İsim:Onur Menteş
Boy:176
Kilo:75-79
Mevkiler:Gk,Fw
Ayak:Sağ
Onur kardeşim ve Tarık abi bu takımı tutma sebebim
Onuru kaleye koyun gol yemezsiniz.Forvete koyun fark atarsınız![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
çok heyecanlıyım acaba beyaz takım bize yencekmi diye bizim takımda ben 13 sercan 14 yaşındayız fark atarsınız siz bize
ibob sen ne ariyon burdaa...
karsi takimin soyunma odasina girmissin rusvetmi aliyon yoksa
onlarin istahini iyice kabrtiyosun ne söluyon yaslarinizi... ezicez onlar ezikbeyaz takim yaacaz![]()
Merhaba arkadaşlar;
Bugün Adminimiz Tolga(Tolginho) arkadaşımla beraber maç için yeri ayarlamaya gittik. VE en çok merkezi yer neresi olabilir diye düşündükten ve araştırma yaptıktan sonra Şişli Lisesi Halı Sahası'nda maçımızı ayarladık. Sizlere şimdi oraya nası ulaşabileceğinizi ve maç saatini söyleyeceğim :
Ulaşım :
Ulaşımı aslında çok basit. Şöyleki : Beşiktaş Fulya Tesislerini geçtiktekn sonra karşınıza Polat Building geliyo ve yol ikiye ayrılıyor. Sol taraftan devam edip yokuşu çıkarken saha saol tarafta kalıyor. Zaten görürsünüz kokocaman tabelası war. Ayrıca Şişli Etfal Hastanesi'nin ACİL ÇIKIŞ KAPISI KARŞISINDA! Tekrar söylüyorum. Şişli Etfal Hastanesi'nin karşısı DEĞİL! ACİL ÇIKIŞ KAPISININ KARŞISI! Ulaşım bakımından rahat yani. Ayrıca krokisi aşağıda zaten :
Yukarıda görmüş olduğunuz çizelge ulaşımı anlatan kısa bi çizelge. Öyle sanıyorum ki kolay bulacaksınız.
Maç saati 18.00-19.00 olarak ayarlanmıştır. Fakat en geç 17.30'da herkesi oraya bekliyoruz! Tekrar söylüyorum EN GEÇ 17.30'DA SİZLERİ ORADA BEKLİYORUZ!
Şimdiden hepinize bol şans...
Saygılarımla;
Çağrı Zorkol
Turksportal Interactive Yöneticisi
Beyler madem maç iyicene yaklaştı,artık taktiğimizi yerlerimizi belirleyelim......
arkadaşlar fotoğraf makinesi yada kamera getirecek olan var mı_?
ayrıca saha güzelmiş güzel seçim olmuş.zeytinburnundan sanırım 30 dakika da gelebilirim.....
bizim takım ses verin.
bizim takım öldü.. naapcaz bilmiyorum walaOriginally Posted by tolginho
![]()
sen geç kalmışsın galiba abi, gel sende. Takımda yer buluruz sana da.Originally Posted by ABOOO
burdayımmm.Çağrı abiyle konuştuk inşallah birlikte gideceğiz sahaya........