KUİZZ
için tıkla !
Benim sonuç;
Lüküs Hayat))
Bolluk ve refah içinde yaşayan birisin.Ve bundan ne olursa olsun vazgeçmek istemiyorsun.Haklısın tabi insan bu kadar güzel bir hayattan vazgeçmek ister mi?
KUİZZ
için tıkla !
Benim sonuç;
Lüküs Hayat))
Bolluk ve refah içinde yaşayan birisin.Ve bundan ne olursa olsun vazgeçmek istemiyorsun.Haklısın tabi insan bu kadar güzel bir hayattan vazgeçmek ister mi?
Lüküs Hayat))
![]()
Can senlede hep aynı şey çıkıyo
Biz kardeşmiyiz yoksa
![]()
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Sıradan Hayat
Hayatın sıradan ve basit.Ama sen hayatının içine neşe katmayı ve mutlu olmayı çok iyi biliyorsun.Lüks sana uzak bir kelime.Şunu unutma ki her insan şımartılmak ister.
Diğer olasılıklar
Standart Hayat (%40)
çok mütevaziyimdir sıradan hayatı severim![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
standart hayat...da yani sorular kel alaka olmuş...
Lüküs Hayat)
Evet çoğu saçma. Ben valla neyse onu verdim. Lüks çıktıOriginally Posted by comandante
Ama o Lüksü neye göre çıkardı anlamış değilim
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Standart Hayat
Sıradanlığın biraz üstünde kalan bir hayatın var.Gayet güzel yaşıyorsun.Çok lüks yada çok sıradan bir hayat istemiyorsun.Kendi hayatın için yaratılmış birisin...
Standart Hayat
Sıradanlığın biraz üstünde kalan bir hayatın var.Gayet güzel yaşıyorsun.Çok lüks yada çok sıradan bir hayat istemiyorsun.Kendi hayatın için yaratılmış birisin...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sıradan Hayat
Hayatın sıradan ve basit.Ama sen hayatının içine neşe katmayı ve mutlu olmayı çok iyi biliyorsun.Lüks sana uzak bir kelime.Şunu unutma ki her insan şımartılmak ister.
![]()
-
Standart Hayat
Sıradanlığın biraz üstünde kalan bir hayatın var gayet güzel yaşıyorsun çok lüks ya da çok sıradan bir hayat istemiyorsun kendi hayatın için yaratılmış birisin
Lüküs Hayat))
Standart Hayat
Sıradanlığın biraz üstünde kalan bir hayatın var.Gayet güzel yaşıyorsun.Çok lüks yada çok sıradan bir hayat istemiyorsun.Kendi hayatın için yaratılmış birisin
Standart Hayat
Lüküs Hayat))
sorular son derece saçma..
sıradan hayat..
Sıradan Hayat
Hayatın sıradan ve basit.Ama sen hayatının içine neşe katmayı ve mutlu olmayı çok iyi biliyorsun.Lüks sana uzak bir kelime.Şunu unutma ki her insan şımartılmak ister.![]()
pardon teste göre yapılıyormus test sayfası acılmadıgından yorumu kendım yazdım fakat espırı konusu olduk ıyımı utandım kaldırıom yazımı![]()
Biz bunu teste göre yapıyorduk puhahahaOriginally Posted by SaMaNYoLu
Çok güldüm; enstantanelere yazmalıyım
![]()
Lüküs Hayat))
standart hayat
zaten normalide buydu bildi valla![]()
Lüküs Hayat))
kardeşim benim kahvaltıda olmazsa olmazım yokki