Okulun ders zilleri otomatikse, dijital saati saniyesi saniyesine okulun saatine ayarlamak, dersin sonunda zil çalmadan tam bir saniye önce "zil çalacak" demek.
- Benim hiç dijital saatim olmadı.
kavanozlar dolusu taso sahibi olmak. cok fazla taso, super taso, mega taso..
- Benim hiç tasomda olmadı.
istop oynarken en orjinal renkleri söylemek. ya da inandırıcı renkler uydurmak.
- İstop oynarken hiç ebe olmadım ben.
anadolu lisesi sinavinda yapilan dereceyi vurgulamak.
- Ben hiç Anadolu lisesi sınavına girmedim.
iyi misket oynamak, bilimum misket oyunlarinda herksi ütmek sonunda bi torba misket sahibi olmak...
- Hiç misketimde olmadı benim.
üst sınıflardan çıkma teklifi almak
- Hiç çıkma teklifi almadım.
okuma hızı ölçümlerinde birinci olmak.
- Okuma hızı testlerinde hep sonuncuydum ben.
hiç bilinmedik abidik gubidik ülke/bitki/hayvan isimleri ezberleyip, bunları isim şehir oyununda kullanmak
- İsim şehir oyunlarına katılamadım hiç.
game boy ve paten sahibi olmak, street fighter oynamayı başarabilmek, lego systemlerle oynamak, resim yapabilmek, barbie bebek evi ve ayıcıklı dijital saat sahibi olmak.
- Ne gameboyum ne patenim ne legom oldu benim. En iyi oyuncağım kağıt bebeklerin üstüne kağıttan elbiseler giydirdiğim koleksiyonumdu.
herkes den fazla sayıda gazoz kapağı sahibi olmak
- Hiç gazoz kapağımda olmadı benim.
öğretmenin kitaptan biyer okuması için ismini söylediğinde şöyle bi etrafa bakmak.
- Öğretmen bana hiç birşey okutmadı zira berbattım okuma konusunda.
turbo sakızdan cıkan arabaların 1'den 190'a kadar olan serisine eks**siz sahip olmak
- Turbo sakız alacak param hiç olmadı benim.
ilginç kol saatleri sahibi olmak.. yoyolu ya da ghostbusterslı gibi..
- Hiç saatimde olmadı.
herkesin annesi eve çağırdığı halde, anne kişinin hala ses etmemesi.
- Hep benim annem ilk olarak bağırdı.
yakantop süresince can tutabilmek, bonkörce dagıtmak.
- Yakantopa dahil olamadım hiç.
bisikleti tek teker üstünde kullanmak, bisikletle kıç atmak, ışıklı spor ayakkabı giymek, futbol topu sahibi olmak, topu hiç düşürmeden 450 sektirmek..
- Ne top nede bisikletim vardı.
okulu asmak ve akabinde "babama falan yakalanırsak s..tık" diyenlere "aaa.. ben söyledim bizimkilere bugün okulu ascam diye" şeklinde cevap vermek.
- Okulu hiç asamadım ben.
90 lı yıllarda yeni yeni moda olan amerikan saç traşını yakın çevrede ilk kestiren olmak.
- Saçımı hep okul traşı diye aptal bir şekilde kestirdim hep.
okul servisinin en arkasında, abilerle birlikte oturma ayrıcalığını kazanmış olmak.
- Servise hiç binmedim ben tabana kuvvetti benim servisim.
Hem zaten ben hiç karzmatik olamadım ki.