ne yazmışlar acaba..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
bu ne süper bir şey ya yapanın elinden öpmek lazım...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Hakkaten müthiş birşey, milletin işi gücü yok kastığı şeylere bak..
Helal olsun...
valla hela olsun ne diyelim.....
"YÜCE ATATÜRK"
helal olsun valla.ben normal şekilde çizemem adam yazarak çiziyo.
E programla yapmış![]()
sanmıyorum.ama olabilirde.gerçekten entresan.iyi çalışma.Originally Posted by cngnsry
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
bayagı güzel bisi
bencede bayaa güzel olmuşçok emek wermiş olmalıı
bizim almanyadada böyle oluyor.mesela resim dersinde hocamizz bize ayni böyle bir ödev vermisti yazi yazarak resim cizmemiz gerekiyodu ben cizemedim arkadasa cizdirdim![]()
oha felan oldum yani bu ne ya işi güçü yok bunlamı uğraşmış acaba iyi para kazandımı ???
ya bunun için 1-2 yıl çalışması lazım yamüthiş birşey bu
adamın emeğine ellerine sağlık valla ya
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
programla bile olsa iii akıl etmiş süper olmuş paylaşım için teşekkürler![]()
adamlar uçmuş .....
ben buna pek inanamadım bazı yerlerı özellıkle oynanmıs gıbı geldı.ama yinede adamın ellerıne sağlık tabi bide aklına..
bende seda için bundan bi tane yapıcam tabi 5-10 yıl hazırlanmam lazım bayaa zor görünüyor![]()
geçrekten de şapka çıkartılır. çok güzel...
Bu ilhamı nerden bulmuş acaba?![]()
ben buna saçımı çıkarırım
süper
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
vay be ne adammış
Mükemmel Bir olay!...!
Paylastıgın İçin Teşekkür Ederim.
çok güzel yaw birtane daha böle resim görmüştüm polat alemdarın resmı oda sadece a harfinden yapılmıştı
abi diyecek şey var yuhhhh !bi insan böyle bişey çizemez çizeninde elleri öpülür be
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
çok güzel paylaşımın için saol
çok güzel yaaaa
Bu muhteşem bir şey bence
bence cok zor bi şey degil bunun iyi bi teknigi vardır mutlaka cunku yazıyı yazdıktan sonra karalama ile yapılabilir bu resim bu arada paylasım icin saol
bunu bi ressam yapmış kardeş bunu biliorum ben ünlü bi ressam dı ama hangisi olduunu bilmediim için karıştırmıyım yapabilr walla ressamdır ne yapsa yeridir...
bu resmi bence profesyonel ressam yapmıştır...![]()