Evet arkadaşlar evden bir büyünüğ ya da bir küçünüğüz Turksportal forumlarını görünce ne diyor?
Mesela benim babam: Ya bırak şu siteyi aç azıcık okey oynuyayım diyor
Ya sizinkiler?
Evet arkadaşlar evden bir büyünüğ ya da bir küçünüğüz Turksportal forumlarını görünce ne diyor?
Mesela benim babam: Ya bırak şu siteyi aç azıcık okey oynuyayım diyor
Ya sizinkiler?
I'm back...
valla bizimkiler bakmıyoki hiç bilgisayara...![]()
Sabahtan akşama kadar bu sitede ne yapıyorsun anlamıyorum? Kalk 2 dakikada ben mynet'e takılayım..
Made in My Father..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
ben anlamam böyle şeylerden ne halin varsa gör otur basında 24 saat .......
Bizimkiler karışmıyo hiç.Sadece babam biliyo zaten siteyi. Onada gösterdim resmi site bak inceleme bile yazıyorum dedim.
Aferin dedi.
Zaten dersler iyi olduğundan pek takmıyolar nette vakit geçirmeme. Tatilde de günde 2-3 saatten fazla durmuyorum zaten. Hergün dışarıdayım.
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Annem biliyor bu siteye takıldığımı ama onun işi olmadığı için bilgisayarla bişi demiyor.Babam zaten bilmiyor.Kardeşim biliyor oda bilgisayarın başına oturmak istediğinde ne anlıyorsun şu siteden diyor.![]()
So what?
Saike
odama pek girmiyolarama babam arasıra görüyo
Hep bu sitede napıyosun be olum diyo
![]()
Annem İşin gücü sırf futbol diyor.......Kalkta biraz ders çalış diyorlar
Babam fazla birsey demez genelde Orduspor ile ilgili haberleri bana sorar...
Özellikle Annem sürekli der![]()
Öyle bir sorunum yok çok şükür. Tek başına yaşayınca insn böyle oluyor tabii![]()
Babam her içeri girdiğinde eğer pc başındaysam; "kazık çaktın koltuğa çıkta 2 okey atak" der. Eğer PC başında değilsem; "Olum sende karı gibi ne oturuyon öyle git bilgisaysayar açsana Allah ,Allah. Bilgisayar istiyor alıyorsun sonrada kullanmıyor" der.. Dışardan yeni geldiğimde evdeyse; "Bu saatten sonra geçme bilgisayar başına ben gidip okey oynıycam." der.. Yani anlıcağınız aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Kardeşim görüyo genelde.Ben başından kalkmadığım için anneme ispiyonluyo.Bak bu siteye hep giriyo.Bu sitede şu var bu var.Bi saat durumu düzeltmeye çalışıyorum..
benim hiç bir sorunum yok![]()
Bizim evde babam hariç herkes biliyor
O da babam merak edip napıyon diye bakamdığından![]()
bizim evde herkes biliyor siteyi gitte biraz ders çalış okullar açılıyor ömrünü çürüttün bilgisayarın karşısında git biraz dinlen diyolar ne yapıyon bütün gün ositede gibi şeyler diyorlar![]()
Babam pek göremiyor.Annem'inde tepkisi siteye değil pc'ye.Heman annemden incileri yaziym;
- Odayı ısıttın kapat bilgisayarı biraz.
- Radyasyon alıyosun kanser olucaksın.
Onun dışında ablam sabahtan akşama kadar ne var bu sitede? diyor.Başka da bişey yok ama onları 50 defa tekrar ettikleri için sıkıyor insanı.
Abim görüyo.Gündüzleri bir şey demiyo ama gece 2 gibi açtığımda kapat len şu PC'yi yatcam diyo.Bir de ne buluyorsun şu Fm'de anlamıyom OKS'de Fm'den sormayacaklar diyodu.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
annem bakmıo genelde babamda arada bakıo dioki hep bu sitedesin bende diyom burda çok arkadaşım var çok seviom bu siteyi oda bişli demio
babam bu siteyi ilk önce halı saha maçında öğrenmişti yani benden duymuştu yalnız yenisinde dehil baya eskisinde
gitcektim ona ama olmamıştı
babam bana ne yapıosun pc de dediğinde ben hani daha önceden halı saha maçı için girdiğim site diomanlıo o zaman
![]()
Kardeşim bana da hesap al diyor![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hehe benim babam falan bilmiyor ama PC başında 12 saat kaldığım için doğal olarak kızıyorlar. Ama fazla şiddetli değil.![]()
Annem siteye kızmıyor pc başındasın sürekli gözlerine yazık diyor
Babam ise azcık kalkta Cep telefonuma program atayım diyor![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Babam Sadece Bu Sıte Icın DeiL Her Pc Basında Gordugunde Kufur Eder
Sunun Basında Harcadığın Zamanı Başka Bi İşte Harcasan Adam AkıLLı Bi Şey Olursun Diip Duruo.
Annem Bı Muzık DınLer Ara Sırada BabamLa Herif Akşam Sunu Al Bunu Al Die Msn'de Konusur.Bı Sey Demez Yani
Evde ki herkes: Futboldan bıkmadın mı, kapa bilgisayarı da biraz ders çalış.
Annem:Radyosyon doldurdun kardeşini diyor..Bide Virus Sokma...24 saat oırdasın.Biraz İnsan içine karış..
Babam:Noldu Fener Patlatımı boMbaları...
Kardeşim:Benide üye yapsana..![]()
Bana da öğret şu FM'yi bende bu siteye takılayım diyor![]()
valla babam siteye değilde pc de durmamı istemiyo
''Bırak artık bu boş işleri oğlum(içeride kendisi laptopunda 24 saat başında)
annemde gördü ama bişey demiyo