Eskiden özel mesaj geldiğinde uyarı alırdık.Ama artık nedense yok.Bunun kaldırılış amacı nedir?Bence böyle görülmesi daha zor oluyor.Eskiden çevirimiçi birine mesaj atardım cevabını hemen alırdım ama artık ya 1saat yada bir gün bekliyorum.![]()
Eskiden özel mesaj geldiğinde uyarı alırdık.Ama artık nedense yok.Bunun kaldırılış amacı nedir?Bence böyle görülmesi daha zor oluyor.Eskiden çevirimiçi birine mesaj atardım cevabını hemen alırdım ama artık ya 1saat yada bir gün bekliyorum.![]()
FM Gazetesi
Insan anlayamıyor msj gelip gelmediğini
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Allah allah, benim direkt gözüme çarpıyor.
Opera veya Mozilla Firefox kullaniyorsaniz ozel mesaj geldiginde uyari gelmiyor,Explorer kullaniyorsaniz ozel mesaj aldiginiz zaman uyari gelir.Yani kullandiginiz program ile alakali bir durum.
Mehmet ben İE kullanıyorum ama bana da gelmiyor uyarı ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben Opera kullaniyorum,Explorer'den denedim simdi ozel mesaj geldi uyari vermedi ama onceden Explorer kullanirken uyari ile ozel mesaj aldiniz diye belirtiyordu.
Önceden Firefox'da da uyarı veriyordu...
Kontrol Paneliniz->Ayarlarınız->Yeni Mesaj Popup Bilgilendirmesi Göster'i tikleyin
O da işaretli bende ama gelmiyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu kadar önemli mi ya nasılsa sağ üstte 0 yazan yer 1oluyor adamın gözüne çarpıyor ztn
Firefox için;
Araçlar -> Seçenekler -> İçerik
En başta açılır pencereleri engelle var.Yanında ki ayrıcalıklar kısmına gelin.www.turksportal.net yazın İzin ver deyin tamamdır
Dediginin Aynisini yaptim Askin abi yine olmadi.![]()
Evet bu özellik bayağı yararlıydı.Bazen insan geç görebiliyor.
So what?
Saike
Evet, bende göremiyom.![]()
Bende de herşey tamam bende göremiyorum.Çözüm bulunursa çok makbule geçer...
Tek sorunlu ben değilmişim![]()
FM Gazetesi
Ben explorer kullanıyorum ama bendede çıkmıyor bi uyarı