Hiç rooneyin emekliliğini gören varmı?![]()
Oyunda ilerleyince (yani şimdi 14-15 yaşlarında olanlar emekli olunca)noluyo oyun bitiyomu?
Hiç rooneyin emekliliğini gören varmı?![]()
Oyunda ilerleyince (yani şimdi 14-15 yaşlarında olanlar emekli olunca)noluyo oyun bitiyomu?
walla bu konu daha önce de açılmıştı o zaman bitiren yoktu
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
ya 2050 ye kadar gidebilecek bi istikrar kimde vardır acaba![]()
Valla Bnn Yapamam KardeŞ
sıkılmamak için sabır taşı olmak gerekli herhalde
Zaten oraya kadar gidebilmek için hayvanımsı bir pc'ye sahip olmak lazım. Sene 2010 olunca zaten processing dakikalar sürüyor o yılları düşünemiyorum
ewet ben hiç unutmam save dosyam 213 mb olmuştu zaten oyunun kapladığı alan 500 mb mıydı neydi save dosyasını almak 5 dk yi geçiyodu yıllar geçtikçe eskilerin kariyerleriyle ynilerin kariyerleri birleşince inanılmaz bi save büyüklüğü oluşuyodu
save game temzileme dosyası var save game yarı yarı azaltıyo o zaman oyun hızlanır.
benim arkadaşım oyunun 2072 yılında ve bir çok eski isim oyuna gelmiş örneğin pele maradona vb save dosyasının boyutu ise 768 mb dı yani bir cd bile sığmıyordu
__________ONULDİNHO__HİZMET___KAYSERİSPOR___
___1905_20:45_16_GS_1uefa_1süperkupa şimidlik bu kadar_
"laf edeceğine fener örnek alda belki birşeyler öğrenirsin___ sonuna kadar CİMBOM
o save temizleme programı nerede
Ben en fazla 2014 e kadar oynamıştım birçok oyuncu emekli olmuştu şu an ünlü olan, yeni geen genlerde süper oluyor ma kimsenin 2050 ye kadar oynıyacağını tahmin edemiyorum
bende 2048e geleni gordum irfan emekli olmustu we doktor oldu sonra doktorluktanda emekli oldu!!!!pc hızlı ise oyun bitmez....!!!![]()
imkansız gibi bir şey bu
bitirmek mi???neyden bahsediyosun??
Şu BahsettİĞİnİz Save Dosyasi Nerede
sitede mevcut arkadasım anasayfaya bakarsan fm save game cleaner olcak kolay gelsin!!!
tarifin için sağol
bulamadıysan link atıyım!!!
Buldum Buldum
oyunu azcık oynuyorum yeni güncelleme pakedi çıkıyor.yüklüyorum , en baştan oyuna başlıyorum.doğal olarakta oyunda ilerleyemiyorum...
aRK 2027 yılındaım save dosyama en son baktıgımda 649 mb dı![]()
Arkadaşlar, geçen sene bir arkadaşımız FM 2005 kariyerini yayınlamıştı. Yanlış hatırlamıyorsam 2100'ü bulmuştu. Menejer yaşı da -'li bişeydi![]()
ben zaten 2015 geldiğim zaman tadı kalmıyo ranaldinho yok zidane yok ondan oyunu siliyorum
abi gidin isinize ya 2050 ne demek ben 2015 e geliyorumda kapatıyorum oyunu yaw![]()
2016dayken juventusta kapatmıştım
cm 01 02 de 2100 ü gecmiştim genelde eski unluler ile aynı isimde oyuncular cıkıyor fm de 2020 ye geldim
Bende yapamam o yıla kadar valla![]()
ben de sunu deneyecegim oyunu acıp tatile cıkacagım ve bilgisayar full acık burakacagım bakalım 24 saat te ne kadar ilerleyecek.........