1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: bizden bahsettiler harhalde :D

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default bizden bahsettiler harhalde :D

dün akşam real madrid ile lyon arasında oynanan maçta lyonda hepimizin fm den de bildiği ve belkide hepimizin transfer ettiği birisi vardı kim kallstrom yanılmıyosam maçın 70 ila 75 dakikaları arasında bı pozisyon kacırdıktan sonra spiker oyuncuyu bizim oyundan bi olayla anlattı kim kallstrom için footbol manager oyunları oynuyanlar iyi bilir dedi ve ekledi tüm oyun içinde en çok transfer edilen oyuncu olarak biliniyormus ah bide bilseler onalrı bizim kesfettiğimizi aimar robinho tevez maschreano kallstrom suan aklıma gelen bunlar
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

kardeş iyi yakalamışsın tbrk valla

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

walla ha ertuğrul hocama söliimde carlos magnoyu alsın

evet dün akşam maçı izlerken bende duydum. FM den bahsetmiş olması çok güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Dünyadaki fmcilerin en fazla aldığı oyuncu.Ben Fm 2005 de çok alırdım ama FM2006 da daha oynamadım
    Ayrıca konu mevcuttur arkadaşlar: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=21193

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

aslında bunu cafe futbol ada yazabilirdin ama neyse spikerin fm den bahsetmiş olması çok güzel bu oyunun gerçekçiliğini gösterione oyunmuş bu fm bea
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Real Madrid - Lyon Maçında Ertem Şener'in FM Hakkında Söylediklerini ve Kim Kallstrom Hakkında Söylediklerini Sitemizin Yöneticilerinden "iori" Aydın Abi
    Sağlamıştır , Bilgiyi Sigames Forumlarından Bulup Eklemiştir , Kendisi Star'da Avrupa İşleri Araştırmanı Olarak Görev Yapıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

artık fm bi oyun olaktan cıktı o bir alışkanlık haline geldi yemek yemek gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle Aydın'a teşekkür edelim,sonrasında da Ertem Şener'e. CM 01-02 de Mark Kerr ile beraber her oyuna girdiğimde aldığım 2 isimden biriydi.

Ayrıca yine Aydın'a söylemek lazım Telegol'de de Adnan Aybaba da 2 kelime bişeyler söylesin fm hakkında...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AzraiL™
    Real Madrid - Lyon Maçında Ertem Şener'in FM Hakkında Söylediklerini ve Kim Kallstrom Hakkında Söylediklerini Sitemizin Yöneticilerinden "iori" Aydın Abi
    Sağlamıştır , Bilgiyi Sigames Forumlarından Bulup Eklemiştir , Kendisi Star'da Avrupa İşleri Araştırmanı Olarak Görev Yapıyor
    aydın abiye sonsuz teşekkrüler...sayesinde fm dahada tanındı

Nesil
    2006

Melih Şendil Snek TV'de yayınlanan bir programda bahsetmişti biz Spikerler yabancı oyuncuların nasıl oynadıklarını anlamak için PES ve Football Manager gibi oyunlar oynuyoruz dedi çünkü gerçek değerlerine o kadar yakın oldukları için...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum

Evet fm geçti arada.Çok duygulandım.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

fm demedi ama menajerlik oyunları dedi yani genel bir tanımlama yaptı

Quote Originally Posted by Oghuse
    fm demedi ama menajerlik oyunları dedi yani genel bir tanımlama yaptı
    genel bir şey demedi football manager oyunlarında dedi...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ama futbol menajerlik oyunlarında dedi yani sadece Fm yok bunun içinde anlatmak istediğim o

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

evet kulaklarımla duydum ilk defa televizyonlrda bizden bahsedildi dedim kendi kendime ama kalström fm 2006 da pek iyi değil gibi geldi bana

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by yavuzselim_58
    evet kulaklarımla duydum ilk defa televizyonlrda bizden bahsedildi dedim kendi kendime ama kalström fm 2006 da pek iyi değil gibi geldi bana
    cm 01/02 de kallstrom oyunun en çok alınan oyuncuları sıralamasında ilk 5 in içerisindeydi. sigames forumlarında yapılan ankette vardı vakt-i zamanında.

Mesaj Yetkileri