Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Said-i Kurdi gerçeği

Default Said-i Kurdi gerçeği

Said-i Kürdi'nin 1876 yılında bir Türk Şehri olan Bitlis ilimizin Hizan kasabasına bağlı Nurs Köyünde dünyaya geldiği söylenir.Hayatının ilk döneminde,siyasi alanda faaliyet gösteren Said,aşırı “kürt milliyetçisi” olarak devlete karşı bir politika savunmuştur..Her “ayrılıkçı kürt” ün aklında olan sözde “kürd..tan projesini” hayata geçiremeyen Said-i Kürdi, yönünü islama çevirir….

Hayatının ikinci döneminde islama ağırlık veren Said,ilmi kariyeri ve hatta okuma yazması bile olmadığı halde, Kuran-ı Kerim-i kendi dünya görüşüne göre yorumlamış ve bu yorumlarını ,kendi söylediğine göre “Nur Şakirtleri” denen yardımcılarına yazdırmıştır..Bu yazıların toplandığı kitaplara da “Nur Risalesi” adını vermiştir. Daha sonra kendi adını da Said-i Nursi olarak değiştirir..Artık ortada bir nurculuk akımı vardır..

Said-i Kürdi’nin en büyük düşmanı ulu önder ATATÜRK’tür..Baş Komutan gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün vefatından sonra,Said-i Kürdi, gelen hükümetlerden her zaman destek görmüştür…(Uzantılarının günümüzde gördüğü gibi…Bkz:irtica). Atatürk’e küçük Deccal deme cüretini gösteren Said-i Kürdi’ye göre Nur suresi kendisi için inmiştir.(Kaynak: Asayı Musa ve Zülfikar adlı risaleleri..sf:23/sf:12;İstanbul.1973)

Yaşadığı dönem içinde, Van’da Mısır'da ki El Ezher İslam Fakültesi benzerini kurmak için çalışan,Volkan Gazetesinde sözde “kürd..tanın” bağımsızlığı yolunda kışkırtıcı, tahrik ve teşvik edici yazılar yazan, 31 Mart ayaklanmasına katılan ,Milli Mücadelenin zor olduğu günlerde kürt teali cemiyetinin kurucuları arasında olup Milli Birlik ve beraberliği bozmak için elinden geleni yapan Said-i Kürdi bir Türk şehrinde yani Urfa ilimizde 24 Mart 1960 yılında ölmüştür..(Kaynak:Genel Kurmay Arşiv Daire Bşk.:Volkan gazetesinin 15 Aralık 1908 tarihli İstanbul çıkışlı baskısı sütun 4,buna mütakip ocak 3 1909, şubat 13 1909 baskılı Volkan gazeteleri.)

Bizim için şaşılacak nokta, onun şu veya bu davranışı değil, onbinlerce, belki yüzbinlerce gafil Türk gencinin , bu cahil Kürd'ün arkasından gitmesi, onun cahilâne ve hâinâne öğütlerine körü körüne boyun eğmesidir.

Said-i Kürdi’nin en başarılı talebelerinden olan Fetullah Gülen(hakkında daha detaylı bilgi için bakınız: http://www.fethullah.has.it/)günümüzde bu akımı siyasi alana taşımış ,rejim karşıtı olarak faaliyet göstermiştir..”Örümcek Ağı” şeklinde bir örgütlenmeye giden F.Gülen bunda başarılı olmuş ve günümüzde T.C.Emniyet Genel Müdürlüğü gibi önemli bir devlet kurumunun tamamına yakınını ele geçirmiş, devletin diğer yüksek makamlarında söz sahibi olabilecek konuma gelmek için “kadrolaşma hareketini” başarıyla tamamlamıştır… Türk ordusuna sızma çalışmaları hızla devam etmektedir…

Siyasi alanda ve buna bağlı olarak ekonomik alanda “örgütlenme” faaliyetlerinde başarılı olan cemaat lideri F.Gülen bu gün Türkiye’deki “yeşil sermaye” adı verilen ekonominin önemli bir kısmını kontrol etmektedir…İnsanın bu kadar güce ulaşması için gücün yanında olması gerekir..F.Gülen, işte bunu yapmıştır..Devleti yöneten siyasi hükümetlerle çok iyi geçinmiş, devletin en üst kademelerinden davet görmüş ve protokollerde ön sıralarda yerini almıştır.…

Gittikçe büyüyen ve büyüdükçe tehdit ve tehlike oluşturan F.Gülen’in iç yüzüne 2000 yılında “birileri” tarafından derin! bir çizik atıldı...Ankara Devlet Güvenlik Mahkemesi Başsavcısı Nuh Mete Yüksel aracılığı ile, “Laik Devlet yapısını değiştirerek yerine dini kurallara dayalı bir devlet kurmak amacıyla yasadışı örgüt kurup bu amaç doğrultusunda faaliyetlerde bulunmak.” Suçuyla hakkında dava açıldı…Hakkında açılan davadan sonra Amerika’ya kaçan(yada gönderilen) F.gülen halen Amerika’da yaşamaktadır…(İddianamenin tam metni için bakınız: http://www.belgenet.com/dava/gulendava_01.html )

Belkide bütün bunlar,artık F.Gülen’in Türkiye’ye dar geldiğinin ve rahat çalışması için yurtdışında olması gerektiğinin bir göstergesi ve kaçış planına uygulanan bir kılıftır..Çünkü artık Atatürk’ün Türkiye’si bu örümcek kafalıların örümcek ağları ile sarılmış, devletin stratejik kadroları, örülen bu ağa yakalanmıştır.Bundan sonra F.gülen ne bağımsız? T.C.Mahkemelerinde yargılanabilecek ne de ceza alıp hüküm giyecektir.Çünkü Türkiye'de Fetullah'ı namı diğer hocaefendiyi yargılayıp hüküm giydirecek hiç bir güç kalmamıştır..

http://www.blogcu.com/galeri2 resimleri görmek için bu linke tıklayın

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

abi güsel çalışma herkesin bu konulara senin benim kadar duyarlı olsa bunların hiç biri olmazdı...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

yazıyı okumadım ama hürmet yazdıysa güzel yazmıştır.gelince okuyacam ama sadece şunu söyliyecem.zamanında tbmmde millet vekilliği yapan kürt milliyetçilerinden birisidir....

Bilgilendirdiğin için teşekkürler hurmet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ama bişi dicem bu resimdeki said-i kürdi değil bediüzzaman said-i nursi dir. ki kendisi islam aleminde döneminin en bilgin şahıslarındandır. Asrın doktoru olarak bilinir

Quote Originally Posted by hurmet
    Daha sonra kendi adını da Said-i Nursi olarak değiştirir..Artık ortada bir nurculuk akımı vardır..
    işte onunda açıklaması bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

hmm tam hayatını bilmiyodum saol bu paylaşım için

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Said-i Nursi ile ilgili unutulanlardan..
    Birinci Dünya Savaşında esir düşerek iki buçuk yıl Rusya'da esaret hayatı yaşamıştır. Daha sonra İstanbul'un işgalinde işgalci güçlere karşı mücadele ederek ilim adamlarını ve halkı uyarmıştır. İstanbul âlimlerinin Kuva-yı Milliye ve Kurtuluş Savaşı aleyhinde verdiği fetvayı, "İşgal altındaki bir yerde bulunan sorumluların verdiği fetva irade özgürlüğü bulunmadığı için mualleldir (sakat ve tutarsızdır)" gerekçesiyle karşı çıkmıştır.
    Fethullah Gülen ile ilgili unutulanlardan..
    İlk olarak 1971 yılında İslami düşünce ve faliyetlerinden dolayı, 12 Mart muhtırasında mahkemeye çıkarıldı, 3 yıl hapis cezası aldı. 7 ay tutukluktan sonra serbest kaldı. Balıkesir'in Edremit ilçesi ve Manisa ilinde vaizlik görevlerini sürdüren Gülen, takiben İzmir Bornova ilçesi vaizliğine atandı.
    Bu insanların Türkiye'ye bir zarar vermeye calıstıgına inanmıyorum hatta bu okullardan cıkardıgı bilim adamlarıda bu ülkeye çok hizmet edecektir
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ve şu an mezarını yerini bilen sadece 2-3 kişi var

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

birader ellerine sağlık ne yapayım rep mi istersin para mı atatürk düşmanlarının başbakan da dahil bu ülkede yeri yoktur.f.gülen eğitimci filan diyenler var biliyoruz nasıl işler yaptığını.çocukları yurtlara alıp nasıl beyin yıkadığını.dershane açıp çağdışı bir şekilde haremlik selamlık uygulamasını hayata geçirdiğini.konuşursak uzar ama tekrar ellerine sağlık.

said-i kürdi gerçeği demişsin bunların gerçekle alakası yok...ortada bazı gerçekler varsa bu eleştirdiğin insanların kaynakları ve bu kitapların ana fikri gerçek tir..
    said nursi kürt milliyetçisi değildir ben okuduğum kitaplarından biliorm.. onun tek milliyetçisi olduğu dava dinidir ve milletidir ...doğu anadoluya ilk üniversiteyi yaptırma teşebbüsünde bulunan o dur(savaş şartlarında gerçekleşememiştr)... rusya da milleti içn esir düşen o dur..dini içn(ki bu din hepimizin dini) hapse düşen odur...nur suresinin onun hakkında indirildiği gibi bi iddiası yoktur(bknz dediin yer baktım) Atatürk'e en ufak bi yorumu yoktur bunlar onun düşmanlarının uydurmacası dır..

fetullah gülen ' e gelince Asya da açtığı okullarla yabancı milletlere türkçeyi aşılamaya çalışan o dur..ülkemiz in adı nın bile duyulmadığı ülkelerde ülkemiz adına okul açan o dur..türkçe olimpiyatları düzenleyen o dur..terbiyesi ahlakı yavaş yavaş bozulmaya başlayan gençlerimizi ayakta tutmaya çalışan o dur.. vatanı ve davası içn göz yaşı döken o dur...ayrıca amerika da hastalığı iiçn bulunmaktadır

maalesef günümüzde vatanını milletini dinini savunmak bunlar içn ter dökmek göz yaşı dökmek irtica yobazlık oldu...
    lütfen kesin olmayan bilgileri forum da gerçek miş gibi yayınlayıp bilgisiz üyelerin aklını karıştırmayalım...emin olduğumuz şeyleri yazalım...bu insanların yapıtlarını okuyup yorm yapabilirsiniz ama kulaktan dolma bilgiler sanrıım bu insanların hakkına girmek sayılır...

Nesil
    2005
    Yer

ya ha said nursi ha said kurdi benim için hiç farketmez.ama fethullah gülen zamanında camilerde vaaz veriyormuş muş.o camilereden topladığı paralar peki neden allah rızası içinmi?bakıyoruz yeşilırmak dersanelerine ya sınıf tamamen kız yada tamamen erkek.dersanlerde gizli yerlerde mescitler var bu alenen gerçek.namaz kılmak kötü bir şey deildir hatta kılmamak kötü bir şeydir.ama siz bunu gizli bölmelerde yaparsanız işte o zaman yanlış tanıtmış olursunuz.mescit yapacaksan delikanlı gibi adam gibi yapacaksın.bakın beyler bu adamlar dini istismar edenlerdir.elhamdüllih müslümanım ama bunlar tarikat kurarak bilmemne yaparak cahil insanların beynini yıkıyorlar.benim bir arkadaşım bu abilere gide gide artık televizyon izlemiyor gazete okumuyor telefonla konuşmuyor yengesinin amcasının kızının yanında oturmuyor yolda yürürken kadınları suratına bakıyor daha bir sürü şey soruyorum size bunun neresi iyi???

Quote Originally Posted by gezenti
    ya ha said nursi ha said kurdi benim için hiç farketmez.ama fethullah gülen zamanında camilerde vaaz veriyormuş muş.o camilereden topladığı paralar peki neden allah rızası içinmi?bakıyoruz yeşilırmak dersanelerine ya sınıf tamamen kız yada tamamen erkek.dersanlerde gizli yerlerde mescitler var bu alenen gerçek.namaz kılmak kötü bir şey deildir hatta kılmamak kötü bir şeydir.ama siz bunu gizli bölmelerde yaparsanız işte o zaman yanlış tanıtmış olursunuz.mescit yapacaksan delikanlı gibi adam gibi yapacaksın.bakın beyler bu adamlar dini istismar edenlerdir.elhamdüllih müslümanım ama bunlar tarikat kurarak bilmemne yaparak cahil insanların beynini yıkıyorlar.benim bir arkadaşım bu abilere gide gide artık televizyon izlemiyor gazete okumuyor telefonla konuşmuyor yengesinin amcasının kızının yanında oturmuyor yolda yürürken kadınları suratına bakıyor daha bir sürü şey soruyorum size bunun neresi iyi???

gezenti kardeşim fetullah gülen bırak camilerdeki paraları cebe indirmeyi imamların aldığı maaşı bile almak istemiyodu...çnkü onun tek amacı insanları bu pis ortamda bi nebze olsun temizlemek güzel şeyler anlatmak...ama almak zorunlu olduğu için aldığı paranın yaşamak için yeteceği kısmını ayırıp gerisini bağışlıyodu yardıma muhtaçlara...
    yannış annama seni suçladığım yok sanırım baskalarından duydun..ben eminim snn şu arkadaşının gitiiği abilere ben de gidiorm ordan biliorm fetullah gülenin nasıl biri olduğunu...sanırım snnkisi baska abilere gidio çnkü biz abilerde ders çalışırız üniversite de okudukları içn ...Allah rızası içn anlatırlar bize karşılıksız çnkü inanırlarki onlar bizm gibi örencilere hizmet etmenin karşılığının bu dünyada değil diğer dünyada alacaklar...ayrıca bn gördüğün gibi net de forumlarda dolaşıorm..telefonda da konuşurum bayaa yani yengemin kızıyla da aram baya iyidir kız arkadaşım bile var inan abilerde örendiiim şey şudur : ahlak ve matematik sakın yannış annama gezenti kardeşim içlerinde bulunduum içn seni bilgilendirme içn söledim...

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by mahoo
    gezenti kardeşim fetullah gülen bırak camilerdeki paraları cebe indirmeyi imamların aldığı maaşı bile almak istemiyodu...çnkü onun tek amacı insanları bu pis ortamda bi nebze olsun temizlemek güzel şeyler anlatmak...ama almak zorunlu olduğu için aldığı paranın yaşamak için yeteceği kısmını ayırıp gerisini bağışlıyodu yardıma muhtaçlara...
    yannış annama seni suçladığım yok sanırım baskalarından duydun..ben eminim snn şu arkadaşının gitiiği abilere ben de gidiorm ordan biliorm fetullah gülenin nasıl biri olduğunu...sanırım snnkisi baska abilere gidio çnkü biz abilerde ders çalışırız üniversite de okudukları içn ...Allah rızası içn anlatırlar bize karşılıksız çnkü inanırlarki onlar bizm gibi örencilere hizmet etmenin karşılığının bu dünyada değil diğer dünyada alacaklar...ayrıca bn gördüğün gibi net de forumlarda dolaşıorm..telefonda da konuşurum bayaa yani yengemin kızıyla da aram baya iyidir kız arkadaşım bile var inan abilerde örendiiim şey şudur : ahlak ve matematik sakın yannış annama gezenti kardeşim içlerinde bulunduum içn seni bilgilendirme içn söledim...
    ıı sadece şunu söyliyecem fethullah gülenin abd de oturduğu ewin resimlerini koyabilirmisinİ?bakalım ne kadar kazandı ne kadar dağıttı???

kardeş aradım bulamadı bildiim kadarıyla köşk gibi bi yerde kalıyo...fakat sağlığı yerinde olmadığı için türkiyeden birçok abi de yanında kalıyo...kndisine yannız bi oda tahsis ettirmiş ibadet edebileceği.. yani varlık içnde yokluk... lütfen bu kadar fedakar bir insan hakkında biraz da hüsnüzan besleyin..

Nesil
    2005
    Yer

bak köşk gibi bir yerde kalıyor diyorsun ben hiçbir fukaranın köşkte kalmadım.birde nedir fethullah gülenin hastalığı türkiyede tedavi edilemiyormu yoksa hapishaneden mi korkuyor???

bak köşk gibi bir yerde kalıyor diyorsun ben hiçbir fukaranın köşkte kalmadım.birde nedir fethullah gülenin hastalığı türkiyede tedavi edilemiyormu yoksa hapishaneden mi korkuyor???
    koçum öle insamların hapisten korkusu olmaz blki sen ben korkarız ama onlar gibiler korkmaz çnkü korktukları tek şey Allah ' tır...ayrıca amerika gibi bi yerde gecekonduda kalmasını beklemiyorsun haralde...ve köşk te tek kalıyo demedim abilerle kalıyo fakat sayıları hakkında hiç bi bilgim yok...ayrıca hergün onlarca ziyaretçi alıyor heralde çöplükte ağırlaması beklenilmez...bnm olduğu gibi snn de türkiye sağlık koşullarından farkında olman gerekir...inan türkiyede tedavi olabilseydi olurdu çnkü gurbet acısı kolay değil...ahmet özhan nın söylediği HÜZÜNLÜ GURBET şiirini de o yazdı dinle bi kere kaçmak içn gitmediiğini anlarsın...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

koçum öle insamların hapisten korkusu olmaz blki sen ben korkarız ama onlar gibiler korkmaz çnkü korktukları tek şey Allah ' tır...ayrıca amerika gibi bi yerde gecekonduda kalmasını beklemiyorsun haralde...ve köşk te tek kalıyo demedim abilerle kalıyo fakat sayıları hakkında hiç bi bilgim yok...ayrıca hergün onlarca ziyaretçi alıyor heralde çöplükte ağırlaması beklenilmez...bnm olduğu gibi snn de türkiye sağlık koşullarından farkında olman gerekir...inan türkiyede tedavi olabilseydi olurdu çnkü gurbet acısı kolay değil...ahmet özhan nın söylediği HÜZÜNLÜ GURBET şiirini de o yazdı dinle bi kere kaçmak içn gitmediiğini anlarsın...

yaa bırak o nun bizden farkı ne insanları yüceltmeyin hele haketmyeneleri hiiç polemiğe girmeyeceğim takılın siz.

Quote Originally Posted by scolari12111
    yaa bırak o nun bizden farkı ne insanları yüceltmeyin hele haketmyeneleri hiiç polemiğe girmeyeceğim takılın siz.
    insanları yüceltip yüceltmemek le ne alakası var o zmn ben Atatürk ü de yüceltsem sen laf atıcaksın hakkedenlerin hakkını sözle de olsa vermek lazm...

mahoo arkadaşımın dediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum ..
    bende abilere gittim iki sene civarı, gerçekten onlar gibi olmak isterim ..
    gezenti senin dediğin abiler başka herade benim gittiğim abilerde tv var hatta beraber yüzlerce maç izledik .. adamlar allah rızası için yüzlerce kişiye ders veriyolar ve beyin yıkama olayını da şu ana kadar hiç görmedim ..
    emin olun beyin yıkama olsaydı örnek veriyorum biz taşınıyoduk okuldan ayrılmadım, her gün okul için uzun yol gidiyodum onlarda kalmak istedim adamlar hiç ilgilenmediler bile beyin yıkama olsa böle mi olur sizce sadece gidip ders alıyosun onlar dışında fazla samimi olmuyolar senle yani ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

insanları yüceltip yüceltmemek le ne alakası var o zmn ben Atatürk ü de yüceltsem sen laf atıcaksın hakkedenlerin hakkını sözle de olsa vermek lazm...

tamam işte atatürk hakeden biri fazlasını olabilecek herşeyi.ama dediğin şahısın neyi var da yücelteceğiz.ya neyse polemik olmasın.sygı duyuyorum size.

Quote Originally Posted by scolari12111
    tamam işte atatürk hakeden biri fazlasını olabilecek herşeyi.ama dediğin şahısın neyi var da yücelteceğiz.ya neyse polemik olmasın.sygı duyuyorum size.
    bnde sana saygı duyuyorum kardeşim sağolasın..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bnde sana saygı duyuyorum kardeşim sağolasın..

öyle birader biz hepimiz kardeşiz di mi isteyen istediğini sevsin özgür.

Nesil
    2005
    Yer

bak daha öğrenciymişssin ben 19 yaşında resmi görevleri olan birisiyim bana aslanım koçum kuzum vsvsvs gibi şeylerle hitap etme.ya amerikada yaşamak için para gerekir köşkte yaşamak için para gerekir yani eski mesajlara dönersek geçineceği kadar almıyormuş ben bu ülkede sağlığıda sizin abilerden aldığınız eğitimide fethullah gülenin kitaplarınıda çok iyi biliyorum.
    birde sana şunu söyliyeyim mehmet fethullah gülen hasta olduğu için deil ülkeye girmesi yasak olduğu için ülkeye girmiordu hadi diyelim ki senin dediğin gibi olsun bu adamın hastalığı ney peki???

bilgilendirdiğin içi sağol düşünceme yeni bir yorum açtım sayende

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Abi bu adamın böyle biri olduğu zaten ortadaydı.Sağol bilgilendirdiğin için...
    Ama islam alemi için hayırlı çalışmalar yapmıştır....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

bak daha öğrenciymişssin ben 19 yaşında resmi görevleri olan birisiyim bana aslanım koçum kuzum vsvsvs gibi şeylerle hitap etme.ya amerikada yaşamak için para gerekir köşkte yaşamak için para gerekir yani eski mesajlara dönersek geçineceği kadar almıyormuş ben bu ülkede sağlığıda sizin abilerden aldığınız eğitimide fethullah gülenin kitaplarınıda çok iyi biliyorum.
    birde sana şunu söyliyeyim mehmet fethullah gülen hasta olduğu için deil ülkeye girmesi yasak olduğu için ülkeye girmiordu hadi diyelim ki senin dediğin gibi olsun bu adamın hastalığı ney peki???
    ömer abi de senden yaş yaş büyük ona nasıl hitaplar ettiğini geçmiş konuşmalardan biliorm (modlar tarafından silinen iletiler vs vs vs...) parayı cebe attığı hakkında kanıt olmadan bnce bu deiklerin iftiraya girer.. ve kitaplarını ii biliorm diyosun kaç tane kitabı olduğunu ve peşinden sürüklenen insan kitlesinide bilmen gerek sanırım bu insanlar fetullah gülenin gecekonduda kalmasına izn vermez.. lütfen... insan kirletmek bu kadar kolay olmamalı... çok şey bildiğini iddia ediosun o zmn yakın geçmişde onun mahkeme kararıyla beraat ettiğinide bilmen gerek pki sorarım sana şimdi neden gelmiyor...bu gurbete sebep olan tek şey ağır hastalığıdır...Allah şifa versin diyeceğine neler diyosuun..

f.güllene allah şifa versin yerine daha iyi bi dua var ama burda söylemiyim. o adam Atamız hakkında neler dedi o adam (adam diyorum başka sıfat kullanmak istemiyorum) ülkemizi geriletmek için elinden geleni yaptı y.dışında açtığı sözde türk okullarında sürekli beyin yıkadı. Allah tez vakitte onu bu dünyadan alırda en azından bir teröristen kurtuluruz... bu adam teröristir çünkü ülkemiz ilerlemesini engellemek için herşeyi yapmıştır Atamıza dil uzatmıştır

Quote Originally Posted by hurmet
    f.güllene allah şifa versin yerine daha iyi bi dua var ama burda söylemiyim. o adam Atamız hakkında neler dedi o adam (adam diyorum başka sıfat kullanmak istemiyorum) ülkemizi geriletmek için elinden geleni yaptı y.dışında açtığı sözde türk okullarında sürekli beyin yıkadı. Allah tez vakitte onu bu dünyadan alırda en azından bir teröristen kurtuluruz... bu adam teröristir çünkü ülkemiz ilerlemesini engellemek için herşeyi yapmıştır Atamıza dil uzatmıştır
    o kadar emin konuşuyosun yaynlarmısın sitede öğrendiğin kaynağı ben kulağımla duysam snn kadar emin konuşamazdım meyve veren ağaç taşlanır demişler atamıza laf attığı yönündeki iddialarda bu taşların en büyüğü...

ayrıca şunuda sölemek istiorm bu iftiralara kanır olsun diye fotomontaj kasetleri olluşturuyorlar lütfen bunları kanıt diye vermeyin..iszce atamıza GERÇEKTEN de hakaret eden bi insan rahat rahat dolaşabilir mi???

dolaşır çok rahat dolaşır hemde bakınız recep tayyip erdoğan adam başbakan oldu... sen bu gerçekleri göremeyecek kadar kapalı bakıyorsan ben bişey diyemem sana bu adamın Ulu Önderimize neler dediğini cümle alem biliyor

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri