Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: Brezilya lı Ricardo Kaka müslümanlığı seçti

Default Brezilya lı Ricardo Kaka müslümanlığı seçti

brezilya asıllı ricardo kaka islamı seçti.Geçenlerde kuveyte yaptığı bir gezi esnasında müslüman olduğunu ilan ede kaka; islamı seçmeden önce bir çok kitap okuduğunu belirtti.kaka yaptığı açıklamada 'ben müslüman olmak için doğdum' dedi.brezilya futbolunun yakın zamanda yetiştirdiği yıldızlardan biri olan milanlı kaka; brezilya da genellikle fakir ailelerin çocukları futbolcu olurken kakanın ailesi brezilyanın önde geleln ailelerinden birisi...

ALINTI

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Allah Allah.....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

eğer doğru haberse gözümdeki değeri kat kat arttı
    So what?
    Saike

İnşallah doğru haberdir; sevindirici.

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

valla çok sewindim inşallah doğrudur

arkadaşlar doğru haber adam açıklama yapmış ayrıca haberin kaynağı vakit gazetesi... transfer döneminde klüpler transfer yaptığında oyuncu sağlık kontrolünden geçdikten sora transfer haberini yayınlayan bi gazete yani kesinleşmeden haber yaptığını görmedim..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

helal olsun dogru yolu bulmus...

Aferin ona doğru yolu buldu en sonunda her müslümanın gözünde değeri arttı tabi doğruysa

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Şöyle saçma sapan yorumlar yapmayı bıraksanız. "Doğru yolu bulmuş," Şimdi sadece biz müslümanlar mı doğru yoldayız. milletin inancına saygı göstermeyelim yani. bu mu doğru yol.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by iori
    Şöyle saçma sapan yorumlar yapmayı bıraksanız. "Doğru yolu bulmuş," Şimdi sadece biz müslümanlar mı doğru yoldayız. milletin inancına saygı göstermeyelim yani. bu mu doğru yol.
    ne biçim bir yorum bu?şu anda hak din olan tek bir din var o da islam ve islamı seçenler elbette doğru yolu bulmuştur.biz doğru yoldayız,sen doğru yolda olduğuna inanmıyorsan o senin bileceğin iş.ayrıca burada ki saygı ve doğru yol kavramı çok farklı şekide yorumlanmalı.önce düşünüp sonra yazmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer

yaw abi tartışmaya gerek yok

S-B-Z Misafir

tartışmaya gerek yok ama buraya bir konu açılmış ve verilen cevaplar var.sonra bir yönetici geliyor ve saçma sapan yorumlar yapmayın gibisinden tamamen saçma bir giriş yapıyor ortama.herkes yapmış bir yorum sende yap bir tane varsa yorumun.sanane herkesin yaptığı yorumun saçmalığından
    bir yöneticiye yakışmayan bir durum,o yüzden kızdım.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

inşallah doğrudur bu haber inşallah
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bence iori haklı.

yorum da doğru yolu seçmiş tarzında şeyler kullanmayalım. dinlere saygı, herkese saygı... fikire de
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

doğru yolu seçtii.

dinimze hoşgeldin diyelim elbette her dine saygılıyız ama müslüman oluşu bizi ayrı sevindirir

helal olsun kakaya,gözümde dahada degerli oldu.Bide arkadaslar kakanin yeni adi ne olacak

Nesil
    2006
    Yer

abi ben niye başka biuyerde göremedim hiç bu konuyu

Del Piero_10 Misafir

hayret,beklemezdim

doğruysa ne mutlu ona

ewet yaa bnde gazetede okudum çok heyecanlandım ama araştırdım vakit gazetesi hariç hiçbiyerde yazmıyo inşallah doorudur

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

vakit:S bi tek orda yazıyosa yalandır yaw
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İST

ya simdi milanlı kaka müslüman mı oldu inanamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

abi bu haber doğru olsa spor sitelerine hemen düşerdi bi kere
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by iori
    çok iyi örnek olmayabilir ama bazı programlar güncellenir güncellediniz mi eskisini kullanmazsınız ya da üreten firma kullandırmaz son inen kitap kur'an ve din islam olduğundan(ve de bozulmadığından) doğru yol budur ister inanın ister inanmayın bu saçma sapan bir yorum değil doğru bir yorumdur
    Eğer haber doğruysa tebrikler kaka doğru yolu bulmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar 1 böle bir haber olsaydı spor bültenleri haberler söylerdi hemde ŞOK ŞOK ŞOK diye 2 siteler yazardı superspor gibi 3 bana göre kaka nın müslüman olması imkansız çünkü o brezilyayın en ÖNEMLİ KRALİYET AİLESİNİN çocuğu olamaz böle bi şey zaten oldum olası gazetelerdeki spor haberlerini fazla inanmıyorum reyting için her şeyi yazıyolarr.

26. Default

Doğru Yolu Bulmuş

Quote Originally Posted by emre_onyx
    arkadaşlar 1 böle bir haber olsaydı spor bültenleri haberler söylerdi hemde ŞOK ŞOK ŞOK diye 2 siteler yazardı superspor gibi 3 bana göre kaka nın müslüman olması imkansız çünkü o brezilyayın en ÖNEMLİ KRALİYET AİLESİNİN çocuğu olamaz böle bi şey zaten oldum olası gazetelerdeki spor haberlerini fazla inanmıyorum reyting için her şeyi yazıyolarr.
    ne alakası var şimdi adam onu yazsada yazmasada sen o gazeteyi alcan veya almıycan hemde spor haberlerinde küçük bi yazı olarak yazıyo reytingle alakası bile yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by umarfarukum
    ne alakası var şimdi adam onu yazsada yazmasada sen o gazeteyi alcan veya almıycan hemde spor haberlerinde küçük bi yazı olarak yazıyo reytingle alakası bile yok
    yaw şimdi kaka müslüman mı oldu inanmıyorum o yazan gazeteye dediğim gibi adam kraliyer ailesinin oğlu olamaz böle bi şeyyy

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

başka kaynak gösterebilirmisiniz
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by umarfarukum
    yaw şimdi kaka müslüman mı oldu inanmıyorum o yazan gazeteye dediğim gibi adam en önemli kraliyet ailesinin oğlu olamaz böle bi şeyyy

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri