1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: tişörte resm bastırmak

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Default tişörte resm bastırmak

arkadaşlar tişörte resim basan tanıdığınız bildiğiniz bi yer var mı?lütfen bi yardım edin...

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

warda ist de degil

Yardım etmek isterdim ama ben Bursa'lıyım.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by comandante View Post
    arkadaşlar tişörte resim basan tanıdığınız bildiğiniz bi yer var mı?lütfen bi yardım edin...
    kırtasiye değilde sadece fotokopi ile uğraşan işyerlerinde bastırabilirsin.konyada böyle ama sizin orada nasıl bilmiyorum?

yücel sapik araniyor fotosunu tisörte bastiraacak

Cristiano Ronaldo Misafir

2-3 sene önce Kumburgaz Maxi Market'te görmüştüm. T-shirt'ün üstüne ünlülerin resimlerini falan basıyolardı. Hala öyle bişey var mı bilmiyorum ama..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Taksim'e bak, orda yapıyorlar bu işi. Çünkü arkadaşımın sevgilisi t-shirt'üne ikisinin resmini bastırmıştı. Halep pasajına, terkos pasajına falan bak. Zaten onlar da sanatçıların t-shirt'lerini falan sattıkları için sana da yaparlar veya yaptırırlar.

Beşiktaş'ta Final Dershanesine yakın bir yerde t-shirt, kupa vs. bişiler basıyorlar..

Nesil
    2006

Ben Kadıköyde gördüm. Halitağa caddelesinde bir sokakta vardı ama tam olarak nerede hatırlamıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

hepinize teşekkürler...saydığınız yerlerin hepsi burdan en az 1.30 saat=) en uygunu taksim.halep pasajını ben de düşündüm ama pek sanmıyorum.olmadı beşiktaşa gitcez...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Taksim'de yaparlar Yücel

Yücel Fatih'te İnkılap diye bir kırtasiye var ama kalite bi şey düşünüyorsan sen en iyisi Taksim'e git araştır bulursan buraya da yaz bana da lazım olacak ilerde

Mesaj Yetkileri