arkadaşlar tişörte resim basan tanıdığınız bildiğiniz bi yer var mı?lütfen bi yardım edin...
arkadaşlar tişörte resim basan tanıdığınız bildiğiniz bi yer var mı?lütfen bi yardım edin...
warda ist de degil
Yardım etmek isterdim ama ben Bursa'lıyım.
yücel sapik araniyor fotosunu tisörte bastiraacak![]()
2-3 sene önce Kumburgaz Maxi Market'te görmüştüm. T-shirt'ün üstüne ünlülerin resimlerini falan basıyolardı. Hala öyle bişey var mı bilmiyorum ama..
Taksim'e bak, orda yapıyorlar bu işi. Çünkü arkadaşımın sevgilisi t-shirt'üne ikisinin resmini bastırmıştı. Halep pasajına, terkos pasajına falan bak. Zaten onlar da sanatçıların t-shirt'lerini falan sattıkları için sana da yaparlar veya yaptırırlar.![]()
Beşiktaş'ta Final Dershanesine yakın bir yerde t-shirt, kupa vs. bişiler basıyorlar..
Ben Kadıköyde gördüm. Halitağa caddelesinde bir sokakta vardı ama tam olarak nerede hatırlamıyorum.
hepinize teşekkürler...saydığınız yerlerin hepsi burdan en az 1.30 saat=) en uygunu taksim.halep pasajını ben de düşündüm ama pek sanmıyorum.olmadı beşiktaşa gitcez...
Taksim'de yaparlar Yücel![]()
Yücel Fatih'te İnkılap diye bir kırtasiye var ama kalite bi şey düşünüyorsan sen en iyisi Taksim'e git araştır bulursan buraya da yaz bana da lazım olacak ilerde![]()