Msn de biri beni eklemiş [email protected] adresinden bi bilginiz varmı yav kimki bu yada w.cn nedir
Msn de biri beni eklemiş [email protected] adresinden bi bilginiz varmı yav kimki bu yada w.cn nedir
İlk defa duyuyorum.Zararlı olabilir...
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
engelle ve sil bence hiç uğraşma
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
biri sov yapmis sanao sondaki w.cn yi bende yaparim ne war ki bunda benimde adresim war [email protected]digim sey dige
![]()
adamın uzantısında iş yok.Bi konuş cam vs açma yada dosya alma bişi olmaz..
hoca bildigim kadariyla o virüs ..
eklediginde msn messenger dosyalarina virüs bulasiyor ve oradanda bilgisayarina yayiliyor .. diye okudum
Aynı adres bugün beni de eklemiş. Her zaman kim eklerse kabul ederim fakat ne hikmetse bunu kabul etmedim. Demekki varmış bir şey.![]()
Şüphen varsa, kabul etme bence![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
kabul ettim ama engelledim bi email yollamayı düşünüorum
virus olabilir bence direk sil hem sana zarar hemde msn listendekilere
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ama kullanıcı adı bölümünde "İNSAN İDEALLERİ İÇİN ZEVKLERİNDEN VAZGEÇEBİLMELİ" yazıo
boş ver at engeli değmesz
Allah Allah.. Bugün MSN'i açtığımda aynı şey bana oldu ve herkesi eklememe rağmen bunu eklemedim..![]()
bana olmadi yahu
yapamazlarda bana,olsa yukarlarda tanidiklarim var,amcam 8.katta oturuyor.![]()
Aman bulasma diyim, hacker macker. MSN'ini hacklerler.
sırayla herkesi ekliyor herhalde bu msn açtığımda benide eklemiş ama sildimiyki yazının okumuşum
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
beni neden eklemiyor benim ne eksiğim var![]()
![]()
![]()
So what?
Saike
arkadaşlar rakip sitelerin oyunu olmasın bu![]()
Bu kişide beni ekledi aramızda bir tehlike var arkadaşlar. Adamın ismi Eser.
zararlı değil yaa.. w.cn bi siteye üye oluyorsunuz ve ordan sonu @ den sonra w.cn olan bi adres alabiliyorsunuz. byhacker dediğine göre bi artis falandır. korkmana gerek yok bence.
aa bugün benide ekledi ben tabi tecrübeli olduğum için direk sildim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved