kimilerine sacma bir konu diye gelebilir ama bilmemizde yarar var mesela ben bazen cok merak ediyorum ilginc nicklerin anlamlarini
EMURAFU anlami emrah in japoncasi demek![]()
![]()
![]()
Ben Yazdim sira sizde beyler![]()
![]()
![]()
kimilerine sacma bir konu diye gelebilir ama bilmemizde yarar var mesela ben bazen cok merak ediyorum ilginc nicklerin anlamlarini
EMURAFU anlami emrah in japoncasi demek![]()
![]()
![]()
Ben Yazdim sira sizde beyler![]()
![]()
![]()
tosunpasanın bi anlamı yok soy adım tosun ordan gelme bişey
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
The Champion'un belli ingilizce şampiyon demek aslında 500 mesajı geçebilsem değiştirmeyi düşünüom ama kısmet işte neyse...
Umar=Ömer
Faruk=Faruk
Um=İmamoğlu
umarım anlamışsımızdır![]()
bu konu vardı maymuncuk açmıştı (şimdi gene bazıları diğecek nedvedmania hep böyle yapıyo konu açıldıysa hemen bukonu vardı diyo bende artık onlara inat hep dicem!)
benim nick belli zaten nedved mania yani nedved mankağı
önceki nickim cifaaa idi
ci benim adımın ilk 2 harfi fa da Fatih in ilk iki harfi
faith kankimdir
ölümüne kanhayıııııııh![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben basketçiyim ve 1.86 boyuma rağmen pivot oynamayı çok seviyorum ben de büyükpivot koyayım dedim![]()
Benimde Orta Asya ve İslamiyet Öncesi Türklerine karşı büyük bir ilgim var ve adım da zaten Oğuz Kağan..
O nedenle OgUzKaGaN diye değiştirdim...
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
ben bir fenerbahceli oldugumdan birde alex hayrani oldugumdan
Benim nick'in anlamı belli:
Batuhan: İsmim
1907: Zaten belli..![]()
Kuzey Irakta sehit düsen bir komandomuzun kod adi .. Mekani Cennet Olsun .. Topragi Bol Olsun ..
nekopun hiçbir anlamı yok şahsen hatalar sonucu oluşmuş bi nick![]()
LaKe = Göl![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
comandante che desem anlaşışlır heralde...
Anlaşılır..![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Rafael Van der Vaart'ın Ajax tayken 10 numara olması ve Kaptan olmasından geldi![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
trğuz
Deutsch:Oghuse
benim nickim need for speed most wanted taki karaliste de 3. adamın adı
adam çok karizmatikti,o yüzden koydum![]()
fm hayatımın cogu oldugu için![]()
WishbonE´un hiç bir anlamı yok. Nick üreten bir siteden bulmuştum. Ben de CanGunsiray diye değiştirmeyi düşünüyorum. Orjinal olsun, her zaman daha güzel duruyor.![]()
wishbone grup ismi değil mi?
benim fm ve smyrna yani sevdiğim oyun fm ve izmir kelimesinin kökeni smyrna
http://www.mtbtr.com/forum/forum_pos...547&PN=2&TPN=2
su sayfada wishbonenin anlami veriyor.
bide ben o wishbone yazisini avrupa yakasinda sütcüogullari muhallebi dükkasinin yanindaki duvarda posteri vardi.wishbone yaziyodu aynen
benim nickimin anlami gayet basit.galatasarayli ardayi cok severim,bide ultraslanimdir ikisini birlestireyim dedim bu cikti![]()