israili ortadan kaldırırdım![]()
(ama olmadığı içn dualarım israilin kahrı için)
israili ortadan kaldırırdım![]()
(ama olmadığı içn dualarım israilin kahrı için)
al bendende o kadar.Originally Posted by mahoo
+1
walla istediğim çok şey war ama onları sihirli değnek yerine çabalayarak yaparsam o işten daha çok haz duyarım açıkçası.
maalesef ben sherefsizleri(israil)çabalıyarak durduramam sanırım...
hmmmmmmmm...... İstanbulda bir dakika durmazdım salak nemli rutubetli iğrenç şehir![]()
cristiano ronaldoyu galatasaraya getirirdm
turkiyedeki maçları şikesiz yapardımm
inan federasyon üstüne düseni yapsa ve cezalar caydırıcı olsa sihirli degnege gerek kalmazdı...Originally Posted by bursa_mc
![]()
elimde sihirli bir değnek olsaydı system of a down'u yok ederdim sevdiğim halde...!
istediğim herşeyi değnekle yapsaydım yaşamanın ne zevki kalır ki ben alır o değneyi kırardım
ben mesajımı düzelteyim. elimde sihirli bi değnek olsaydı sihirle o değneği yok ederdm.![]()
Arkadaslar bizde sihirli degnek olsa dünyada ne işimiz var...
kendimi kimsenin olmadı bir adaya gönderip bütün bilgisayar oyunlarını ve bilgisayarımı oraya taşırım ha bide elektiriği getiririm
bu arada 600 mesajımı attım
elimde sihirli değnek olsa bütün bölücü örgütleri ortadan kaldırırdım!!!!!
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Konuyla alakası yok ama merak ettim; nerde ki?Originally Posted by crespo009
![]()
Sihirli değnek de nedir ki sadece kendimizi övmeye yarayan hayal dünyasına çekmeye çalışan bir söz ben bu sihirli değnekle yapmak istediğimi kendi çabamla yapmayı isterdim böylece değeri artardı.![]()
beyler ne kadar garipsiniz ya.. ben : elinizde bir sihirli değnek OLSAYDI napardınız demiştim hayatta herşeyi çabanızla yapamazsınız ben mesela imf yi türkiye başından atardım... yap bakalım bunu çabanla yaşııyomusun![]()
Türk düşmanlarını ortadan kaldırmak güzel fikir![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bende sewgilimi yanıma getirirdim![]()
Türkiye'nin durumunu düzeltirdim..
bende israili ortadan kaldırır ve islama karşı olan tüm faaliyetlerin kökünü kuruturdum
eğitim sistemini değiştirirdim..
bende dünyadaki bütün insanlarn içindeki kötülüğü yok ederdim
So what?
Saike
ben kendime müyhiş bi yetenek verirdim böyle ödevleri falan hemen yapabilmek böyle hıpızlı, sınavları da öyle üfff ne süper olurdu bea![]()
ilk yapacağım şey aşık olduğum kızı yanıma getiririm hiç yanımdan gitmesin
sonra babama değdirirdim o sihirli değneyi bana knightonline oynamam için izin versin diye
+ daha yapacak çook şeyim vaar (okulu ortadan kaldırdım)
ya beyler yanlış anlamayın da Türkiye'yi madem siz kurtarrdnız bende kendime çalışıym gerçi pek de sayılmaz okulda ödew, üniforma, zor sınaw diye birşey olmasın![]()
Kankimi kendime aşık ettirirdim...
Şaka Şaka.....
Ülkemizin başında ne bela varsa onu yok ederdim....
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
yaşamın tüm zorluklarından öyle vınlayıp paçayı kurtarmanın yok olduğunu ispatlamasını, göstermesini, kabul ettirmesini isterdim..
amerika bokyemiş devletlerini ortadan kaldırırdım...bununla birlikte israil çıplak kalırdı.addaaya giderlerdi...ardından çini de komle kaldırırdım.tekstil piyasasının içine ettiler yaa...hımm sonra önder turacıyı galatasaraya alırdım=)...bi de öss sistemini kaldırırdım.hatta komple tüm sistemleri kaldırırdım...e bi de elim değmişken izin verin de elimde çivili bi sopayla bushla aynı odada kalayım...he bi deo çivili sopa elimdeyken cem uzanı da aradan çıkartim...