1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Nokia 6131 Alıcam Ama Emin Değilim Bir Yardımbe Dostlar...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Default Nokia 6131 Alıcam Ama Emin Değilim Bir Yardımbe Dostlar...

arkadaşlar yukarıda bahsettiğim teli alıcam.ama tam emin değilim aranızda kullanan var mı?varsa memnun mu?birde bierşey merak ediyorum.telin özeliklerinde sesli kayıt yok diyor bu ne demek?telde sessiz sinema oynıyacak halimiz yok eğer öyleyse büyük ihtimal almam.ama belli de olmaz.beyler bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olucam....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ben kullanıyorum memnunum.ayrıca sesli kayıt var görüntülü de görüntüsüz de kim dediyse sallamışgüzel yani tavsiye ederim.yanında 512 mb lik kart hediyesi de var.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by scolari12111 View Post
    ben kullanıyorum memnunum.ayrıca sesli kayıt var görüntülü de görüntüsüz de kim dediyse sallamışgüzel yani tavsiye ederim.yanında 512 mb lik kart hediyesi de var.
    521 mblık kart hediyesi manyak birşey toplam kaça aldın????

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

taksitle 600 yaklaşık.ama peşin de aynı fiyat tekno sa larda sen de oradan al.çok memnunum kayıtta var her türlü.

Nesil
    2005
    Yer

Saol ccolari bende bugün aldım çok güzel kullanışlı ama biraz özen gösterilmesi gerrekiyor.ama mp3 fotoğraf ve video kayıtta çok başarılı.almak isteyen varsa ben kefil olabilirim çünkü güzel telefon...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

bende de var.. ben de bigcepten almştm peşin 550 mi ne.. bende memnunum biraz geç oldu ama bence ii yapmışsn onu alarak.. hayrlı olsun
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

hem yeni çıktı modası geçmez.zaten 1 yıl taksit ödeyeceğiz istesek de geçmez bu arada sen de sağol...

Mesaj Yetkileri