Yaş gördüğüm kadarıyla yaş ortalaması biraz düşük fakat merak ettim arranızda askerliğini yapan varmı,varsa nerede yaptığını ve görevini yazarsa iyi olur...
Bende şu an askerim şafak 16 başka yokkk
Yaş gördüğüm kadarıyla yaş ortalaması biraz düşük fakat merak ettim arranızda askerliğini yapan varmı,varsa nerede yaptığını ve görevini yazarsa iyi olur...
Bende şu an askerim şafak 16 başka yokkk
Ben daha yapmadım ama Çok yakın zaman da Vatani görevimi yerine getirecem.(1yıl içinde)
ben erzurum/oltuda 307. kısa dönem olarak yaptım.özelllikle çok ağır bir kış ve sürekli denetlemelerle geçti.Çok zordu benim açımdan ama vatan sağolsun.
keşke sende nerde olduğunu yazsaydın.
Heeytttt uLa tutmayin beniiiGaza qeLDim simdi
![]()
valla ne güzel mayısta gitcektim de bi sene daha erteledik. Yapanlara allah sabır versin. bize de cesaret![]()
Gelecek yıl bende gıdıyorum
Ruhumuz eryamanda ama biz askerdeyizİstanbul hasdal dayım bu arada yazmış olalım..
Gelmeyenler için tek söyleyeceğim biran evel gelip bu vazifeyi yapmaları,yoksa ne iş yaparsanız yapın hayatınıza ara verip tekrardan başlamak zorunda kalacaksınız...
Benim yaş geldi 4 senedir tecilliyim malum üniversite![]()
az kaLdı ben yapcam![]()
bu arada askerde internete girebilmen büyük nimet.Ben hafta sonu çarşıya bile nadir çıktım bitene kadar.
Ben muhabere alayındayım,iletişim yönünden fırsatımız baya var çok şükür... Bir de alay komutanının korumasıyım o yüzden askerlik yapıyoruz denilemez bizimkine..
fm kursaydin bilgisayara bideyoksa var mi
![]()
Abicim ALLAH yardimcin oLsunSana Hayirli Tezkereler..
![]()
![]()
ben ilk gittiğimde bilgisayarda cm 4 vardı.Daha doğrusu masaüstünde ikonu vardı.Ama benden önceki silmiş oyunu![]()
mustafa abi yapmıştı hatırlıyorum
ben 2013 yilinda yapacam ins.........
benimde yaş geldi ama malum üniversite kısmetse 2010da yapacam.
ben mayısta gideceim Allahın izniyle...
Daha çok var sanırım![]()
benim daha cok var bea