ben de ilgileniyorum ve bateri kursuna gidecem![]()
ben de ilgileniyorum ve bateri kursuna gidecem![]()
ne kadar iyi ya herkesin müzikle uğraşmak istemesi![]()
ÖSS de bitti artık bu sene başlıyorum.Başlangıç için nasıl bi elektroyla başamamı önerirsiniz?Yoksa iyi bi tane alıp öğrenince de onla devam edilebilinir mi? Hangi markaları önerirsiniz?
arkadaşlar benden başka gitarla uğraşan warmı?![]()
FM Gazetesi
Ben uğraşmıyorum.Ama nisan ayında kursa başlayacağım. 1.5 yıl falan gitmeyi düşünüyorum
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
davul olsa ok ama elektrodan çok az anlarım.Birkere elime yamaha aldım onuda çok sevmiştim pasifika mı neydi...
vartabi yaw olmamı...bende cort x11 var alacalı mavi....gitara başlayalı 3 yıl felan oluyo elektroyu geçen sene ocaktamı ne almıştım..buda örnek resmihttp://www.mydukkan.com/media/x11-mavi1_y.jpg
ben oss hazirliklarina baslamadan once klasik gitar calardim .. ama simdi calarmiyim bilmiyorum 4 sene oldu![]()
1.5 yıl gitceğini sanmam..en fazla 5 ay.sorada ewde calışırsın arkadaşlarınla flan.ben şimdi bateriye başladım.konservaatuara gitmeyi düşünüyorum.ama kesinlikle bateri daha zewkli.tabii ritim kulağınız warsa...
FM Gazetesi
ben de uğraşıyorum yarım yamalak çalabiliyorum
Az bişe anlıyorum işte o kadar...
ÇaLıyorum grubumd vardı ama bitti
Fender Telecaster var...en iyisi bence soLağım ve ayrı bi havası var![]()
Bateri kesinLikLe daha iyi kardeşim için digitaL bateri aLmıştık ondan çok ben çaLıyomRitimde soLoda ve baterida Athena nın tüm parçaLarını koLayca çaLıyorum..
Bir ara çalmaya çalıştım ama olmadı
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Ablam uğraşıyor ama elektroyla değil, normal =)
ben de elektoyla ilgileniom..3 sene klasik+1 sene elektro..ayrıca 2 senedir de davula gidiorum