Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Ünlüler de Fm Oynarr

Thumbs up Ünlüler de Fm Oynarr

Arkadaşlar bildigim fm oynayan ünlüleri söylicem sizinde bildikleriniz varsa paylaşalım..

Ersun Yanal:Gerçek hayatta maçlarına çıkmadan önce evde fm de o maçın aynısı oynarmışş degişik taktikler denermiş..

Güntekin Onay:Bu adam da fm manyagıı.Zaten programlarında hep altyapıdaki çocuklardan bahsediyorr

Göktug Sevinçli:TV8 de bi spor programının sunuculugunu yapıyor aynı zamanda.O programı takip ederken birçok kez şahit oldum fm ile ilgili konuşuyordu.Hatta bi yazısını okudum şöyle diyordu:Oyunda çok iyi bir oyuncu bulmuştum.Ben Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırıma Luca Toni diye bir forvet var dedim.O zamanlar Luca Toni daha breciadaydı.Özellik uzun boyu ve hava hakimiyetiyle ilerki yıllarda önemli bir isim olabilecegini belirttim Aziz Yıldırıma.Ama kendisini bu oyuncuya bakmadı bile dedi,demiştii.

Hasan Kabze:Galatasaraylı oyuncuda FM Çılgınlarından.Çanakkale Dardanelspordayken kendisini Galatasaray transfer edermiş ve kendisi o takımda gol atınca çok mutlu olurmuşş.

Luis Figo:EN büyük hobim dedigini biliyorum..

Ayrıcada Didier Drogba,Şenol Güneş,Murat Kosova,Serdar Topraktepe,David Beckham,Hıncal Uluc,Alex Ferguson,Haşmet Babaoğlu bunlarında oynadıgını biliyorumm..

bence her takımın futbol şube sorumlusu oynamalı çünkü gercekten bu adamlar y7ıldız oluyor mesela gecen sene sergio aguero oyunda 1-1,5 mılyon euro ya alınıyrdu bu sene 25 den aşağı alamazsın busene jose sosa var oyunda 600 000 euro gercekte bayern munih ile anlaştı seneye görürsünüz bu oyuncuda agüero gibi tavan yapıcak oyunculardan yoneticiler oyun deyip geçmeden bence ciddiye almalılar

3. Default

Doğal bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olabilir hobileri

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

şu kulüp yöneticileri de oynasa çok güzel olcak brezilyalı,arjantinl...i yetenekleri öğrenirler ve çok ucuza alabilirler

mor ve ötesinin solisti neydi adı aklıma gelmiyor oda bi manyak fm li bi röportajda okumuştum paso gözlemci alıp nijerya ya felan gönderirmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Normaldir

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Olabilir ama bizim gibi kastıklarını da sanmıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    34

bi yerde okumuştum maldini de maçlara çıkmadan önce bi rakibe göz atarmış fmden

Nesil
    2006
    Yer
    ev iyidir

waybe ilginçmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

gayet normal oynayabilriler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crazy_boy_safak View Post
    mor ve ötesinin solisti neydi adı aklıma gelmiyor oda bi manyak fm li bi röportajda okumuştum paso gözlemci alıp nijerya ya felan gönderirmiş
    Harun. Onda hiç FM'ci tipi yok gerçi...

S-B-Z Misafir

Elbette oyundur ve oynayabilirler ama şahsen ben bu tür haberlerin çoğunun Söylenti olduğunu Düşünüyorum.Yani Bi Ersun Yanal'ın Oyun Oynayacak kadar vakit bulduğuna açıkçası inanmıyorum.Ve kendi ağzından duyan biri varmı bunu merak ediyorum.

Ayrıca bu Adamlar bu oyunla ilgili hiçmi Sorun yaşamazlar yahu,Oynasalar en az 1 kerede olsa turksportal.net'te görürdük kendilerini.

S-B-Z Misafir

Yok Coşkun ben işin O kısmından geçtim şöylede bi durum var

Bu Adamlar Annesinin Karnında Öğrenmedi ya bu oyunu,Elbet takıldığı yerler var,Skin lazım,taktik lazım,Antrenman lazım nerden buluyor bu adamlar bunları.Ben 2003'ten beri burdayım hiç Ünlü birini görmedim burada Konu açan yada ne bileyim Soran danışan
    Şahsen ben Ünlü biri olsam ve bu oyunu oynasam bu alanda lider site turksportal gelir buraya bir röportaj veririm en azından bir selam yazar çeker giderim yine değilmi ama

Belkide içimizde gizleneler var bu şekilde.Mesela Sekopej (Serkan) Ersun Hoca olabilirmi

Cem Sultan var Ömer abi sitemizde Gelecegin yildiz adaylarindandir kendisi.Foruma gelip arkadaslar beni begendiginiz icin sagolun diyor ya

Belki bu Ersun yanal degisik bir nickle üye olmustur sirf antreman taktikleri vs.indirmek icin Koskoca adam bir de bizle Kafe´de sohbetmi edecek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by S-B-Z View Post

Belkide içimizde gizleneler var bu şekilde.Mesela Sekopej (Serkan) Ersun Hoca olabilirmi
    Bu nedir kardeşim, bu sitede son günlerde çok üzerime oyunlar oynanıyor ama beni yıkamayacaksınız, tüm oyunları bozacağım.

Bu arada Ersun Hoca olmasa da ben varım, ben de kendi çapımda ünlü sayılırım, yetmez mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu nedir kardeşim, bu sitede son günlerde çok üzerime oyunlar oynanıyor ama beni yıkamayacaksınız, tüm oyunları bozacağım.

Bu arada Ersun Hoca olmasa da ben varım, ben de kendi çapımda ünlü sayılırım, yetmez mi?
    İtiraf et kurtul Ersun Hocam ikimizde biliyoruz Senin Aslında Serkan değil Ersun olduğunu
    Ne Oyunu,Ortada bir oyun varsa Sen Oynuyorsun,Kandırma Artık bu kadar üyeyi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

+ Serkan'ın kitabı bile var
    Bu arada Serkan Beyaz FM oynuyormu sen bilirsin nede olsa beni tanıştırcan

S-B-Z Misafir

nekop'u Görüyorum alt kısımda birazdan Güzel bir Yorum yapacaktır kendisi

ersunpej 'de olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten birde kitabı var Serkan hoca'nın valla olur mu olur. Hocam bir imza alabilirmiyiz...

Ünlülerinde oynuyor olması gayet normal insanlar sonuçta yani...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Şimdi herkes Serkan'a yükleniyorda ben şahsen bir seçim yapsam direk Serkan'ı seçerim neden adam en azından takımı 3-5 maçta batırıyor bihalt yapamıyacagını anlıyorsun ve kovuyorsun ama Ersun Yanal öyle degil yavaş yavaş batırıyor son hafta anca kovuyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gidin kardeşim, benim yerim yurdum belli, isteyen gelir görür. Ersun Hoca değilim ama o dün mesaj atmıştı, c.rack arıyormuş, sonuç malum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hadi ya bana yollasaydın bende vardı

S-B-Z Misafir

Düşünün bir kere Ersun Hoca Gelmiş Taktik Arıyor Forumda
    Yada Güntekin Onay Medyaya hangi Yorumu yapacağını Soruyor ne şamata olurdu

Heralde Adamların kariyerini sıfıra indirirdik burda.
    Birde bu adamlara bir zamanların efsanesi fenerbahçe58'in musallat olduğunu düşünün
    Ersunmusun nesin sen ne diyon ya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hah işte abi yazdıklarından dolayı hangi akıllı ünlü kendini deşifre eder burda.
    "YÜCE ATATÜRK"

S-B-Z Misafir

Akıllı olan Ünlümü olur be Serkanım bak bize hiç ünlü oluyozmu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by S-B-Z View Post
    Heralde Adamların kariyerini sıfıra indirirdik burda.
    Birde bu adamlara bir zamanların efsanesi fenerbahçe58'in musallat olduğunu düşünün
    Ersunmusun nesin sen ne diyon ya
    Uuu başlardı yine ben stadı 60 bin yaptım sonra 160 bin oldu sonra stad depremde yıkıldı tekrar 260 bi kişilik yaptırdık

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Uuu başlardı yine ben stadı 60 bin yaptım sonra 160 bin oldu sonra stad depremde yıkıldı tekrar 260 bi kişilik yaptırdık
    Onudamı dedi
    Ben onu duymamıştım

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kendimle gurur duydum..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

''Göktug Sevinçli'' gazetedeki köşesinde arakadaslarıyla surdurdugu online kariyerini anlatıyo ama pek sık degil bir kac kere denk geldim arkadası west ham'ı küme düşürmüş 'üzüldük' demişti

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri