Arkadaşlar bildigim fm oynayan ünlüleri söylicem sizinde bildikleriniz varsa paylaşalım..
Ersun Yanal:Gerçek hayatta maçlarına çıkmadan önce evde fm de o maçın aynısı oynarmışş degişik taktikler denermiş..
Güntekin Onay:Bu adam da fm manyagıı.Zaten programlarında hep altyapıdaki çocuklardan bahsediyorr
Göktug Sevinçli:TV8 de bi spor programının sunuculugunu yapıyor aynı zamanda.O programı takip ederken birçok kez şahit oldum fm ile ilgili konuşuyordu.Hatta bi yazısını okudum şöyle diyordu:Oyunda çok iyi bir oyuncu bulmuştum.Ben Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırıma Luca Toni diye bir forvet var dedim.O zamanlar Luca Toni daha breciadaydı.Özellik uzun boyu ve hava hakimiyetiyle ilerki yıllarda önemli bir isim olabilecegini belirttim Aziz Yıldırıma.Ama kendisini bu oyuncuya bakmadı bile dedi,demiştii.
Hasan Kabze:Galatasaraylı oyuncuda FM Çılgınlarından.Çanakkale Dardanelspordayken kendisini Galatasaray transfer edermiş ve kendisi o takımda gol atınca çok mutlu olurmuşş.
Luis Figo:EN büyük hobim dedigini biliyorum..
Ayrıcada Didier Drogba,Şenol Güneş,Murat Kosova,Serdar Topraktepe,David Beckham,Hıncal Uluc,Alex Ferguson,Haşmet Babaoğlu bunlarında oynadıgını biliyorumm..