Arkadaşlar bildiğiniz gibi yarın OKS var.Girecek bütün arkadaşlara başarılar.Umarım istediğiniz yeri kazanırsınız.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yarın OKS var.Girecek bütün arkadaşlara başarılar.Umarım istediğiniz yeri kazanırsınız.
OKS'ye girecek olan tüm öğrencilere başarılar dilerim. Allah yardımcınız olsun. Geçen sen girmiş bir öğrenci olarak; sakın strese girmeyin, strese girerseniz kafanız çok karışır.
Hepinize başarılar... Umarım istediğiniz yerleri tutturabilirsiniz. Kolay gelsin.
teşekkürler inşallah istediğimiz yeri kazanırız
Herkese başarılar kadar şaçma bir cümle olamaz. Herkes başarılı olursa sonuç ne olacak.Neyse başarılar.
![]()
Allah yardımcınız olsun. Darısı seneye bizim başımıza![]()
Sağolun Arkadaşlar.
Sağolun.. Az kaldı.. Çok az..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Uyuyun, uyuyun... Sabah erken gireceksiniz sınava galiba. Uykunuzu alın derim.
Hepinize sinavda basarilar dilerim,Allah yardimciniz olsun
Sakin,rahat olun.Heyecan yok (:
başarılar.
Hepinize başarılar.
Başarılar gençler.![]()
Şu an onlar büyük ihtimalle uyuyamıyorlar heyecandan çünkü benimde 2 sene önce öle olmuştu müzik dinleyerek uyumuştuminş. istedikleri yerleri kazanılar
Hepinize gönülden başarılar diliyorum.Umarım hak ettiğinizi kazanırsınız![]()
Hakkınızda hayırlısı nasip olsun, inşallah istediğiniz yerleri kazanırsınız. Girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar ama istediniz yeri kazanamassınızda çok üzülmeyin Dünya nın sonu değil... Vardır her işte bir hayır...Allah hepinize yardımcı olsun...
Sınav bugün. girecek arkadaşlara tekrar başarılar,sakın heycan,stres yapmayın,rahat olun.
10.00 da başladı sınav..Kardeşim giriyor şu anda, bakalım nasıl geçecek.. Merak ediyorum doğrusu..
Olur mu yav, kafanın en çok çalıştığı saatler bunlar..![]()
Tosun 0 çekmiştir![]()
Benim kardeşim de girmiş; güzel geçti diyor ama ben ondan umutlu değilim.![]()
Bir sınav da böyle geçti...