Arkadaşlar cep telefonuma melodi yapabileceğim birkaç yabancı şarkı ismi söyler misiniz? Sadece isimlerini istiyorum. Rap olmasın ama.
Arkadaşlar cep telefonuma melodi yapabileceğim birkaç yabancı şarkı ismi söyler misiniz? Sadece isimlerini istiyorum. Rap olmasın ama.
Bu aralar herkes Rumba diye bir melodiyi koymuş telefonuna.Ama şarkı değil sadece müzik.
Enstrumantal de olur. Bilmiyorum onu ama bakayım bi nasılmış. Sağol. Başka öneriler de bekliyorum. Yabancı müzik kültürüm pek yoktur onun için soruyorum. Böyle az bilinen şarkılar olsa daha iyi olur.![]()
Return of the tres , eğlenceli bir müziktir
manowar - call to arms, buda yüzüklerin efendisinin müziğidir
Arkadaşlar 12 saniyelik kısmını ekleyebilirsiniz. 12 saniyeye kadar yasak değil galiba. Yönetici arkadaşlar bu konuda bizi bilgilendirirse Turksportal halkı cep melodilerini rahatlıkla tanıtabilir. Bu konudan paylaşırız. Ben de ekleyeceğim. Ancak sınır 12 saniye..
Dark Tranquillity-Lethe başı hafif ama sonralara doğru coşuluyo.eğer uzun bi süre açmazsan(20 sn kadar)müzik hızlanıyo ve solist böğürmeye başlıyor.
Beyonce feat Shakira-Beautiful Liar
Black Eyed Peas-Pump İt güzel bunlar
Güllü-Are You Ready![]()
Shakira dünya kupası için bitane yapmıştı muhteşem benceGoogle'den arat bulursun
![]()
Shake it Up Şekerim.Benim telefonumda şuan o var..
Aygün senin telofunundamı var![]()
Evanescence - Lithium cok manyax olur denemenı öneririm weya Tokyo Hotel - Schrei
Helldorado-A Drinking Song
http://www.youtube.com/watch?v=4RWVZotetB0