1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: ACİL Yardım Kampanyası!!!!

Default ACİL Yardım Kampanyası!!!!

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bi deniz kazası geçiren ve şu anda İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastahanesinde yatmakta olan 17 yaşındaki Rıdvan Beder'in hastahane masraflarını karşılamak üzere bir yardım kampayasın başlatılmıştır...İlgilenenler bana msn adresimden yada buradan özel mesaj yoluyla ulaşabilirler..Arkadaşımızın hiçbir sosyal güvencsi olmaması sebebiyle gerekli duyarlılığı göstereceğinize inanıyorum.Malesef 2 gündür yoğun bakım ünitesinde yatan arkadaşımız zor durumda ve yoğun bakımın gecelik ücreti 1.5 milyar...

MSN:
    [email protected]
    [email protected]

Ayrıca ilgilenenler için hesap numarası
    0509064 İş Bankası 2207 nolu isim hasan külah yer bursa altıparmak

alıntıdır..
    -----------------------------------------------------------------

Msnler bana ait değildir..Bir arkadaşımdan aynen alıntı yaptım..Olayın haberini de foruma eklemiştim: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=12961

Evet geçen gazetede okudum Beckham Rıdvanı.. Bu sporcu arkadaşımıza yardım etmek hepimizin görevi.. Acil şifalar diliyorum..

Nesil
    2006

kalbimle söylüyorum daha 16 yaşındayım ama param olsa yardım ederdim aileme söylesem onlarında hastane masrafları var en az bu kadar inşallah bulunur geçmiş olsun bu arada

parasızlığın gözü kör olsun bee ne dıyım geçmıs olsun acil sifalar....

Yalnız güvenli değil böyle şeyler bana göre..

belki insanların parasını almak amacıyla Rıdvan Bederle alakası bile olmayan kişiler olabilir..

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Yalnız güvenli değil böyle şeyler bana göre..

belki insanların parasını almak amacıyla Rıdvan Bederle alakası bile olmayan kişiler olabilir..
    msn arkadaşımın hesap numarasını bilmiyorum ama kampanya hürriyette de haber olarak verilmişti..

şu işten paramı alırsam kesin yardımda bulunucam

Exclamation

Quote Originally Posted by vita es morte
    Geçtiğimiz günlerde talihsiz bi deniz kazası geçiren ve şu anda İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastahanesinde yatmakta olan 17 yaşındaki Rıdvan Beder'in hastahane masraflarını karşılamak üzere bir yardım kampayasın başlatılmıştır...İlgilenenler bana msn adresimden yada buradan özel mesaj yoluyla ulaşabilirler..Arkadaşımızın hiçbir sosyal güvencsi olmaması sebebiyle gerekli duyarlılığı göstereceğinize inanıyorum.Malesef 2 gündür yoğun bakım ünitesinde yatan arkadaşımız zor durumda ve yoğun bakımın gecelik ücreti 1.5 milyar...

MSN:
    [email protected]
    [email protected]

Ayrıca ilgilenenler için hesap numarası
    0509064 İş Bankası 2207 nolu isim hasan külah yer bursa altıparmak

alıntıdır..
    -----------------------------------------------------------------

Msnler bana ait değildir..Bir arkadaşımdan aynen alıntı yaptım..Olayın haberini de foruma eklemiştim: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=12961

arkadaşlar bu hesap numarası iptal edilmiştir yenisini öğrenir öğrenmez size ileteceğim kesinlikle bu hesap numarasına bir bağışda bulunmayın!!

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

arkadaşlar üzülerek belirtiyorum ki: bu gencecik arkadaşımız Vefaat etmiştir. Allah yakınlarına sabır versin. Mekanı Cennet olsun. Amin..

Mesaj Yetkileri