İlhan, beni pes 6'da dağıtacağını bitireceğini lime lime edeceğini söylüyordu 1 senedir. kendisine şöyle bir teklifte bulundum. net üzerinden pes6 oynayacaz. kaybeden forumdaki nickini pembe yapacak.
oyuncular hakkında bilgiler:
Aydın
Winning 4'ten yani 99'dan beri bu oyunu oynuyor. Tarık o'nun için "bugüne kadar senin kadar iyi oynayan birini görmedim" dedi o'nun hakkında. Eray "ballı" , Özkan "6 rakamını pek bir sever" , Mustafa Budak ise "adam değil" dedi.
Kendisi 3 ay önce yapılan TSI pes 6 turnuvasının şampiyonu. Finalde Özkan'ı 6-1 yenerek bu başarıyı elde etmişti.
Bunun yanı sıra şu anki form grafiği ise yerlerde. en son pes'e elini TSI turnuvasında sürmüş olmasının verdiği antremansızlıkla 1 haftadır oynadığı Tarık'ı tam 18 maçtır yenemiyor. Bu durum hakkında Tarık "sanki seninle oynamıyorum lan" gibi bir yorum yaptı. Ama başka bir arkadaşıyla yaptığı son maçta eski günlerinde döndüğünün sinyallerini verdi.
İlhan
tam bir belirsizlik abidesi. yurtta kralım diyor. pes'ten başka birşey yapmadık diyor. kendisi, backgroundunu açıklar birazdan.
İLHAN : 2,50
BERABERLİK : 3,00
AYDIN : 2,70