Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: Avatarlarımızı Kısa Süreliğinede olsa Değiştirelim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Avatarlarımızı Kısa Süreliğinede olsa Değiştirelim

Hain saldıralara karşı verdiğimiz ŞEHİTLERİMİZ üzerine;

Bir kaç günlüğüne de olsa Avatarlarınızı değiştirmeye var mısınız ???

http://www.resim-yukle.com/img01/14/..._bayrak_ff.jpg

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ben varim.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

ben koydum arkadslar peki ya siz...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

avatar kullanmayacaktım ama şimdi hemen ekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ben ekledim bile.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bende varım, Murat abiye resmi yollayan benim bu fikir için kendisine teşekkür ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

eyvallah..güzel uygulama..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

avatar değiştirerek, emesende ileti yazarak, gül koyarak olmaz bu işler

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kendi çapımızda üzüntümüzü belirtmek istiyoruz, bal gibi de olur..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben de bunun gibi bir avatar kullanıyorum. Üzüntümüz sol yanımızda!..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by vagabond35 View Post
    ben koydum arkadslar peki ya siz...
    Evet...........

Bende koyuyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bende varımm ...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Kendi çapımızda üzüntümüzü belirtmek istiyoruz, bal gibi de olur..
    kendi çapında üzüntünü belirtmek pc başında oturduğun yerden mi oluyor. şehitler ölüyor, vatan bölünüyor beyler. hala net üzerinden gelecek tepkiler, yok pkk nın sitelerinin hacklenmesi falan filan. bunların ne yararı olacak. kendi kendinizi avutursunuz. ee 3 gün sonra ne olacak. avatarlarınızı değiştireceksiniz. o zaman ne olacak. üzüntünüz geçecek mi.

bal gibi olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    avatar değiştirerek, emesende ileti yazarak, gül koyarak olmaz bu işler
    ....

Aslında ben Emesende İleti koydum. Ama bari Farklı avatarlar olsun farklı olunca insanın aklı karışıyor bazen.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bende bunu koydum genel olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

benim amacım burada kimseyi rencide etmek değil. özellikle konuyu açan Murat'ı ayırayım. şimdi millet garezim olduğunu falan zanneder. yok öyle birşey.

sadece millet nete alıştı. netten aşık oluyor netten tepki koyuyor. aşık olmak falan filan neyse de bari bu kadar hassas bir konuda pc başında oturduğunuz yerde çakılı olarak tepki koymayı bırakın.

adamlar biz kaç kişiyiz dediler site kurdular yaptılar ettiler. buluştular miting yaptılar. sonucu her ne kadar patlak olsa da en azından faaliyete geçtiler. akepeye tayyibe çok laf dedim ben iletimden. direk küfür bile yazdım da ne oldu. hiçbirşey olmadı.

avatarınızı değiştirseniz ne olacak? bu mu tepkiniz yani? yeni nesil gençliği artık tepkilerini nick değiştirerek, avatar değiştirerek, ileti değiştirerek mi yapacak hep.

bunu demek istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

ben de koydum

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    benim amacım burada kimseyi rencide etmek değil. özellikle konuyu açan Murat'ı ayırayım. şimdi millet garezim olduğunu falan zanneder. yok öyle birşey.

sadece millet nete alıştı. netten aşık oluyor netten tepki koyuyor. aşık olmak falan filan neyse de bari bu kadar hassas bir konuda pc başında oturduğunuz yerde çakılı olarak tepki koymayı bırakın.

adamlar biz kaç kişiyiz dediler site kurdular yaptılar ettiler. buluştular miting yaptılar. sonucu her ne kadar patlak olsa da en azından faaliyete geçtiler. akepeye tayyibe çok laf dedim ben iletimden. direk küfür bile yazdım da ne oldu. hiçbirşey olmadı.

avatarınızı değiştirseniz ne olacak? bu mu tepkiniz yani? yeni nesil gençliği artık tepkilerini nick değiştirerek, avatar değiştirerek, ileti değiştirerek mi yapacak hep.

bunu demek istiyorum.
    Biraz düşününce ne kadar haklı olduğun ortada Aydın abi..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Avatar koysak ne koymasak ne ? Sonuçta hepimizin üzüntüsü aynı..Burdan tepki göstersek ne olcak ki ? Bir terörist buraya üye olup görüp aa bunlar böyle avatar koymuş bizde bırakalım bu işi mi diycek ? Avatarda değil her yerde bu üzüntümüzü belirtmeliyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Çok saçma düşünüyorsunuz, avatarlarımızı değiştirmenin sebebini söyledim ilk mesajımda, neden bu kadar büyütüldü anlamadım gitti. İstemiyorsanız koymayın, burayı da kirletmeyin..

Ne yapalım, bizde dağa çıkıp adam vurarak, serserilik yaparak mı tepki verelim? Ne yapmamız lazım, bari onuda söyleyin..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Çok saçma düşünüyorsunuz, avatarlarımızı değiştirmenin sebebini söyledim ilk mesajımda, neden bu kadar büyütüldü anlamadım gitti. İstemiyorsanız koymayın, burayı da kirletmeyin..

Ne yapalım, bizde dağa çıkıp adam vurarak, serserilik yaparak mı tepki verelim? Ne yapmamız lazım, bari onuda söyleyin..
    Aman abi özür dileriz, nasıl böyle bir hata yaptık biz.. Kusurumuza bakma emredersin kirletmeyiz buraları. Tövbe Ya Rabb'im. Kirletiyorsak sana mı kaldı uyarmak? Sen burda avatarını değiştiriyorsun ya pkk kesin büyük yara alacak. Ooo çok büyük bir müdahale yapıyorsun var ya avatar değiştirerek, anlatmaya kelimeler yetmez. Aydın abinin dediği icraatin lazım olması. Avatar değiştirmekle bu konuya çözüm gelmez. Yarın birgün bir bu kadar daha şehitr veririz. Bu seferde tek bir gülün yerine iki gül koyarız iletilerimizin başına daha sağlam tepki gösterdiğimiz belli olur, değil mi? Netten gösterilen tepkinin ne yararı olacak söyleyebilir misin bana?
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence konu kilitlensin, isteyen ordan upload edip koysun.. kimse vatan haini, yada vatansever kılıgına burundurulmeye calısılıp gereksiz tartışmalar olmasın

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Aman abi özür dileriz, nasıl böyle bir hata yaptık biz.. Kusurumuza bakma emredersin kirletmeyiz buraları. Tövbe Ya Rabb'im. Kirletiyorsak sana mı kaldı uyarmak? Sen burda avatarını değiştiriyorsun ya pkk kesin büyük yara alacak. Ooo çok büyük bir müdahale yapıyorsun var ya avatar değiştirerek, anlatmaya kelimeler yetmez. Aydın abinin dediği icraatin lazım olması. Avatar değiştirmekle bu konuya çözüm gelmez. Yarın birgün bir bu kadar daha şehitr veririz. Bu seferde tek bir gülün yerine iki gül koyarız iletilerimizin başına daha sağlam tepki gösterdiğimiz belli olur, değil mi? Netten gösterilen tepkinin ne yararı olacak söyleyebilir misin bana?
    İcraat derken, ne yapmamızı bekliyorsunuz bay çok bilmiş ? Biz ne yapabiliriz, dua etmekten ve "vatan sağolsun" demekten başka?

Niye bu kadar zorunuza gitti şu bayraklar anlamadım ki vallahi ?

birazda elinden geleni yapabilcek kadar şimdi siz çevre temizliği için sokağa çöp atmassınız. Ama nasılsa pislenicek senin yere çöp atman ne azaltıcak ne artırcak aa bak bu adam çöp atmıyor hadi bizde atmayalım gibi düşünmeyinmeyelim. Ztn üstümüze düşeni Askerde yapıcaz. Şimdi ise hepimiz üzgünüz İlkelere Vatana Bağlıyız avatar/imza kullanıyoruz bunda bişey yok... Doğru belki 3-5 gün sonra kaldırcaz ama bugün bu tepkiyi vermezsek duyarsız davranmış olmazmıyız? Acılar bir ömürlük yansıtmalar bir dönemlilktir...Uğur Mumcu lar Ahmet Taner Kışlalı gibi insanların vefatından sonra gösterilen tepkilerde mi yersizdi bişeyi değiştirmicekti aydınların veriği son Şehit olmayacakları tepki eyrsizmiydi?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

İcraat derken, ne yapmamızı bekliyorsunuz bay çok bilmiş ? Biz ne yapabiliriz, dua etmekten ve "vatan sağolsun" demekten başka?

Niye bu kadar zorunuza gitti şu bayraklar anlamadım ki vallahi ?
    1. doğru konuş. "burayı da kirletmeyin" falan filan öyle sen kendini ne zannediyorsun da bana ayar veriyorsun. senin mesajlarına daha önceden eyvallah demiş yöneticiler olabilir ama kimin topuna girdiğine dikkat et.

2. si zoruma giden birşey olsa zaten sen şu an bu forumda olmazdın.

3. sü ben kendi fikrimi söyledim. senin fikrine karşı çıkmadım. koymayın demedim. başka birşey yapın dedim. ben başka birşeyler yapıyorum. ama onu da gelip buraya yazmam kendi reklamımı yapmış gibi olurum.

Fırat, bu tepkiyi vermesek duyarsız olmaz mıyız demişsin. işte benim kastettiğim de bu zaten. duyarlılık/duyarsızlık avatar değiştirince mi ölçülüyor. msne gül koyunca mı ölçülüyor.

Uğur Mumcu, Kışlalı cinayetlerinden sonra verilen tepkilerin boyutu ayrıdır. o bambaşka bir mesele. o topa hiç girme derim ben sana.

ben şu bilince kavuşmanızı istiyorum. daha 15-18 yaş arası gençler, artık tepkilerini hep netten veriyor. biri ölüyor emesene gül, biri birşey yapıyor avatar değişir. bu mu sizin duyarlılığınızın ölçütü. ya da üzüntünüzün yansıması. böyle olmamalı. eskiden bir askerimiz şehit olduğunda taksim caddesinde yürünürdü, çocuklu, gençli, yaşlı vs. ölen şehidi geri getirecek mi? hayır. ama tepki budur.

onun dışında ister resim değiştirin ister nick yapın banane. çok da umrumda sanki. ben kendi fikrimi yazıyorum. adam gibi kendi fikrini yazana -racon kesmeden tabii- eyvallah derim sana eyvallah dediğim gibi Fırat.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herkesin düşüncesine saygı göstermek gerek.Herkes diLediği gibi üzüntüsünü yada tepkisini vermekten hür ve özgürdür.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Avatar değiştirince, terör örgütü saldırmaktan mı vazgeçecek? Ölen evlatlarımız geri mi gelecek? Yoo hayır eğer avatarla olacaksa bu iş direk değiştiririm ama gerisini getirmiyorum. Siyasete girebilir diye...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beyler, topu tüfeği toplayın, dağa terörist avlamaya gidiyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende Aydın abi ile aynı düşünceleri paylaştığım için avatarımı ya da imzamı değiştirmedim.Değiştirmeyenede kimsenin duyarsız olarak değerlendirmediğine göre sorun yok.Herkes istediğini yapabilir.(Belli ölçütler içerisinde)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Elem_Kelem View Post
    Beyler, topu tüfeği toplayın, dağa terörist avlamaya gidiyoruz...
    Bu akımı başkalarının başlatması gerekirdi yav, sen dur hele. Biz bayrak yapalım avatarları, o yeter..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri