1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Hedef : Al Karalari hak ettigi yere getirmek

Default Hedef : Al Karalari hak ettigi yere getirmek

Takim:Genclerbirligi

T.Direktor: Mehmet Bahceci
    Sezona baslangic butcesi: 2.015.000 Ingiliz Sterlini
    Veritabani Guncellestirmesi : Elhadji Maxi Update Yeni Sezon (v3)
    Veritabani :Buyuk
    Ligler: Turkcell Superlig ve TFF Lig 1
    Fransa Ligue 1
    Ingiltere Premier Ligi
    Ispanya La liga

Evet bu ilk sezon anlatimim eksiklikler olursa mazur gorun

Haziranin ortalarinda yeni almistim Teknik Direktorluk sertifikami haziran sonu na dogru Federasyondan
    almayi planliyordum gazeteyi incelerken Ersun Yanal in Genclerbirliginin basina gectigi haberi gozume ilisti aslinda
    mutlu olmustum belki Genclerbirligi eski haline gelip ulkemize puanlar kazandirirdi yeniden

Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Ersun Yanal bugün düzenlenen basın toplantısında resmi sözleşmeye imza attı. 2+1 yıl opsiyonlu olarak G.Birliği'nin başına geçen Yanal hedeflerinin Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil etmek olduğunu söyledi.

Haziran sonuna dogru Federasyon a Ankara gidip sertifikami almaya karar verdim 29 yasinda gencbir direktor olarak
    Federasyon a girmeden once fanatik aldim ve Ersun Yanal in sozlesmesinin fesh ettigi ile ilgili haberini gorunce sasirmistim

Ersun Yanal depremi!..
    Gençlerbirliği'nde şok gelişme. 2 gün önce sözleşme yapılan Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Bu gelişmenin ise İlhan Cavcav ve Ersun Yanal arasında çıkan transfer tartışmasından dolayı gerçekleştiği belirtildi.
    ve o haberi incelerken
    Ilhan Cavcavi Federasyonun koridorlarinda gordum bir birimize slm verdik ve 1 saat sonra ben resmen direktor olarak TFF. merdivenlerinden
    iniyordum cok yuksek basari puaniyla almistim bu diplomayi ve Ilhan Cavcav jeep iyle bekliyordu onumde durup konusalim dedi bildigin gibi Yanal istifa etti
    Ve seni dusunuyoruz dedi bi anda cok sasirmistim bu teklifi red edemezdim zaten para sorunuda vardi (: ve kendimi bir anda GBirligi tesislerinde bulmustum
    1 senelik kontrat imzaladim

Genclerbirligi genc teknik direktor Mehmet Bahceciyle 1 yillik sozlesme imzaladi taraftarlar pek mutlu gozukmeselerde yinede sonuna kadar takimi destekliyeceklerini soylediler
    Ve transfer donemini yakinda aktaricam saygi ve sevgiyle

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar dilerim.Gençlerbirliği'ni eski günlerine döndürürsün umarım.

sagol pazzini (:

Ve ilk transfer

Genclerbirligi yeni Teknik Direktoru yonetiminde ilk trasferini Eski Gol Krali Okan Yilmazi
    alarak gerceklestirdi Okan Yilmaz hic bir kluple kontrati yok tu Okan Yilmaz haftaligi 2.200 e
    3 senelik kontrat imzaladi Okan Yilmaz hedefinin eskisi gibi olmak oldugunu soylerken ihsallah
    Milli Takima kadar yukselirim dedi

Guven Kocabal GenclerBirliginde

Guven Kocabal 3 Seneligine haftalik 900 e sozlesme imzaladi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve son transferler
    Ve son trasferler

Genc Yildiz kariyerini yeniden canlandirmak icin G.Birligine 4 senelik kontrat imzaladi Ibrahim Akin 3.000 haftalik alicak G.Birligi BJK ye 1milyon 200 bin ingiliz stertlini odiyecek
    Okan Ozturk

1 milyon 400 bin ingiliz sterlini karsiliginda bjk ye gitti
    Mevlut Erding ve Ramazan Kahya kiralik olarak genclerde

Erkan Ozbey 400 bin ingiliz sterlinine bjk ye gitti

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Genclerbirligi Ankaranin krali Insallah iyi yerlere tasirsin Gencleri

Ilk uc hazirlik macinda zorlansakta son 3 hazirlik maci iyi gitmisti Superlige hazirdik artik 2 si kiralik 5 oyuncu katmistik renklerimize kadro iyiydi genc bir kadro en yaslisi 28 yasindaki Gokhan Tokgozdu ; hedef Uefa yada intertotoya katilmakti ve umutlu baslamistik (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Başarılar...

yabancı transfer niye hiç yapmadın ama iyi transferler kardeşim başarılar

Hakkim yoktu sezon ortasi yaparim belki (:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Turkcell Super Ligi 1.Hafta Caykur Rizespor 0 - 0 Gencler Birligi

Ilk mac rizeyleydi 4 4 2 peluk Aston villada oynadi taktikle ciktim maca
    Gercekten vasati asamadim macta 3 kere kaleye gidebilmistim macta dogal olarak gol
    atamadim ve 0 0 bitti macin adami defans oyuncum M.Zoricti

Turkcell Super Ligi 2. Hafta Gencler Birligi 2 - Ankara Gucu 2

Ve ligin ikinci maci istedigim gibi baslamisti 3 dkda 10 kisi kalmisti A.Gucu
    baskili oynamaya baslamistim ama bi kontrayla topu aglarimda gordum
    futbolcularima maci kazanabilirsiniz diyip G.Kocabal i Carlenin yerine oyuna
    alarak basladim ve hakemin verdigi penaltiyla golu bulmustum artik oyun cok iyiydi
    onede gecmistim derbide taki jabanin 3 kisi yi gecip attigi muthis gole kadar yine bir
    puana razi oldum bir seyler kotu gidiyordu ve sonraki iki hafta bjk ve fenerle karsilasacaktim
    puanlar cikarmam lazimdi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Turkcell Super Ligi 3.Hafta Fenerbahce 2 - 1 Gencler Birligi

Rakip bu sefer Fenerbahceydi kotu gidiyordum yenip herseyi tersine cevire
    bilirdim mac ortasaha mucadelesiyle gecerken soldan kullanilan
    serbest vurus ta Yasin Cakmak in kafa vurusu gol oldu ilk yari bittiginde
    kaleye sutum bile yoktu ikinci yariya guven kocabali alarak basladim
    50 Dk. da Deividin sutu kaleciden dondu Appiah bos kaleye topu yuvarladi
    sonra iki degisiklik daha yaptim 58de baski altina aldim ust uste 4 tehlikeli atak
    ve M.Cakirin guzel ortasiyla Isaac kafayla golu atti ve bu macin skorunu tahin
    etti 3 mac 1 yenilgi iki puan cok kotu bir baslangicta Avrupa hedefiyle baslamisken
    Kume dusme hattindaydim

Turkcell Super Ligi 4.Hafta Gencler Birligi 1 - 3 Besiktas

Bjk yle evimde yapiyordum kesin kazanmam lazimdi ama hakemin hatali penalti karariyla
    Maca 1 0 yenik baslamistim 2 dk sonra I.Akin eski takimina cvp verdi sevinmistim 2 dk sonra
    Zoricin k.kalesine attigi golle planlar alt ust olmustu bjk yi ikinci yari baski altina aldim
    gol beklerken bir kontrayla serdar ozkanla Okan Ozturkle beraber genc kalecim Serdar Ozdemirle
    karsi karsi kaldi ve gol oldu artik bu macida kaybetmistim

Turkcell Super Ligi 5.Hafta Gencler Birligi 1 - 1 Istanbul Buyuksehir Beldiye

Rakip evimde Istanbul Belediyeydi cok kotu basladim 37 de yenik duruma dustum
    sonra Carle nin goluyle beraberligi yakaladim artik taktigi degistirme zamani gelmisti kulupde homurdan
    malar baslamisti
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Turkiye Fortis Kupasi Mersin Idman Yurdu 0 - 3 Gencler Birligi

Ust uste gelen kotu sonuclar dan sonra taktigi 4 4 2 atak yapmistim artik pozisyonlara zor giriyordum.favori de olsam korkmuyo deyildim ama iyi basladim
    kontrol ettigim oyunda ust uste 2 golle rahatladim son dakikalarda gelen bir golle Turkiye kupasi gruplarina
    kaldim

Gruplara Dardanelspor - Galatasaray - Rize - Denizli dustu

Turkcell Super Ligi 6.Hafta Gaziantepspor 1 - 1 Gencler Birligi

Gazianteple deplasmanda yaptim ustun oldugum bi macti atak taktigi ise yaramisti
    sonu kotuydu ama oyun umut vermisti ama yinede sabirlar azalmisti

Iyi oyun sutlarada yansimisti ama ligde galibiyete ihtiyac vardi

Turkcell Super Ligi 7.Hafta Gencler Birligi 0 - 0 Kayserispor

Kayserispora karsi oyunu kontrol eden taraf hepbendim yuklendim yuklendim golu bulamadim ve 0-0
    a razi oldum

Macin adami rakip takimdan Avendano secildi

Turkcell Super Ligi 8.Hafta Galatasaray 2 - Gencler Birligi 0

Macin favorisi Galatasaraydi hic umudum yoktu ama macta okadar ezilmedim GS 12 sut ceker bende 8
    sut cekmistim Arda nin golune kadar iyi oynuyordum o gol geldi ve artik oyun GS kontrolundeydi ve maci 2
    0 kaybettim

Macin Adami : Umit Karan

Turkcell Super Ligi 9.Hafta Gencler Birligi 2 - 1 Ankaraspor

Tek hedefim vardi galibiyet kazanmak zorundaydim ve kazanmak icin ciktim
    Oyun bir iki atak denemesinden sonra ilk 25 dk dan sonra oyun duruldu
    ilk yari 0 0 bitti ikinci yariya baskili basladim 54 dk 2 degisiklik yaptim
    bu degisikliklerden sonra bir kontraatak da golu yedim golu yedikten sonra
    bir degisiklik daha yaptim atak yapmaya baslamastim ve Ibrahim Akin esitligi sagladi
    artik umudu kesmisken bu mactan 90 dk da korner atisi kazandim
    ve Okan in goluyle galibiyeti kazanmistim sanssizligi artik kirmistim

Macin Adami : Okan Yilmaz

Turkcell Super Ligi 10.Hafta Trabzonspor 2 - 2 Gencler Birligi

Trabzon deplasmanina umutlu cikmistim ama olmadi 3 dk da yedigim golle planlar bozuldu ama Kahe 29 da esitligi buldum yeniden umitlerim yesermisti 40. dakikada Gokdeniz in goluyle bir kez daha yenik duruma dustum hersey kotu giderken bi anda mac gerildi Jabi nin dirsegi Traorenin yuzunde patladi iki taraft a gergindi ama K.Kart jabiye cikti umutlandim golu aramaya basladim yine Kahe cikti sahneye ve esitligi yakaladim baska gol olmadi 2 2 ye yine razi oldum tam bir beraberlik takimi olmustum

Macin Adami : Kahe

Nesil
    2007
    Yer
    34

Puan Tablosu Isteriz

ligde galibiyet 9. haftada gelmis..Bence taktigi degistir..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de bir taktik değişikliği yapmalısın.

Turkcell Super Lig 11.Hafta Oftasspor 0 - 2 Gencler Birligi

Rakip pilot klubum oftasti macta oftas biraz daha iyi gibiydi
    29.dakikaya kadar defans hata yapmadilar ama Orhan Samin sakatligi ise yaradi
    oyun kontrolu bana gecmist 43. dk Ibrahim Akin sakatlandi Kahe nin kondisyonu 92
    oldugu icin yedekteydi Ibonun yerine Guveni soktum oyuna Ikinci yari basinda Isaacin
    yerin Kahe girdi Kahe 58 de golu atti sonrada Okanin goluyle rahat bir galibiyet aldim.

Macin Adami : Okan Yilmaz

Turkcell Super Lig 12. Hafta Gencler Birligi 2 - 0 Denizlispor

Rakip evimde denizliydi 3 dakikada Ibrahim Akinin goluyle one gectim sonra kontrol bendeydi
    ama 1 0 rahat bir skor degildi 60 dk kada 3 degisikligimi doldurdum
    78 Kahenin goluyle 3.galibiyetimi aldim ve moraller yerine geliyordu

Arkadaslar bu arada ben bu sezonu 2.gun once bitirdim onun icin sezon sonunda puan tablosunu koyucam 2. sezonu oynamadim bitirince bu ilk sezonu size aktarmayi bu sefer ayni anda aktaricam bu ilk sezon beni mazur gorun biraz sezon sonu o fikstrude puan tablosunuda koyucam afola

Başarılar Dilerim.Hedeflerine ulaşman dileğim ile.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Puan tablosunu koyabilir misin?

Turkcell Super Lig 13.Hafta Konyaspor 1 - 0 Genclerbirligi

Mac bastan sona Konyanin kontrolunde gecti 88 dakikada yedigim golle kaybettim
    Macin Adami : Mustafa Er

Turkcell Super Ligi 14.Hafta Gencler Birligi 4 - 0 Bursaspor

Sezon basindan beri en iyi oyunumu oynadigim bi macti 7 dakikada one gectim
    10 dakikada farki ikiye cikardim 33 dakikada 3-0 one gectim Jason Vandelanloite Kahe dirsek atti
    karsiligini K.Kart yiyerek odedi 65 de Volkan Bekiroglu Cift saridan atildi
    69. dakikada Okan Yilmaz Hattrick yapti macin skorunu 4 0 olarak tahin etti

Macin Adami : tabiki Okan Yilmaz

Turkcell Super Ligi 15.Hafta Genclerbirligi 0 - Sivasspor 1

Sivas oyuna hukmeden tarafti Balilinin goluyle maglup oldum

Turkcell Super Ligi 16.Hafta Manisa 3 - 2 Genclerbirligi

Bi Manisa yukleniyordu bi ben gercekten muthis bir mac oluyordu 30 dk. da ilk gol geldi
    Dvornik one geci manisa 71dk da 3 oyuncu birden degistirdim ve atak sirasi bendeydi
    78 de ilk golu buldum 80 de ikinci golu galibiyete yakindim ama 89 ve 90 da yedigim gollerle
    maglup oldum
    Macin Adami : Murat Sozgelmez

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Basarilar dilerim.Su ana kadar kotu gitmissin ama toparlarsin insallah.

ya beraberlik yada yenilgi bir an önce toparlanma dileğiyle bir ara toparlanır gibi olmuşsun ama sonra yine yenilgi başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ne cileler cekmis bu G.Birligi bu neki

çok garip garip yenilgiler almışsınHeralde mağlubiyet daha çok galibiyetten..

Genclerbirligi Zorici serbest olarak takimdan kovmaya karar verdi takimin kotu sonuclarindan sonra iyi bir yabanciya ihtiyac duydugunu soyleyen Bahceci hedefindeki adamin Kuzey Irlandali 21 yasindaki Brian McLean oldugu soyleniyor
    Milliyet

Turkcell Super Ligi 17.Hafta Kasimpasa 2 - Genclerbirligi 3

Macin Adami : Tuna Uzumcu

Turkiye Kupasi D Grubu 1.Maci Genclerbirligi 2 - 0 Dardanelspor

Genclerbirligi Zoric Serbest Birakti
    Oftasspor kiralik olarak Oynattigi Sandronun bonservisini 500 k ya eline gecirdi Gencler Birliginin boylece iki yabanci hakki dogdu
    Genclerbirligi K.Irlandali Mcleani renklerine katmak uzere bu transfer icin 180 k harcamasi bekleniyor Al Karalarin
    Alkaralarda Sandronun gitmesiyle 1 yabanci hakki dogdu gelecek ismin Wolwes takiminda oynayan Iskoc oyuncu Charlie Mulgrew oldugu soyleniyor Alkaralar bu transfer icin 1.1 ingiliz sterlini odiyecek
    Mc Lean

Turkiye Kupasi D Grubu 2.Maci C.Rize 1 - G.Birligi 0

Macin Adami : Brian Mc Lean

Artik iki yeni transferden sonra kadro seklim boyleydi

Turkiye Kupasi D Grubu 3.Maci G.Birligi 4 - 0 Denizli Spor

Yeni taktigimle ciktigim ilk macta maci ilk yarim saatte kopardim gelen kirmiziylar gule oynaya kazandim maci Turkiye Kupasinda sampiyonluk istiyordum lig telafisi icin en kotu final

Turkiye Kupasi D Grubu 4.Maci Galatasaray 1 - G.Birligi 1

Rakip G.Saraydi gruptan cikmam icin en kotu beraberlik lazimdi mac ortadaydi mac sonundak GS 9 Gb8 sut oranida bunu gosteriyordu ilk Golu GS. Buldu 53 S.Nondayla golu yedikten 5 sonra degisikliklere gittim artik her sey bitti diye dusunuyordum 90.dk kaya kadar 89.dk kada hakem kose vurusu verdi topun basina I.Akin gecti topu iceri kesti Okan in kafasiyla golu bulmustum yer yerinden oynamisti Ankarada G.Birligi - G.Sarayi saf disi birakti yonetimde ben de tur icin mutluydum transferler ise yaramis gibiydi
    Macin Adami:Lamine Traore

G.Saray Ali Sami Yende Soka ugradi G.Birligi tarih yazarak Sami Yende Turladi futbolcularda buyuk sevinc vardi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel gidiyor ama puan durumunu koymamakta neden ısrarcısın???

Arkadaslar bu arada ben bu sezonu 4 gun once bitirdim onun icin sezon sonunda puan tablosunu koyucam ;devam edicegim sezonuda ani anina aktaricam onun icin koyamiyorum puan tablosunu

Turkcell Super Ligi 18.Hafta Ankara Gucu 0 - GBirligi 1

Derbide iyi bir oyundan sonra tek golle kazandim

Macin Adami : Mehmet Nas

Fortis Turkiye Kupasi Ceyrek Final Ilk Maci GBirligi 3 - Trabzonspor 0

Turkiye Kupasi Ceyrek finalinde belkide sezon boyu oynadigim en iyi oynadim
    ilk 12 dk.kada iki gol buldum sonra takimi biraz defans a cekip kontra aradim
    3-0 lik net skorla kazandim 2.Mac icin rahattim

Macin Adami: Brian McLean

Turkcell Super Ligi 19.Hafta GBirligi 4 - Fenerbahce 2

Rakip fenerdi cok guzel bir macti zevkli bir macti ve ilk siradaki feneri 4 2 yendim Kahe
    gercekten her mac gol atmaya baslamisti bu galibiyet cok iyi geldi takima yonetim galibiyetten
    cok mutlu oldugunu acikladi

Macin Adami: Kahe

Fortis Turkiye Kupasi Ceyrek Final 2.Maci

Mac ortada geciyordu ben biraz daha defansif baslamistim
    Ilk gol Gokdenizden geldi TS. ikinci yariya baskili basladi ama golu bulamadi
    Tolga Seyhan sakatlanip takimini on kisi biraktiktan sonra oyuna hukmetme sirasi
    bana gecti 90 da golu buldum ve artik yari finaldeydim

Macin Adami: Jefferson

Konyasporun Kalecisi Ozden Ongun Sezon Sonu icin G.Birligiyle anlasti
    Sirasiyla Rize (E) Besiktas (D) Galatasaray (E) IBuyuksehir (D) Antep(E)

hala puan tablosunu koymuyorsun!?!?

Arkadaslar bu arada ben bu sezonu 4 gun once bitirdim onun icin sezon sonunda puan tablosunu koyucam ;devam edicegim sezonuda ani anina aktaricam onun icin koyamiyorum puan tablosunu

3.Kez yaziyorum ama arada gorunmuyo galiba

Nesil
    2007

suan heralde orta siralardasin 9. fln

Mesaj Yetkileri