1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: MSN'de büyük dolandırıcılık

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default MSN'de büyük dolandırıcılık

Sohbet sitelerini kullanan 985 kişi, iki ay içinde, arkadaşlarının internet adreslerini 'hack'leyen kişilerin kendilerinden para ve kontör aldıklarını söyleyerek polise başvurdu.
    Sohbet sitelerini kullanan 985 kişi, iki ay içinde, arkadaşlarının internet adreslerini "hack"leyen kişilerin kendilerinden para ve kontör aldıklarını söyleyerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün www.iem.gov.tr sitesine şikayet mailleri gönderdi.

Gelen maillerde "Arkadaşımın adresini hacklediler. Arkadaşım gibi davranıp benden çok acil kontör istediler. Ben de zor durumda olduğunu düşünüp 500 kontör gönderdim. Arkadaşımı telefonla aradığımda, sitesi haclendiği için MSN’i kullanamadığını söyleyince, dolandırıldığımı anladım" deniliyordu.

Bir yetkili, "Bu şekilde 10 bin kontör göndererek dolandırılan bile var" dedi. Hackerleri bulmak için Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü’nde özel bir ekip kuruldu.

Polis yetkilileri MSN’yi kullananlara, sanal sohbet sırasında para veya kontör istenmesi halinde, bu kişinin gerçekten yakını veya arkadaşı olup olmadığının telefon açılarak teyit edilmesini öneriyor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

bu son zamanlarda baya ilerledi.. abi gizli sorusunu makarna atatürk ferrari yaparlarsa dha cok adres hacklenir

bizim okul müdürünün de başına aynı olay geldi. Şimdi hotmaile mail attım geri almaya çalışıyoz.

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

Quote Originally Posted by Zavazingo View Post
    bizim okul müdürünün de başına aynı olay geldi. Şimdi hotmaile mail attım geri almaya çalışıyoz.
    alırsınız

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

adamlar geçim kaynağını bulmuş............

güzel ve para kazandıran iş

Nesil
    2006
    Yer
    - ßaSHq£nT -

ii para var bu işte bendemi yapsam ne

abi benide hep hackliolar 12. adress bu sırad bir arkadaş gizli sorudan demiş özel programlrr böle şifre çözücüü

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

aslında para kazandıran değil ya o kontör nasıl para olacak. biraz dolaylı var kontöre harcayacağı parayı cebe atar ama biraz dolaylı

son zamanlarda baya arttı bu iş...

Mesaj Yetkileri