1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Basket atamayan öğrenciye şiddet!

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Evet o tartaklayan hocanın takımı galip geliyor.

Bu arada yenilen takımda YeşilGiresun İlköğretim Okulu benim İlk ve Orta okulu okuduğum okuldud Dipnot olsun
    olay gerçekten rezalet başka ne denebilirki.!!

bu arada bir dipnotta benden Şehit Yüzbaşı Cengiz Topal İ.Ö.O'da benim ilkokulum ..Çömlekçi'dedir okul..(bilen varsa anladı.)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben anladım okulun nerede olduğunu

Herneyse bu muhabbeti uzatmayalım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Default Basket atamayan öğrenciye şiddet!

Erzincan'daki finallerde bir ilköğretim okulu takımının antrenörü kız öğrencileri basket atamayınca çıldırdı. Öğrencileri tartaklayan öfkeli hoca, kulaklarını çekerek kafa attı.
    Erzincan'da düzenlenen Basketbol Yıldız Kızlar Grup Birinciliği final maçında, Trabzon Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu takımının antrenörü basket atamayan kız öğrencileri tartaklarken, bir öğrencinin de kulaklarını çekerek kafa attı.

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Içi Spor Izcilik Dairesi Başkanlığı 2007-2008 Öğretim faaliyet programı kapsamında Basketbol Yıldız Kızlar Grup Birinciliği maçları Erzincan'da yapıldı.

Final maçında Trabzon Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu ile Giresun Yeşil Giresun İlköğretim Okulu takımları karşı karşıya geldi. Dört periyot halinde oynanan maçta Giresun takımı ilk periyotta öne geçince Trabzon Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel İlköğretim Okulu Antrenörü Hakan Yamak, adeta çılgına döndü. Müsabaka sırasında sporcularına hakaret eden, antrenör, sinirini, saha kenarında bulunan spor malzemelerini tekmeleyerek çıkartırken, basket atamayan kız oyuncuları çizgi kenarına alarak kimi zaman bağırdı, kimi zamanda kulaklarını çekerek kafa attı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında öne geçmelerine rağmen çocukları sık sık yanına çağırarak hakaret eden antrenör, hakem tarafından defalarca uyarılmasına rağmen, davranışlarını sürdürdü. Elindeki bir eşyayla kız öğrencilere vuran Anterönör Yamak, karşılaşma süresince sporcuları tartaklamaya devam etti.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

acaba maçı kim yendi merak ettim+bu kızların hiçbirinin velilerinden birisi izlemiyormuymuş maçı eğer izliyorsa niye karşı çıkmamış+ olay erzincanda geçmiş yani kız çocuklarının okuma oranı düşük olan bir şehir veliler etkilenmez inşallah

Ayıp ya kıza vurulurmu bide kafa atmış utanmaz.
    Hakemlerde bir şey yapmamış.

Bak sen su ...

Yahu kimse yokmuydu orada,su adamdan hesap soracak kimse ?
    Ayiptir,günahtir,insanliga sigmaz be bu.

Burası Türkiye.
    Her an her şeye açık olmalıyız.

Ben buna insanlık ayıbından başka bir şey demem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okul takımı maçında yarı finalde elenince hoca bizede demişti."Gerizekalılar buraya kadar geldik bir adamı tutamadınız son dakikada attı golü"diye bağırmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Berkay gerizekalı yine bi hoca için ağır kaçmış ama öğretmenimin kocası(o da öğretmen) ogrencilerini dövüyodu diyebilirim.bize denk geldi biz dağıldık kısa sürede tüm bahçeye

Bu olay insanlığa sığmaz bence.nedir ya kıza vurmak?kendi yaşında bi kadına bile vurunca adam hakkında her türlü fikir sahibi oluyoruz,kendi çocuğu olmayan,13 yaşın altında,kız bir öğrenciye şansı yaver gitmedi diye vurması cahillik.bi de hoca olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by hayfandoğan View Post
    acaba maçı kim yendi merak ettim+bu kızların hiçbirinin velilerinden birisi izlemiyormuymuş maçı eğer izliyorsa niye karşı çıkmamış+ olay erzincanda geçmiş yani kız çocuklarının okuma oranı düşük olan bir şehir veliler etkilenmez inşallah
    Maçı tartaklanan öğrenciler 68-43 kazanmışlar. Rakamlarda yanlıklık olabilir tam hatırlamıyorum ama yendiklerini ve fark attıklarını biliyorum. Takımlar Karadeniz okullarına ait. Sadece finale çıkma maçı Erzincan'da oynanıyor.

Antrenöre gelince kendi niye o kadar kaybettiğini anlamadım. Suların bulunduğu ambalajı tekmelemeler, parkelere pat pat ayağıyla vurmalar kamera çekiyor adamın umrunda değil. Kızı kulağından tutuyo kafasını kafasına vuruyo. Öğrencide Allahım neydi günahım havasında. Hakem teknik faul veririm diyerek son kez uyarıyor ama adamı durdurmak ne mümkün.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet o tartaklayan hocanın takımı galip geliyor.

Bu arada yenilen takımda YeşilGiresun İlköğretim Okulu benim İlk ve Orta okulu okuduğum okuldud Dipnot olsun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hoca azmı dovmedı benı gol kacırıyorum diye..

ama ne olurdu 2. yarı bir çıkardık maça eyvah Allah ne verdiyse saldır babam saldır..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet aslında bu konuda bende birşey anlatmak isterim.

6.Sınıftayım o zamanlar Yeşilgiresun İ.Ö.O'dayım.Basket takımındayım.Ayağımdaki problemden dolayı yedeğim.

As oyuncularımızdan bir tanesi sakatlanmış ve oyun dışında kalmıştı.Mecburiyetten ben oynuyordum.Rakip takımda sayılıarın %90'ını atan uzun boylu bir oyuncu vardı.Onu tutan bizim eleman ise sakatlanıp çıkmıştı.Onu ben tutacaktım.Ancak bir türlü beceremiyorum.Her seferinde rakip oyuncu bir şekilde sayıyı buluyordu.Ben ise kenar yönetimden ve taraftarzan zılgıt'ı yiyordum.Devre arası oldu okulun tüm idari yönetimi soyunma odasına geldi ve beni inanılmaz gaza getirdiler,çeşitli vaatlerle kandırdılar.2.Yarı sahaya çıktık ve o rakip oyuncu 1 tane bile basket atamadı.En son isyan etti ve hocasına dedi "Yeter artık hocam çıkar beni oyundan" o anda maç bitmişti.O çıktı ben de çıktım oyundan ve maçı kazanmıştık

Yani sadece dayakla değil,daha farklı yollarla motive/teşvik etmek gerekli oyuncuları.

Bu yapılan hareketler ise tek kelimeyle REZALET !!!

Mesaj Yetkileri