Merhaba.Ben M.E.B'na bağlı özel bir yurtta kalıyorum.Bazı nedenlerden dolayı çıkmak istiyorum.Ancak biz 10 aylık bir senet yaptık.Bu senetleri almanın bir yolu olabilir mi? Gerçekten bilenler yardım ederse, fikir verirse çok ama çok sevinirim![]()
Merhaba.Ben M.E.B'na bağlı özel bir yurtta kalıyorum.Bazı nedenlerden dolayı çıkmak istiyorum.Ancak biz 10 aylık bir senet yaptık.Bu senetleri almanın bir yolu olabilir mi? Gerçekten bilenler yardım ederse, fikir verirse çok ama çok sevinirim![]()
FM Gazetesi
Yurt yönetimi ile konuşmalısın sana yardım edebilecek tek müessese onlardır.
Ben yurdumuzdaki sorumluyla konuştum ona gitmeden önce. Ama o bana sakın gitme morelin bozulur dedi. O konuda taviz vermeyen bir kişiymiş. Başka bir yolu yok mu acaba?![]()
FM Gazetesi
Taviz vermiyor derken? Yani seni oraya bağlayacak değil ya çıkmak istiyorum dersen çıkarsın, ama tabii eğer bir sözleşme yada senet gibi durumlar varsa ortada ve sen en başında bunları imzalayarak belirli bir süre yurttan çıkış yapmayacağını taahhüt ettiysen bu süreyi doldurman gerekir. Bu yurttan çıktıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
Evet 10 aylık bir senete imza atmıştım. Yani 10 ay burada kalacağım diye bir madde. Tabii ki sadece bu madde yok içinde. Birçok madde var. Buradan çıkınca arkadaşımın evine taşınıcam. Onunla anlaştık işte ama sorun yurt.
FM Gazetesi
Bence gidip bir konuş eğer olumsuz dönerlerse ebeveynlerini devreye sok. Ne bileyim baban arayıp konuşsun yurt yönetimi ile evde kalmasının daha sağlıklı olmasına karar verdik gibilerden o zaman sorun çıkartmayabilir. Ancak eğer senet imzalayıp bir taahhüt verdiysen o süre bitmeden çıkabilmen yönetim insiyatifine kalmış bir olaydır sanırım. Ama sen dediğimi yap.
Parayı verdikten sonra o zaman kadar ya kalacan yada parayı orda bırakıp gidecen..Ki bunuda tercih etmessin heralde..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Babamla bir gidip konuşucaz işte. Bakalım sonuç ne olacak. Ama aklına belli bi yöntem gelen varsa ve yazarsa sevinirim yinede![]()
FM Gazetesi
yönetimle saygılı ve ısrarcı bi şekilde konusursan ikna edebilirsin.benim 2tane arkadaşım geçen sene yurttan çıkmıştı..biraz ikna ve ısrar kabiliyetiyle alakalı..bence konusmayı bi dene..olmazsa baban ya da annen girsin devreye.(konusma esnasında kendini biraz acındır)
Hmmm..Acaba para durumumuz müsait değil desek bi işe yarar mı?
![]()
FM Gazetesi
Para durumu müsayit değil eve çıkıyor?Yemezler.
de tabi..adamın altından gir üstünden çık.sonuçta seni zorla tutacak değiller ya.dediğim gibi sen halledemezsen ailen görüşsün....
eve çıkacam ben deme sakın..sakın![]()
mesela şöyle diyim. Yurta 340 veriyoruz ama eve çıkınca 3 kişi olucaz ve 170 vericem. Binevi doğru
![]()
FM Gazetesi
DiyosunOfff! Çıkmazdayım
![]()
FM Gazetesi
Okulu bırakıyorum dee![]()
beLki yerLer![]()
eve çıkcaz deme de ne dersen de..bu konularda doğruyu söylersen bakakalırsın valla![]()
Hmm..Ozaman ev konusunu hiç açmiyim :/
FM Gazetesi
aslında müdür senin niyetini anlayacaktır ama kendini acındırıp eve çıkacağını söylemezsen şansın baya artar.
İyide zaten eve çıkmicaksam niye ayrıliyimbence mutlaka anlicaktır
![]()
FM Gazetesi
Görkem okulu bırakıyorum diceksinsen dinle beni
![]()
İyide rapor flan bişey ister yani![]()
FM Gazetesi
Kardeş Ispartadaki adamlara pek laf anlatamazsın heleki bu durumlarda olduğun zamanlar..Dediğin gibi maddi durumlarımız kötü 4 arkadaş anlaştık bize daha uygun düşen bir ev bulduk dersiniz.. Ha kabul edermi? %20 gibi bi ihtimal ama inş. eder.. Bide mahzuru yoksa hangi yurtta kalıyosun söyleyebilirmisin ona göre yorum yapayım
![]()
Seçkindeyim ben![]()
FM Gazetesi
Şaka falan bi yana..
Eğer ısrar edersen bi türlü ikna edersin..4,5 kişi ev bulduk buraya verdiğim paradan çok daha aşşağada bi miktarda falan de..Ayrıca krizi öne sür..yetiştiremediğini söyle..Onlarda insandır ikna olurlar heralde olmazlarsada yurttta taşkınLık çıkar iLLaki olmak zorunda kalırlar (:
Evet bu taşkınlık işini düşündüm. İçki flan mı soksam acaba![]()
FM Gazetesi
İçkiler sendense bende geliyorum ıspartaya (: kesin çıkarırlar yurttan bizi![]()
Gel gelalt tarafı bira yani. Zaten gelip uyarmıştı zamanında. İçki sokarsanız atılırsınız diye demişti.
FM Gazetesi
İçkiyi sokarsan parayı unutseçkinin pek zannetmiyorum zorluk çıkaracağını.. tabi yurdun başındaki kişiler değiştiyse bilemem.. En mantıklısı krizi öne sürüp yırtmaya çalış.. Sende bilirsin ıspartalılara para-öğrenci dendimi biraz sapıtıyolar
![]()
Gidip konuşucam bakalım ne sonuç vericek. İzin vericeğini hiç sanmıyorum ama![]()
FM Gazetesi