1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Bu Resim Size Ne Anlatıyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Question Bu Resim Size Ne Anlatıyor ?

arkadaşlar bu resimde
    kendini asmış bir kız ve kalbini yerinden söküp kıza uzatmış bir erkek var

sizce bu olayda hangisinin davranışı daha önce olmuştur
    ve sizce
    alttaki hikayelerden hangisinin sonucunda bu olay meydana gelmiştir..

1-) önce kız kendini asar, çocuk ”kalbim ebediyen senindir” tadında kalbini kıza verir ve ebediyete intikal ederler...( mutlu son)

2-) önce çocuk kalbini çıkarıp verir, kız bu yükün ağırlığı altında yaşamayacağına karar verir ve bu yükün altında ezilmemek için kendini asar...(kıza sevmek ağır gelmiştir)

3-) önce kız “sen beni sevmiyosuuuun” tadında inançsız aşkından intihar eder, ölür, çocukta sevgisini göstermek için kalbini çıkarıp verir ama artık geç kalmıştır...(adam vurdumduymazdır, zamanında kızı çok üzmüştür)

4-) önce kız “sevginle bitirdin,bunalttın beni be adam, ilginden illallah geldi” deyip intihar eder, adam kendiyle öylesine meşguldür ki anlamaz bile “al sana kocaman kalbim” deyip çıkarır verir kalbini, gözü yaşlı...( adam hala olayın farkında diildir)

5-) önce çocuk tüm sevgisini kıza ispat etmek için kalbini çıkarıp verir, kız ise kurtuluşu ihtihar etmekte bulur, çünkü ölüm bi kaçıştır ona göre, böylece kurtulur çocuğun sevgisinden...( kız aşka inanmaz, sevgiye hiç inanmaz, bide canı yok yere intihar etmek istemiştir...)

6-) önce çocuk kalbini çıkarıp kıza verir, kızı bitirmiştir içinde, ona duyduğu aşkı da...(burada darağacı ve ölen kız temsili olarak resmedilmiş, aslında biten bir aşkı simgelemektedir.)( fonda da Haluk Levent ve Kumdan Kaleler vardır; " bu aşk burada biter ve ben çekip giderim..." şeklinde çalmaktadır...)

ve tabiki yukarıda yazılanların dışında bir yorumunuz varsa onu da yazabilirsiniz..

yoruma açık bu konuya yorumlarınızı bekliyorum...
    Last edited by LaigLeNoiR : 15.Şubat.2008 at 00:42

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

En iyisi 1 (:

Evet.En iyisi 1.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

3, 4, 5, 6. seçenekler sırf seçenek sayısı artsın diye konulmuş bence..

1 ve 2 gayet mantıklı ama mecbur kalsam bende 1 derdim.. (:
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

3-) önce kız “sen beni sevmiyosuuuun” tadında inançsız aşkından intihar eder, ölür, çocukta sevgisini göstermek için kalbini çıkarıp verir ama artık geç kalmıştır...(adam vurdumduymazdır, zamanında kızı çok üzmüştür)

Mantikli geldi bana,oglan agliyor orada cünkü.Beni yanlis anladin,gerekirse senin ugruna ölürüm havalarinda kendisi,sevgisini gösterir ama cok gec.Bu bana mantikli geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

1. si en mantıklısı ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bence erkek al kalbimi der. Kızda kalbini söküp erkeğin kalbini koyunca ölür.

Şaka bi yana bana 2 en mantıklısı geldi.

Bence çocuk kız kendini asmadan sevgisini ona göstermemiştir ama içinden kıza aşıktır.Kızda çocuğun kendini sevmediğini düşünür ve kendini asar.Çocukta kız yaşarken sevgisini fazla göstermediğinden pişman olmuştur.

Ben böyle düşündüm... =D

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kız kendini sevdiğinden astıysa aptallık erkekte sevdiğinden kalbini söküp al diye uzattıysa aptallık...

Kısacası aptal bir fotograf...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kız intihar etmekte fakat aşık olan çocuk ona yaşaması için kendi kalbini söküp veriyor, kendi yaşamını feda edecek derecede seviyor.. Çok güzel bi resim. akşam akşam duygu yükledin bana. Paylaştığın için teşekkürler Murat abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Kız kendini sevdiğinden astıysa aptallık erkekte sevdiğinden kalbini söküp al diye uzattıysa aptallık...

Kısacası aptal bir fotograf...
    En hit cevap bu ama bende yorumumu eksik etmiyim.

Kız herhangi bir sebebten intihar etmiş olabilir. Çocukta sevgisinden dolayı kızın hayata geri dönmesi için kalbini söker. Ancak bilmediği birşey vardır kalp nakli karşıdaki kişi ölünce yapılmaz. Sonuçta ikiside rahmetli olur. Olan annelerine olur. Ağlarsa anam ağlar ardımdan hesabı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

1 ve 4 bana mantıksız geldi.

Kız zaten asmış kendini cocuk artık kalbini cıkarıp verse ne işe yaracak?

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by mert_fox View Post
    Bence çocuk kız kendini asmadan sevgisini ona göstermemiştir ama içinden kıza aşıktır.Kızda çocuğun kendini sevmediğini düşünür ve kendini asar.Çocukta kız yaşarken sevgisini fazla göstermediğinden pişman olmuştur.

Ben böyle düşündüm... =D
    aynen Bende böyle düsünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Benim fikrim bu şekilde

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2 ile 3ü toplar çarpıp böler isen benim hikayeme benzer

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

2 + 3 = 5
    2 x 3 = 6
    2 / 3 = 0.666667

Senin hikayen bu mudur abicim

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Alternatif son:
    Çocuk deli gibi sever kızı , bir türlü değerini bilemez kız çocuğun..çocuk çok fedakardır ama kız vurdumduymazdır..sonra bir ara birşey olur kız çok darbe yer ve çocuğun değerini anlar fakat çocukla bir aşk yaşayamaz ve ayrılır haliyle olan herşey çocuğa olmuştur ve kızın hayatından sadece biri geçmiş gibidir... daha sonra bu duruma kızan çocuk kızı gider ağaca asar ve sonra kalbini çıkarır bak ne hale getirdin ulan al şimdi naparsan yap der...sonra bakar ki kız ölüyken bile değer bilmiyor kalbini yerine takar gider başka bir aşka..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

bence 2 dir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence 1 ya da 4 tür.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    2 + 3 = 5
    2 x 3 = 6
    2 / 3 = 0.666667

Senin hikayen bu mudur abicim
    sıfırdan küçük oldugu kesin de , abi sen çok zorlamışşın yau

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Alternatif son:
    Çocuk deli gibi sever kızı , bir türlü değerini bilemez kız çocuğun..çocuk çok fedakardır ama kız vurdumduymazdır..sonra bir ara birşey olur kız çok darbe yer ve çocuğun değerini anlar fakat çocukla bir aşk yaşayamaz ve ayrılır haliyle olan herşey çocuğa olmuştur ve kızın hayatından sadece biri geçmiş gibidir... daha sonra bu duruma kızan çocuk kızı gider ağaca asar ve sonra kalbini çıkarır bak ne hale getirdin ulan al şimdi naparsan yap der...sonra bakar ki kız ölüyken bile değer bilmiyor kalbini yerine takar gider başka bir aşka..
    aynen

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

3.olan en mantıklısı geldi bana.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bencede 3.....

Mesaj Yetkileri