1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Servet “Türkü baba” gibi

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Talking Servet “Türkü baba” gibi

Servet “Türkü baba” gibi
    Çocukluğundan bu yana türkülerle yatıp kalktığını söyleyen milli futbolcu bağlama çalmayı Sivas’ta öğrenmiş
    SAKATLIĞA olan direnciyle kalpleri feth eden Servet Çetin’in iyi bir türkücü olduğu ortaya çıktı. Servet Çetin, “Çocukluğumdan beri türkülerle yatar, türkülerle kalkarım. Bağlama çalmayı öğrenme aşamasındayım. Sivas aşıklar şehri olduğu için çalmayı en iyi orada öğrenirim deyip ders almaya başlamıştım. TakIm biraz kötü gidince bıraktım. Sonra Galatasaray’da sezonun son dönemlerine doğru derslere tekrar başladım. Azimliyim, öğreneceğim. Bilmediğim türkü yok gibidir. Repertuarım türkücüleri kıskandıracak kadar geniş yani” diye konuştu. Servet Çetin, sakatlığı sebebiyle Florya’da tedavi görüyor.[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/NEWUSE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-12.jpg[/IMG]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Servet Fenerbahçedeyken rprtajı vardı izlemiştim 2 tane Laptop'um var 2side sadece Türküyle dolu 1. yetmedi 2. aldım demişti Ne kadar hastası olduğunu anlayın artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tam türkücü tipide var aslında Servet'te
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

lig Tvde bi röportajında söylemişti türkü seside yanık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkülerle dolu mp3ünü Milan maçı öncesi kaybettiği için maç gününde 2 saat uyku ile durduğunu söylemişti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hele rapçi kıyafetleriyle türkü sölemişti gs tv'de baya gülmüştüm..Ama çok karizma adam harbiden..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Türkülerle dolu mp3ünü Milan maçı öncesi kaybettiği için maç gününde 2 saat uyku ile durduğunu söylemişti
    super ya yorumlar yeni ogrenıyorum bunları cok gusel

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Şu tüm maç Sheva'yı aradığı maçsa doğrudur bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Servet'in kim bilir daha nasıl özellikleri var
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gerçekten çok karakterli bir futbolcu..

We love you Servet..

Wir lieben dich..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

GALATASARAY'ın sitesindeoyunccu tanıtımlarına baktığımızda SERVET ÇETİN'İN labakının TÜRKÜ BABA olduğu yazıyor...

Bir ayrıntı benim pcnn açılış sayfası olan GALATASARAY resmi sitesinin açılış saydası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Servet Maçlarda bile türkü söylermiş.. Bazen korner kullanılırken rüştü uyarırmış olum yeter kafam şişti falan die Önder de takılırmış maç sırasında hep servete..

Mesaj Yetkileri