1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Uyuyan dev uyanacak!

Default Uyuyan dev uyanacak!

http://forum.turksportal.net/vb/show...php?t=55538%20 Kabul Ediyorum

Talihsiz Fenerbahçe kariyerimin ardından fm 2009 çıkana dek geçecek süreyi bu kariyerimle değerlendireceğim.Herkese selamlar...
    Kulübümüz Ajax.. Gerçekten büyük bir kulüp, Hollanda daki 4 büyük kulüpten birisi. Hollanda da iddaası olan bana göre 4 takım bulunuyor. Ajax,PSV Eindoven,Feyenoord,AZ
    Bizim asıl rakibimiz PSV. ligde 1.lik bekleniyor onlardan bizden 2.lik fakat biz bu görüşü ortadan kaldırmaya daha ilk maçtan başladık..

Menajer adı-soyadı: Muhammet Hatipoğlu
    Doğum: 12.11.1975
    Dengeli futbol oynatırım. En önem verdiğim mevkiler: DC, AMC
    Oyun Sürümü: 8.0.2, Herhangi ayrı bir db yle oynamıyorum.

Kulübümüz:
    Ajax Amsterdam

Tam isim AFC Ajax Amsterdam Takma isim(ler) Godenzonen, Superjoden Renkler Kırmızı - Beyaz Kuruluş 1900 Stad Amsterdam Arena, Amsterdam Kapasite 51,628 Başkan Uri Coronel Teknik direktör Marco Van Basten Lig Eredivisie 2006-07 Eredivisie, 2. İç saha Deplasman Ajax Amsterdam, Hollanda futbol kulübü. Dünya'nın belli başlı futbol takımlarından olan Ajax 1900 yılında kurulmuştur. Ajax Maçlarını 51000 kişilik Amsterdam Arena stadında oynar.Ajax dünyaca ünlü altyapısı ile tanınan çok köklü bir kulüp ve G-14'te bulunmaktadır.

Başarıları

Hollanda Ligi: (29) 1917/18, 1918/19, 1930/31, 1931/32, 1933/34, 1936/37, 1938/39, 1946/47, 1956/57, 1959/60, 1965/66, 1966/67, 1967/68, 1969/70, 1971/72, 1972/73, 1976/77, 1978/79, 1979/80, 1981/82, 1982/83, 1984/85, 1989/90, 1993/94, 1994/95, 1995/96, 1997/98, 2001/02, 2003/04
    Hollanda Kupası: (17) 1916/1917, 1942/1943, 1960/1961, 1966/1967, 1969/1970, 1970/1971, 1971/1972, 1978/1979, 1982/1983, 1985/1986, 1986/1987, 1992/1993, 1997/1998, 1998/1999, 2001/2002, 2005/2006, 2006/2007
    • Hollanda Süper Kupası: 1992/1993, 1993/1994, 1994/1995, 2001/2002, 2004/2005, 2005/2006, 2006/2007
    Şampiyonlar Ligi: 1970/1971, 1971/1972, 1972/1973, 1994/1995.
    Kıtalararası Kupa : 1971/1972, 1994/1995
    UEFA Kupası: 1991/1992
    Kupa Galipleri Kupası: 1986/1987
    UEFA Süper Kupa: 1971/1972 ,1972/1973, 1994/1995.
    Toyota Kupası: 2

Mabedimiz:

Amsterdam ArenA, Hollanda'nın Amsterdam şehrinde bulunan bir stadyumdur. Ajax takımı ile Avrupa Amerikan Futbolu Ligi (NFL) takımlarından Amsterdam Admirals'ın bu stadı kullanmaktadır.
    Bu stad, ilk başta Amsterdam'ın 1992 Yaz Olimpiyatları sırasında gündeme geldi ve bu yapılması planlanan stadın; olimpiyat organizasyonlarının merkezi olması planlanmıştı fakat olimpiyatları düzenleme hakkı Barselona'ya verilince bu proje, geçici olarak rafa kalktı. Proje daha sonra yeniden gündeme geldi ve stadın 1994 yılında temeli atıldı. 51,628 kişilik kapasitesi vardır. Kraliçe Beatrix, stadyumu 14 Ağustos 1996’da resmen hizmete açmıştır. Amerikan futbolu müsabakalarının da yapıldığı bir yer olan Amsterdam Arena; konferans merkezi ve pop konserlerinde sahne olarak da kullanılmaktadır. İçinde ayrıca restoranlar, konferans odaları ve taraftarların çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik birimler yer almaktadır. En önemli özelliklerinden biri ise çatısının açılıp kapanabilmesidir. Maliyeti yaklaşık 96 milyon avrodur. Euro 2000'e ev sahipliği yapan statlardan biridir. Stadyumun zemini; fırtına, yağmur, kar gibi doğa olaylarından etkilenmemekte ama tavanının kapalı kalması nedeniyle gün ışığı göremeyen çimlerin, her ay değişmesi gerekmektedir. Ayrıca 8 dakika gibi kısa bir zamanda boşaltılabilme özelliğine sahip olan statta sigara içmek yasaktır. Adresi; Arena Boulevard 29,1100 AM Amsterdam'dır. Ayrıca UEFA tarafından 5 yıldıza layık görülmüştür. Michael Jackson, Tina Turner, David Bowie, Eminem, Robbie Williams, Andre Hazes, The Rolling Stones, Celine Dion, U2 ve Madonna gibi şarkıcılar da burada konser vermiştir. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 1998 finali bu statta oynanmıştır. 2005 yılında ünlü futbol adamı Rinus Michels'in ölümünden sonra Ajax taraftarları, bu stadın isminin Rinus Michels Stadı olarak değiştirilmesini istedi fakat bu öneri kabul edilmedi.

__________________________________________________ _______________
    Transferler:
    Defansta anormal bir eksik vardı. Stoperlerimiz hem kısa hem de yavaştı. 30 yaşında ve hiç bir olumlu özelliği olmayan Kuffour, ve genç,tecrübesiz ve yakın gelecekte pek bişey yapamayacak kısa ağır stoperimiz Wiel yerine 2 yeni stoper şarttı.
    Aramalarımız sonucu takımım kaptanımız da olacak Fernando Meira 11m €'ya kulübümüzle anlaşmıştır.
    2. Stoper ise Cristopher Samba. 3.6m € 'ya kulübümüze imzayı atmıştır.
    __
    Bir de Dayanıklı,savaşan ortasaha oyuncu gerekliydi. teknik göbek oyuncularımız bol ve genç fakat bir ön libero şarttı. bu tercihimizi de Jean II Makoun dan yana kullandık. son günlere kalması nedeniyle fazla pzarlık etme şansımız olmadı ve 13.5m €'ya kadromuza kattık.
    __
    Yedek kaleci olarak ta tecrübeli Hans Voku aldık.
    __
    Gündemimizde Amc almak var fakat henüz netlik kazanmadı. Arshavinle anlaşılamaması kötü oldu. ama onun kalitesinde bir amc için 1 sene daha bekleyebiliriz.

Tüm Oyuncularımız:
    Last edited by matrockmamy : 25.Eylül.2008 at 22:01

başarılar dilerm kardeşm

sağolasın

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

başarılar.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Transferler çok iyi ancak dc için bir tane de alternaif almanı öneririm..

meira ya çok para vermişin bence başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Transferler güzel başarılar..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Transferler Güzel Devamını Bekliyoruz

Transferler:
    Jean II Makoun:13.5m€--DM-yaş24
    oldukça kaliteli.. dayanıklı,hızlı,çalışkan,teknik,top kapan,pres yapan ve yorulmayan yapısıyla ön libero eksiğimizi ortadan kaldırdık.
    __
    Fernando Meira:11m€--DC--yaş29
    Çok fazla pazarlık etmedim biraz fazla verdim sanki ama; hızı fena değil, uzun ve fiziği yerinde, kaptanlık için çok uygun, çalışkan, tekniği de olan bir DC.. en iyi transferim diyebilirim.
    __
    Cristopher Samba: 3.6m€--DC--yaş23
    çok güçlü,uzun, kafa toplarında sayılı isimlerden, hızı da kötü olmayan kaliteli bir stoper henüz 1 ay geçmesine karşın değeri 900k € arttı bile. 5 maçta 5 kafa golü(kornerden)..
    __
    Georginio Wijnaldum: 7.25m €--AMC--yaş16
    aslında çok fazla para verdim ama transferin son günleri olduğu için pazarlık yapamadım feyenoordla.. gelecekte çok daha fazlasını kazandırabilir ama ben onu satmayı düşünmüyorum. klası,kalitesi tartışılmaz,bir anda maç kazandırabilecek bir AMC
    ___
    Hans Vok: 375k €--GK--yaş37
    aslında gereksiz oldu çünkü özellikleri bir anda düştü. ilk aldığımda gerçekten iiydi fakat anormal bir düşüş oldu.. 1.5 ay içinde tüm kalecilik özellikleri 4-5 puan düştü. aldık bi kere artık napalım

TOPLAM: 35.5m € harcadım. giden oyuncu ise Slijngard-->Twente (kiralık)
    ara transferde mevcut kadroyu korumak yetecektir.

başarılar..

Hazırlık Kampı:
    Oldukça verimliydi. Fenerbahçeyle 0-0 berabere kalmış olarak başladık.
    Boca maçı oyuncuları gözlemlemem açısından önemliydi. martin palermo ve riquelme gibi hücum oyuncuları olduğu için özellikle defansımızı tanımak için dikkatli izledim.
    oldukça kötüydük. bunda takımımı henüz tanımamın etkisi büyük. defansımız tam anlamıyla "berbat"tı. 2 stoper gerektiğini sadece 1 maçta anlamıştım. ve bir de dm lazım gibiydi. vertongen çok koşan ve çalışkan bir oyuncu fakat daha büyük rakiplere karşı problem yaratabilirdi.

bu maç pekiştirme maçı sayılabilir. eksikleri tam anlamıyla gördüm..

bu 2 maçı antrenör yönetti. pek önem vermiyordum.

ve gerekli 2 stoper alındı fark ortada:

stoperlerin uyumu için antrenör eşliğinde bir hazırlık kupası3.lük )

süper oynadığımız ve artık ümit vaadettiğimizi gösteren şanssız maç:

ilk resmi maçım. ŞL 3. ön eleme:

Basın Açıklaması:
    İlk avrupa maçımızda kolay da olsa galip geldiğimiz ümit verici. İşler yolunda giderse bu genç kadromuzla Avrupa'da başarı hedefliyoruz. Ajax gibi bir devi eski günlerine döndürmek; ben ve evlatlarım için sabır,azim ve fedakarlık gerektirecek. Umarım güçlü rakipler karşısında da böyle sonuçlar alabiliriz.
    Last edited by matrockmamy : 25.Eylül.2008 at 19:37

Ligdeki ilk 2 maçmız:

Açıklama:
    Öncelikle 2/2 yaptığımız için çok mutluyuz. Bu mutluluğumuzun devam edeciğinin sözünü veriyorum... Derbi maçlarında da aynı başarıyı gösterirsek şampiyonluk çok da zor olmayacaktır.

iyi qidiosun devamını dilerm

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

güzel basarılarının devamını dilerim
    TariboWest

teşekkür ederim..

5-1 'in rövanşında rahattık: Ajax Devler Liginde!

Büyük maç!: Herzaman önemlidir bu maçlar, büyük ölçüde şampiyonu belirler ve biz kazandık..

Ve bir diğeri:

Şampiyonlar Liginde ilk maçımız:

Basın Toplantısı:
    MH: Öncelikle ilk maçın çok önemli olduğunu biliyorduk. Buna göre hazırlandık. Rakibin zaaflarını iyi tespit ettik. Bu sonuç kaçınılmaz oldu diyebilirim. Soru?
    X: Oldukça iyi günler geçiriyorsunuz. Avrupa'da başarıya hep vurgu yapıyorsunuz. Peki sizin için Avrupa'da başarı nedir?
    MH: Öncelikle En az çeyrek final diye yola çıktık. Fakat bugün gösterdik ki bu takım en az yarı final oynamalı..
    Başka soru?
    X: Bu sezon ligde ve ülke kupasındaki hedefleriniz nelerdir?
    MH: Her ikisinde de şampiyonluk. Şampiyon olamazsan başarısızlık sayılır.
    Evet?
    ...
    Pekala, Teşekkür ediyorum.

_____

Dutch Cup

Ajax Çeyrek Finalde!

Ajax resmi internet sitesinden, menajer Muhammet Hatipoğlunun Değerlendirmesini yayınladı:
    İşte Değerlendirmenin Kısa Özeti:

Beklenenin üstünde bir şekilde iyi gidiyoruz. Arsenal, Marsilya ve Spartak Moskova giib 3 köklü ve tecrübeli kulübün bulunduğu gruptan 1. çıktık. Üst turda Portoyu Huntelaarın son dakika golüyle geçtik. Kesinlikle daha fazla gl atmayı aketmemize rağmen şansımız el vermedi. Sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Finaldeyiz. Rakibimiz Dünya'nın en büyük kulübü, Real Madrid. Ama şanslar eşit. Defansımız çok yönlü; bekler savunma kadar hücum özellikleriyle takıma katkı yapıyor. Stoperlerimiz; meira çok teknik, oyun kurabiliyor, Samba ise kafa toplarındaki etkinğiyle ligde gol kralı
    Forvetimiz Huntelaar ŞL'de gol kralı ve teklif üstüne teklif geliyor. Wijnaldum, Mite,Leonardo,Kennedy yine aynı şekilde. Takımımız bu temposunu kaybetmezse bu sene olmazsa ileriki senelerde ŞL Kupası hiç uzakta değil.
    Ligde şampiyon sayılırız artık. ama rehavete yer yok. Aynı Disiplinle devam edeceğiz.

Durumumuz:

Wijnaldum'un sakatlanması ve Edgar Davids gibi bir oyuncunun gelmesiyle şekillenen yeni taktiğim:
    Last edited by matrockmamy : 27.Eylül.2008 at 16:50

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

bravo ceyrek finale cıkmak güzel
    TariboWest

Arrow

LİG ŞAMPİYONU: AJAX!

AÇIKLAMA:

Lig ve Dutch Cup şampiyonlklarımız zaten belliydi. Önemliolan şampiyonlar liginde yarı finaldi. ama olmadı. ilk maç çok kaçırdık ama olsun dedik. rövanşta 3 atarız alırız. olmadı.. rövanşta da çok şanssızdık. ilk ve 2. maçtaki birer direkten dönen toplarımız en azından gol olmalıydı. hakettğimiz bu deildi. ama iyi oynadık, gelcek için önemli olan bu!

__
    Jürgen,Urzaiz,Kuffour Serbest bırakıldı. alıcı olmadığından ve oynatılmadığından boşu boşuna maaş ödemesi yapılıyordu..
    __

Rolando Bianchi Ajax'ta!
    Ajax; Huntelaar gibi bir yıldızını kaybetmişken ir başka yıldıza imza attırdı!
    Ajax'ın yeni yıldız forveti Bianchi 18.25m € ücretle alındı.
    Bianchi 188 boyuna ve çok iyi fiziğe, kafa vuruşuna sahip olmasına rağmen yerden de oldukça etkili, bitiriciliği ön planda olan yıldız oyuncu Huntelaar'dan hızlı..
    Huntelaar geçen sezon Ajax'ın en çok gol atan oyuncusuydu:
    Lig: 33 maç- 21 gol
    Dutch Cup: 7 maç -10 gol
    CL: 12 maç- 13 gol (ön eleme dahil)
    Toplam: 52 maç - 44 gol - 8 asist
    ___
    Daha önce Chamakh,Güiza ve Cardozo için de görüşen Ajax yönetiminin ortak fikri Bianchi olmuş.

bianchi iyi transfer huntelaar ı aratmaz

evet gerçekten aratmıyor. ve hunte 35e gitti, bianchi 18m a geldi
    17m € kara geçtim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar...

Van der Vaart Ajax'ta !!!

Hollandalı yıldız ülkesine ve kulübüne dönmekten mutlu.
    Amc mevkiisi için Kennedy,Wijnaldum ikilisine Vaart da eklendi. Vaart'ın ilk onbirde Kennedy ve Wijnaldumun dönüşümlü oynaması bekleniyor.
    23m € bonservis bedelinin fazla olduğu eleştirilerine menajer Hatipoğlu'ndan yanıt: Şampiyonlar Ligi'ndeki başarımızla çok daha fazlasını kazandıracak!

Transfer Dönemi Sona erdi, işte özet:

2008-2009 Sezonu Başladı:

Kariyerime devam edeceğim ama yayınlamayacağım. Neden?: Aşırı ilgisizlikk...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    Kariyerime devam edeceğim ama yayınlamayacağım. Neden?: Aşırı ilgisizlikk...

Herkes 2009 u bekler oldu. Bende acikcasi eskisi kadar girip bakmiyorum kariyer hikayelerine

Mesaj Yetkileri