beyler izmir 9 eylül işletme öğrencisiyim artık ben...çok mutluyum ellerim titriyor...oranın ahalisi ev bakın bana yahu...
beyler izmir 9 eylül işletme öğrencisiyim artık ben...çok mutluyum ellerim titriyor...oranın ahalisi ev bakın bana yahu...
Ver coşkuyu abi![]()
Vayy Yücel, gel gel bekliyoruz. Hayırlı olsun kardeşim, ben hemen çıkıyorum kiralıklara bakmaya.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Eeee? Ne bu şimdi allah aşkına![]()
Kombine kartını yolla bana ben burda satarım![]()
Yücel hayırlı olsun artık bu sene yakarsın İzmir'i![]()
İzmitte oturan yok mu, bende oraya geliyorum..![]()
Susun Ulenn N Üniversitesi
Tutturamadım Bi Yer MoraLim Çok Bozuk
AdamLar OnceLıkLe Bu Sne MezunLarını Alıoz Die TutturmusLar
İstanbuL Dışı Yazsaydım Bende Gıderdım BeLki
Yücel utanmadan ev mi arıyorsun? Orada Burak ile Serkan'ın evi var. Bir gece birisinde diğer gece birisinde kalırsın.Darısı başıma.
![]()
Tutturan herkese hayırlı olsun..tutturamayanlarda bence şansını denemeye devam etsin :d
Yazık olcak İzmir'li kızlara Yücel'de tam elini şortundan çıkararak yürümeye başlamıştı şimdi hiç çıkarmaz elini şortundan...Bende Samsun 19 Mayıs'a gidiyorum.
6 ytl(içi boş) buca dan konak' a gitmek ölüm yandın
![]()
Yücel abi tebrik ederim, hayırlı olsun, çok güzel bir üniversiteyi ve bölümü kazanmışsın
Bundan bir sene önce ev soruyordun bana, hayalin gerçek oldu valla, ne ileri görüşlü bir adammışsın
İzmir ile ilgili sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım![]()
sorun var...bana bucayı anlatın=)
şirinye bilmem ne kuyu falan yazıyo ev olaylarına baktım da...en güzel yeri neresi buranın? okula nereler yakın? anlatın abi ya.
smyrna ne demek?
smyrna izmirde yaşamış amazon muydu neydi
smyrna = izmir
İzmir'in kızlarıda çok güzel![]()
İzmir'in iki yakası çok güzel bir tarafta Bostanlı,Mavişehir diğer tarafta Narlıdere,İnciraltı ama bu bölgeler tuzlu bölgeler.Bornova'da Ege üniv.old için orada kiralıklar daha fazla kanımca.Buca'da gezilcek forbes var.Bide hapishane var.Bilmem ne kuyu ya manavkuyu yada ballıkuyu ki ballıkuyu yu pek tavsiye etmem midye sektörünün kalbidir orası
Buca'dan biraz bahsedeyim. Buca çok kötü bir ilçeOkula yakın bir yurt var, çok kötü, kalmanı önermem, mutlaka eve çıkmalısın. Buca'da öğrencilerin kaldığı evler var ama Buca'da yaşanmaz, o yüzden oradan ev tutmanı önermem. Niğdeliler Sitesi var okula yakın, öğrenciler falan orada kalıyor genelde. Buca Gölet var, Buca'nın en güzel yeri diyebilirim, tek güzel yeri, güzel bir piknik alanı, epey hoş bir yer...
Ev tutacaksan sana bazı semtler önerebilirim, hem güvenli, hem huzurlu ve hem güzel... Tabii maddi durumun da önemli, fiyatlar semtten semte değişiyor haliyle. Hatay'dan veya Bornova'dan ev tutabilirsin. Bornova'dan okul otobüsle 1 saat falan, dolmuşla 45 dakika. Otobüs 65 YKR, dolmuş 1.75 YTL. Hatay'dan da uzaklık aynı sayılır, yani zaman olarak... Aslında Hatay daha yakın ama trafikten dolayı yol epey tutuyor.
Smyrna eski İzmir demek...
Buca'da dev bir Mevlana heykeli var.Yedigöller diye bir yer var gezilebilcek.Buca'da oturmayacağına göre Şirinyer trafiğine alışman lazım