1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Pekin 2oo8

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Default Pekin 2oo8

Çinli yetkililer açılış törenlerinde televizyondan gösterilen bazı havai fişeklerin bilgisayarda meydana getirilen görüntüler olduğunu, açılış seremonisinde şarkı söylemesi gereken 7 yaşındaki Çinli kız çocuğunun “dişleri kırık ve çirkin” diye sahneye çıkarılmadığı, onun yerine yüzü daha güzel olduğu için sahneye çıkarılan 9 yaşındaki “sahte şarkıcının” ise playback yaptığını, bazı oyunlarda seyircilerin az olmasından dolayı tribünlerin boş görünmesinden endişe eden Çinli yetkililerin, parayla “seyirci” kiralayarak sarı olimpiyat tişörtü giydirdikleri ve tribünlere oturttuklarını itiraf ettiler.
    Bakalım Pekin2008 logosunu da Balıkesirspor'dan yürüttüklerini ne zaman itiraf edecekler. Benzerlik şaşırtıcı değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

diğerleri ilginçte şu parayla seyirci olayını ilk defa çin yapmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Logo olayı baya ilginçmiş gerçekten.Diğerlerini duymuştum ama bunu ilk defa görüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Böyle bir şey oldugunu sanmıyorum hem benzemiyor bile. Yani koca Çin Olimpiyat Komitesi Balıkesirspor'un amblemini çaldı. Aklınız alıyor mu? Diğerleri ne ise de bu çok saçma olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Böyle bir şey oldugunu sanmıyorum hem benzemiyor bile. Yani koca Çin Olimpiyat Komitesi Balıkesirspor'un amblemini çaldı. Aklınız alıyor mu? Diğerleri ne ise de bu çok saçma olmuş.
    Yok canım nereden göreceklerde Balıkesir'in logosunuda çalalım diyecekler.Benzerlik ilgincimi gitti benim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence bu konu direk GMA'ya.
    Koskaca Çin logo bulamayacak.Türkiyenin bilmem kaçıncı ligindeki takımın logosunu alcak.Töbe töbe.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

özellikle kırık dişli ve çirkin diye bir küçük kızın sahneye çıkarılmaması ne kadar iğrenç birşeydir ki balıkesirsporun amblemiyle ilginç bir benzerlik var.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Adamlar Balıkesiri bilmiyodurki logosunu çalsın

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Adamların da zaten bu işi yapsa bile saf görüneceği konu bu.

Balıkesir Neresi ? Tanımıyoruz ki cümleleri.

Ben de bir yerden bir logo çalmaya kalksam giderim bilmem ne ülkesinin bilmem kaçıncı liginde oynayan takımın logosunu çalarım ortaya çıkmasın diye.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Hiçbirşeyleri orjinal değilki Olimpiyat logoları orjinal olsun..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Mesaj Yetkileri