Graffiti bilindiği üzre daha doğrusu biz türklerin bildiği tabir ile duvara sprey boyalar ile şekiller çizme sanatı..ben de bu sanatın bir tutkunuyum ve eğer sizler de bu konuda meraklıysanız size 2 tane site tavsiyesinde bulunmak istiyorum..
Birincisi Graffiti.Org
Amerikanın en büyük arşivli graffiti sitelerinden biri.İçerisinde graffiti ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.Sitenin kurucusu da bir graffiti çizimcisi.Sitede yüzlerce graffiti örneği bulmak mümkün.
İkincisi Graffiti Turkey
Bu da Türkiye'nin şu anda tek graffiti sitesi..bu sitenin adını bir forumda duydum ve inceledim.Amerikan sitesine oranla amatör bir site ve diğeri kadar graffiti örneği barındırmıyor. Ancak bulabileceğiniz 150 civarında graffiti örneğinin yanı sıra graffiti'nin nasıl ortaya çıktığı da kısaca anlatılmış.zaten henüz çok yeni bir site olduğu belli oluyor..(türkçe olsun daha az kapsamlısı olması farketmez diyenlere..)
tabii ki graffiti meraklılarına...amma yine de ben bu sitelere göz atmanızı öneririm..çok güzel graffiti örnekleri bulabilirsiniz.
Ayrıca istek alnınır!
güzel olmuş yaptığın çalışma..paylaşım için teşekkürler..bu arada eğer isteğim olursa bildiririm..![]()
Beklerim tabiki.Ayrıca bunun birde biraz boyamaya çalıştık ancak uzun iş isterseniz onunda SS koyayım..![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
koy tabii..ben severim böyle çalışmaları
Memo yazarmsıın nasıl olacak
Tamam Mehmet bekle.Yarın elinde..![]()
çok güzel çalışma memo
Mehmet değil abi bu çalışma bana ait.
Memo istek yaptı benden..![]()
oguzkagan kardes bana sarı kırmızı emurafu yazarmısın
Tamam Emrah yarına ancak.Şimdi çıkıyorum kusura bakmayın.
Yarın yazılım varda..
bende bi nekop isterim oguz bordo mavi olursa iyi olur bu arada acelesi yok ne zaman işin yoksa o zaman yap![]()
bende bir deneyeyim bakalım neler ya***am![]()
Ben de isterim ben de. Böyle siyah-mor renklerle CAN yazabilirsen sevinirim.![]()
İsteklerinizle ilgileneceğim.Yazılılar bir bitsin..![]()
banane banane bende istiom oğuz![]()
Sarper yazar mısın abi zamanı farketmezçok beğendim çalışmalarını
![]()
bana ömer yazarmısın renkler farketmez
banada yazarmısın "KAĞAN" diye sarı laciwert bişi
super olmıus
İsteklerinizle ilgilenicem arkadaşlar ancak şu yazılılarım bir hafiflesin..![]()
Birader çalışmaların için tebrik ederim.Gerçekten başarılı şeyler.Sana zahmet boş bi zamanında sarı lacivert bi şekilde XAKAH ve de HAKAN yazabilir misin?
Sağolda abicim bir önceki mesajlarımı okusan..![]()
Okudum zaten.Onun için boş bi zamanında dedim.Yoksa Derslerinden geri kalmanı istemeyiz![]()
walla banada yazarsan sewinirim kardeş çok iyisin walla. bana da SİYAH BEYAZ GRKM yazarmısın??
FM Gazetesi