1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: forvet ve ortasaham

Hybrid View

1. Post forvet ve ortasaham

merhaba arkadaşlar fm2009 çıktığından beri oynuyorum fakat forvetlerim uzaktan hiç şut çekmiyor ortasahamda pozisyonlardan şut çekmelerin ayarlatım takım komutlarından ayarladım özel bir yam varmı bunun ilgili acaba deli olacağım birde kalceim uzun kale vuruşu diyorum topu mehmet yıldıza gönder diyorum gine ortsahayı arada bi geçiyor top ve rakip takımda kalıyor top benim için kötü oluyor tabi bunlarıın özel bir yaması vvarmı ya da ben ayarlamayı iyice bilmiyorum bunu bilen arkadaşlar var ise cevap versin yaw.Şimdiden teşekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konu hakkında aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsin.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70807

Uzaktan şut çekme olayı birazda takım mentalitesi ile ilgili. Takım mentalitesi ne kadar atak olursa, oyuncular gole gitmek için o kadar agresif olurlar ve one göre kısa yollar seçer. Uzaktan şut çekmek gibi.

Kalecinin uzun degaj yapmaması, kaleci'nin kicking özelliği, takım ve oyuncu mentalitesi, oyuncunun pas şekli, ve kaleci oyunu ilk kurarken pas vereceği oyuncu ile alakalı. Pas vereceği adam markaj altındaysa, baskı altındaysa onu tercih etmeyecektir. Distributed to yeri var ordan forvetini seçersen pas stilini en sona getrip Long yaparsan devamlı ileri şişirecektir.

Mesaj Yetkileri